JA mam takyto problem: som strasne zalubeny do jedenej mojej spoluziacky ale ona ma bere ako kamose LEN ako kamosa ale ja chcem neco viac nemoze mi nekto poratit ako zbalim babu ktora mam ma rada len ako kamosa?
Jamiii14 - tak to je čisto na tebe.. počitaj s tym že nie vždy to vide a pak byt s nou zvyšok v škole tak to nemusi byt dva krat prijemne.. ae zase ak si mysliš že to ma nekam perspektivu že neni to en na mesiac tak to skus.. čo ja viem ved človek by mal skušat pokial neco ce ne?
Charles - pokial ta bere ako kamoša tak na to neco bude.. nemaš tu iskru ktoru ona očakava.. no a keby si ju u nej cel mat tak by si sa musel na neco hrat a to je blbost..takže ak nie si dostatočne trpezlivy a nece sa ti ju dostatočne dlho dobijat - aby si všimla tvoje prednosti a ..ved vieš tak potom skus hladat nekde inde..
inak ludia - SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO drzte palce nech vyhrame nad tou Kanadou
Charles - toto sa dobre neskonci. Ja sa snazim ziskat jednu kamaratku uz tri stvrte roka a vobec sa to nepohlo. Teraz dokonca je uz dva mesiace v Portugalsku, takze to nie je ziadne plus... Problem je, ze som do nej moc zamilovany a nedokazem sa od nej odputat... takze ak v tom nie si az tak hlboko ako ja, tak rychlo prec skor, nez bude neskoro...
Chlapci, sorko ale otovrte oči a zapojte rozum!Prdstavte si, že by bola zaľúbená holka práve do teba ...a ty ju berieš len ako kamošku..to je proste nereálne, riešiť to...je to ťažké, verím vám..ale budete s alen zbytočne trápiť...a môže sa stať, že prídete aj o kamošku, tým, že budete nasilu riešiť to čo nie je obojstranné
Ako klapnut to moze, ale myslim, ze sanca je prilis mala. A ked sa to pokazi a ty s nou musis chodit do tej istej skoly alebo dokonca triedy, to asi nie je velka vyhra...
Pozri, vacsinou to nevyde, pri velkej davke stastia potom ostanete kamaratmi, no ak sa Ti davka stastia neujde, tak to bude v triede pekne dusne. Nikdy som neverila na stredoskolske lasky a vobec na lasky zo skoly. 3 vztahy z mojej byvalej triedy nevysli a teraz sa ti ludia nemozu ani citit.Ale na druhej strane najdu sa aj vynimky. V maturitnom rocniku sa akosi jeden moj spoluziak stal jednym z mojich najlepsich kamaratov. Proste sme po 7 rokoch (osemrocne gymnazium) zistili, ze mame spolocneho viac ako sme si doteraz vsimli. Potom mi kamaratky vraveli nieco v zmysle, ze maju pocit ze z jeho strany je to nieco viac a ja som ich ubezpecila, ze to tak nieje (co nechcem nevidim) a ked som si predstavila, ze by to bola pravda, tak som si jednoznacne povedala, ze NIE. Kamaratky vsak mali pravdu (to vacsinou maju) a ja som si povedala, ze "preco nie? s kym inym by som to chcela skusit, ked nie s nim? pozna ma, takze si asi je vedomy toho aka som." a tak sme spolu nieco vyse roka. dodnes to popisujem tak, ze on sa zblaznil a mne preskocilo. Na vyske sme kazdy v inom meste, aj ked buduci rok planuje prestupit na PU, kde som aj ja, a funguje to! Takze: moze a nemusi to vyst. zalezi na ludoch, okolnostiach a znova na ludoch a okolnostiach. Jednoznacna rada neexistuje. Vela stastia! daj potom vediet ako to dopadlo.
má zmysel vyznať spoluziacke lásku? ak je to spoluziacka a nic viac, tak urcite nie.myslím si, ze ju nemozes lúbit, ak je iba spoluziackou.to znamená ze ti nedovolí lepsie seba spoznať, ona skrýva veľa vecí a tak ju nemôzeš dobre poznať.Keď ju nepoznáš, nemozeš ju lúbit.Ak ju poznáš a ona pozná teba, tak je vyššia pravdepodobnosť úspechu pri vyslovení pravdy:"Ľúbim ťa."tak to hovorí odborná psychologička.a čo vravím ja?vcelku to isté.ak ťa len priťahuje, tak sa s ňou viac bav a buď "trvanlivý" gentleman.Vtedy sú śance vysoké.Lenže ak ona nikdy nemala a nemá záujem, tak vyznanie bude, povedal by som, trápne.nemusí to byť pravda, ale tak to vidím ja.
PRE CHARLESA----- ak ťa spoluziacka berie LEN ako kamoša, tak šanca že "zvíťazíš", je kurzovou hodnotou 7,2 a to, ze "prehráš" 1,8.šanca tu je, ale ak sa vyznáš v tipovaní, tak vieš co som tým myslel.nádej umiera posledná.ináč ja prežívam niečo podobné ako ty.Mám spolužiačku, no berie ma iba ako kamaráta. V jeden deň však len-tak povedala:"On nebol ten pravý."a pritom sme sa aspoň 5minút predtým o nikom nebavili.potom sa na mňa pozrela a oprela sa o mňa.Myslel som si, ze sa do mňa zalúbila.A to vzdy tvrdila, ze sa do mňa nikdy nezabuchne.A musím povedať, ze keď mi to vzdy opakovala, dívala sa mi do očí a neklamala.Myslím, ze Boh zariadil aby po mne aspon na chvílu zatúzila.Bolo to však krátko.V ten deň som ju zrejme navzdy stratil.Poznám ju perfektne a viem, ze by nám to klapalo, len keby som pre ňu bol aspoň trochu príťažlivý.To však nie som.Teraz sme len kamaráti a to, čo bývavalo, tie krásne prechádzky (kamarátske) v prírode, spievanie si oblúbených songov, je preč.vela stastia.ak je inteligentná a si pre ňu aspoň trochu príťažlivý, tvoja šanca je dosť vysoká.To mi ver.vela stastia.
Ja Vam poviem,ze som tretiak na Sš , a uz pol roka balim spoluziacku,no som na konci, da sa povedat ze uz je moja.A ak nie ste trpezlivy,tak to nerobtee,pretoze je to spoluziacka.Napr:tej mojej vadi aj to ze sa rozpravam z inymi spoluziackami(ziarlivost) Ale mam velky problem, je z internatu a byva daleko odomna.Mozem ju vidiet len od pon.do piatku, a teraz neviem ci to ma zmysel,tak mi niekto poradte, uz onedlho sme vo 4roc.a budeme koncit, co bude potom?Alebo ak nahodou nebudeme aj nadalej spolu tak ako to bude vyzerat v triede medzi nami? Prideme aj o to co je naozaj dolezite? priatelstvo? Sam si na to neviem odpovedat tak co myslite???
Čaute. Toto som riešila aj ja na strednej v 1.ročníku.Žiaľ nevyšlo to a celé 4 roky som chodila ako bez duše s vyrevanými očami. Rok po maturite sme sa ale stretli s dotyčným a do teraz sme spolu je to cca 2roky aj nejaké drobné.Pred rokom sme sa zasnúbili.Staviame si domček a do roka by to chcelo aj svadbu. takže fungujú aj takéto vzťahy ale či počas školy to neviem, a veľmi tomu neverím.Prešla som tým a nikdy by som to nechcela znovu zažiť. Takže tak. pa
Ja som sa dala dokopy raz s mojim naj kamosom v devine(zlate to casy ) a dopadlo to dost zle...sme sa spolu poriadne nebavili asi tak rok..ale potom az do dnes sme super kamosi...ked sa chce, tak sa da...
poviem ti len tolko ze ak ju milujes alebo aspon lubis za pokus to stoji ale ber na rozum to ze ked sa to skonci alebo nevidari si s nou este velmi dlho v triede viem co hovorim chodil som s dvoma spoluziackami a teraz to vyzera asi tak ze sa nebavim s plkou triedy
..poozri sa...ked ju milujes nieje co riesit ...znie to mozno komercne ale je to tak..prooste nerob rozdiely ci ju poznas 100 rokov, jeden rok,,,ci je spoluziacka, ciganka alebo nevem este co..proste ju milujes.....aaaa pozrite....7 rokov som dobijal svoju spoluziacku....aaa teraz uz je tomu na male aby bol vztah.....drzim pallce
My máme v triede dva páry a už sú spolu vyše pol roka a sú šťastní. A zo začiatku sa samozrejme všetci po nich pozerali, ale teraz je to už prirodzené.
A poznám aj takých, čo spolu chodili celé štyri roky ešte od základky
zmysel..neviem ci ma...podla toho ci aj ona prejavuje zaujem, ked nie tak mas smolu, ale nasilu to urcite neskusaj lebo to urcite nedopadne podla tvojich predstav!!!!
podla mna treba skusit vsetko nechapem preco by to nemohlo klapat resp. ak by to neklaplo, preco by ste nemohli byt kamosi, resp. ak by ste neboli kamosi, preco by mali byt zvysne roky na skole take strasne ja s tym mam skusenosti, a to trochu blbe skusenosti, ale nemyslim si, ze boze ake strasneee buchnut sa do spoluziacky... omg, baba ako baba, vsetky su hnusne XDDD
ja skusenosti nemam ak sa nerata to že som sa ako tak zamilovaa do mojho spolužiaka ale neviem či on do mňa snažim sa aspom z nas spraviť trochu kamošov a potom uvidime dalej hadam bude aj niečo viac
ale podla mňa su vzťahy ked sa rozidete a už sa nikdy viac nechcete vidieť ale su aj vzťahy že ked sa rozidete chvilu budete odmerany a potom z vas budu kamoši
otoc sa a rychlo bez prec!!!!! sak to neni je normalne ked som v zivote daco nechcel tak to je vztah so spoluziackou a aby mi nikto nenatiahol kakac ale si to predstav ked sa rozidete, abo ti pove ze si trapny abo daco uz to nikdy nebude ako pred tym narusi to cely kolektiv, vztahy v triede secko dojebes to cele ani nws ako
1pipa1 mas 11 rokov este nevies co je laska, tv oj mozog to neni schopny ani pochopit a uz vobec nie prezivat teraz sa mozes zamilovat akurat tak do noveho barbidomu a nie do spoluziaka...
No vieš, sprav ako to ty cítiš. Ak ju naozaj ľúbiš tak prečo nie? Len si to najskôr lepšie premysli..premýšlaj aj nad tým ako to ona asi tak môže zobrať..aby sa sa zbytočne len nestrápnil.
Ja poznam strasne vela takychto pripadov..Moj kamos Rado bol zalubeny do spoluziacky Mati,ktora medzitym chodila so svojim druhym spoluziakom filipom..Lenze Filip si nejak blbo zlomil nohu,bol par dni v nemocnici,tak rado sup sup vyuzil situaciu..kym bol filip v nemocnici zacal si s matou,ktora nebola nejak moc proti..a bol vztah na dva tyzdne..samozrejme filip poslal matu do kelu..o jej rozchode s radom hned utekala za filipom no nejak nemala sancu..hehe
A potom samozrejme take ze lubili sa lubili,chodili spolu a teraz sa nakoniec ani pozret na seba na ulici nemozu co sa nenavidia..tot zasa druhy pripad..
No ja nwm či ti to moze vyst ale ja som teraztiez zabuchnuty do spoluziacky strasne sa mi paci ale bojim sa jej to powedat ale podla mna ked ju nikde pozvem tak sa stavim ze odmietne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pokial uz si v 1. rocniku na strednej, popripade osemrocny gympel, tak to radsej nerob...
ak by sa nieco zle medzi vami stalo, uz nikdy nebudete moct byt uplny kamarati...
Charles - pokial ta bere ako kamoša tak na to neco bude.. nemaš tu iskru ktoru ona očakava.. no a keby si ju u nej cel mat tak by si sa musel na neco hrat a to je blbost..takže ak nie si dostatočne trpezlivy a nece sa ti ju dostatočne dlho dobijat - aby si všimla tvoje prednosti a ..ved vieš tak potom skus hladat nekde inde..
inak ludia - SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO drzte palce nech vyhrame nad tou Kanadou
podla mna by ti z toho hrablo...
byt s nou kazdy den v skole...peklo
z toho by mohla byt krasna ponorkova choroba
Ako klapnut to moze, ale myslim, ze sanca je prilis mala. A ked sa to pokazi a ty s nou musis chodit do tej istej skoly alebo dokonca triedy, to asi nie je velka vyhra...
dufam ze je dobra v slovencine. Nech ta doucuje...
My máme v triede dva páry a už sú spolu vyše pol roka a sú šťastní. A zo začiatku sa samozrejme všetci po nich pozerali, ale teraz je to už prirodzené.
A poznám aj takých, čo spolu chodili celé štyri roky ešte od základky
ale podla mňa su vzťahy ked sa rozidete a už sa nikdy viac nechcete vidieť ale su aj vzťahy že ked sa rozidete chvilu budete odmerany a potom z vas budu kamoši
A potom samozrejme take ze lubili sa lubili,chodili spolu a teraz sa nakoniec ani pozret na seba na ulici nemozu co sa nenavidia..tot zasa druhy pripad..