Ahojte baby..Chcem sa opýtať nemáte nejaké triky ako predísť lámaniu vlasov ?? :/ Končeky si strihám pravidelne ale aj tak stále keď sa pozriem na spodky mám tam tie hnusné biele guličky za ktoré ked potiahnem tak mi polka vlasu odpadne ((( Už neviem čo
možno to preháňaš so staroslivosťou
skús používať čisto len arganový olej
alebo si robiť na noc zábaly z olejov
ja používam mix ricínového, olivového, kokosového a arganového
potom poriadne vymyješ
ja to robím tak raz za dva týždne a vždy po vyfénovaní dám dve kvapky arganového a prejdem si ním vlasy
stavila by som na prírodné veci
ja tomu keratínu ani kupovaným maskám neverím
@purenarcissism NO aj to by mohlo byť, že používam veľa prípravkov...:/ Ale aj tie oleje som skúšala kokosový aj olivový a žiadna zmena....Pritom ja si vlasy ani nefarbím len občas si ich žehlím ale používam ochranu. :/
takto
ochrana pri žehlení urobí asi toľko ako keby si si dala na ruku kondóm a chytila žehličku
nežehli si vlasy, čo najmenej fénuj a používaj oleje
neverím že za mesiac neuvidíš zmenu
ja som tiež mala problém s vlasmi a odkedy to robím takto, som spokojná
@purenarcissism Ja viem,že to neprospieva vlasom ale ja keby si ich nežehlím tak vyzerám ako strapatá a okrem toho mám ich aj vlnité tam kde neni treba takže .. ...A tiež sa ti lámali vlasy a zrazu sa ti nelámu ? A ktoré konkrétne oleje používaš?
ja mám zrejme rovnaké vlasy jak ty
vlnité tam kde nemajú byť a lámavé, suché, proste pičnuté
ale dá sa to, aj bez žehličky, ja som si tiež žehlila a teraz max. raz za mesiac na najnižšom stupni prbeehnem asi 10krát
ešte sa lámu ale je to oveľa lepšie ako to bolo, aj sú silnejšie, menej suché, neštiepia sa a vyzerajú zdravšie
oleje som ti vypísala vyššie
ja som si z nich urobila také zmesky
dala do cestovných fľaštičiek
@kajus545 prosím ťa ty si z toho zober len ten v tom fialovom, kde je že vlasová maska...šípkový do toho neťahaj, to je na iné
jednoducho veľa kokosového, ricínového a olejového a arganový a avokádový stačí menej
@1 aaaaaaaa vsetky oleje vymenované mam a zachránili mi moje vyperoxidovane vlasy ricínový olej je zazrak aj na mihalnice, obocie alebo nechty
uplne najviac ma bavi kupovať olejceky, je to závislosť
urcite používaj hlavne tie a snaz sa prírodne šampony a kondicionery a myslim ze vlasy sa zlepsia
neviem, mám ten istý problém a kaderníčka mi povedala /neviem či je to blud) že proste sú ľudia, ktorým vlasy dorastú len do istej dĺžky a potom sa jednoducho budú lámať... buď k tomu prídu tak, že si predtým poškodili vlasy, alebo je to genetika... a títo ľudia buď fakt budú mať tú istú dĺžku vlasov alebo možno veľkou trpezlivosťou a starostlivosťou tomu trošku dopomôžu a kus viac im narastú...neviem mám ten istý problém, nežehlím nefénujem, starám sa ale vlasy nie a nie narásť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skús používať čisto len arganový olej
alebo si robiť na noc zábaly z olejov
ja používam mix ricínového, olivového, kokosového a arganového
potom poriadne vymyješ
ja to robím tak raz za dva týždne a vždy po vyfénovaní dám dve kvapky arganového a prejdem si ním vlasy
stavila by som na prírodné veci
ja tomu keratínu ani kupovaným maskám neverím
ochrana pri žehlení urobí asi toľko ako keby si si dala na ruku kondóm a chytila žehličku
nežehli si vlasy, čo najmenej fénuj a používaj oleje
neverím že za mesiac neuvidíš zmenu
ja som tiež mala problém s vlasmi a odkedy to robím takto, som spokojná
vlnité tam kde nemajú byť a lámavé, suché, proste pičnuté
ale dá sa to, aj bez žehličky, ja som si tiež žehlila a teraz max. raz za mesiac na najnižšom stupni prbeehnem asi 10krát
ešte sa lámu ale je to oveľa lepšie ako to bolo, aj sú silnejšie, menej suché, neštiepia sa a vyzerajú zdravšie
oleje som ti vypísala vyššie
ja som si z nich urobila také zmesky
dala do cestovných fľaštičiek
takto nejako
jednoducho veľa kokosového, ricínového a olejového a arganový a avokádový stačí menej
uplne najviac ma bavi kupovať olejceky, je to závislosť
urcite používaj hlavne tie a snaz sa prírodne šampony a kondicionery a myslim ze vlasy sa zlepsia