A teraz k téme... pekná myšlienka a verím, že občas aj pravdivá, lebo ja keď sa pozriem na toho svojho a pobehuje neočesaný, strapatý v trenkách, tak dúfam, že aspoň tá Láska na ňom niečo vidí, keď mne je to v týchto situáciach odopreté
@0mega1- ja som nenapísala či s tým súhlasím ani či s tým nesúhlasím, len som dala tému na diskusiu, môj názor je ale taký, že lásky vidí pravdu, aj dobré aj zlé stránky človeka, akceptuje ich aj ked sa tie zle nemusia pacit a aj napriek nim lubi
Bullshit,nemáte šajnu o tom,čo láska je...ja to síce tiež neviem,ale aspoň nevypisujem takéto drísty.Presne ako všetci dospelí okolo mňa...nijako sa nevedia zbaviť zlozvyku montovať sa do vecí,o ktorých nemajú šajnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A teraz k téme... pekná myšlienka a verím, že občas aj pravdivá, lebo ja keď sa pozriem na toho svojho a pobehuje neočesaný, strapatý v trenkách, tak dúfam, že aspoň tá Láska na ňom niečo vidí, keď mne je to v týchto situáciach odopreté
vidiet nieco dobre v niekom kto to ani nema, prave preto ta laske slepa JE.
...a to plati aj pre ostatnych..
láska liečí
láska upevňuje putá
láska robí ľudí šťastnými
pri láske vidíme realitu, a nie sme zaslepení
pri láske milovanému tolerujeme všetky chyby a nedostatky
pri láske o milovanom človeku vieme všetko no napriek tomu ho milujeme
láska je zázrak