súhlasím s @lolastylesova , nemyslím, že ak láska netrvá večne, tak to vlastne láska nie je... inak povedané, aj krátka láska je láska a je to podľa mňa cit, nie osud
@midnight až ju cítiš a vieš ju identifikovať a nie si jebo, potom existuje ... jedine že by si jebo bol a nevnímal že je to len ilúzia ... ja ju vnímam čiže viem že existuje
Ánko, existuje ale je to len "krátkodobá" záležitosť. Všetky silné emócie časom opadnú. Už je to potom len o tom, či ti ten človek vyhovuje a ideš s nim zostať alebo nie. Máš ho rád lebo je fajn, nie si zaľúbenko navždy...
@32 s tym nesuhlasim. silne emocie prave ze prichadzaju po dlhsom case. cim dlhsie som vo vztahu zotrval, tym viac som si toho cloveka vazil a pocitoval k nemu silnejsi druh lasky.
...a ja mám práve pocit že lásky ostávajú navždy... všetky svoje bývalé stále svojim spôsobom ľúbim, aj tie... čo nikdy neboli ani "momentálne", proste to nezaniká, ani nevzniká, keď sa "zaľúbim" tak ako keby som objavil niečo čo odjakživa existovalo, a keď sa "odľúbim", tak je to akoby len pochopenie že aha, nemá to ako za týchto okolností v tomto svete fungovať...
Lásku beriem ako fakt, proste je to čistá chémia, to čomu sa hovorí "preskočila iskra" sú proste feromóny, pôsobia na váš mozog, začne sa vám vylučovať neviem jaký hormón (fenyletylamín? už neviem)
... cítíte sa euforicky, spomínaný hormón je zároveň návykový, spôsobuje že dotyčného chcete a musíte vidieť znova a znova, zvýšené hladiny rôznych hormónov spôsobujú, že sa správate nelogicky, rozchod zase je forma absťáku.
Povedala by som že "láska nie je žiadna veda" ale ono.. je
Existuje. A láska nemusí byť len tá medzi ženou a mužom... nikto si ani len nespomenie na lásku k rodine, k deťom, zvieratám, hudbe alebo rôznym iným veciam
Ja neviem, čo je to za otázku. Strach existuje? A čo radosť? Alebo tvoja ruka? Áno? Tak a rovnako je to aj s láskou. Obyčajná chemická reakcia a súčasť človeka, nič viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
niekomu prinasa radost a niekomu bolest
a ja som jeblina
až na to, že ju zažívam.
neviem či existuje, ale zdá sa že nie, lebo ľudia sa tak správajú aj keď tvrdia že ju cítia.
existuje niečo na ten štýl určite
minimum z nich sa zdá že by existovalo aj pre ostatných ľudí
tiež sa mi občas zdá že v tieňoch stromov vidím ľudské tváre a nie je to pravda
Viem, že existuje
...a ja mám práve pocit že lásky ostávajú navždy... všetky svoje bývalé stále svojim spôsobom ľúbim, aj tie... čo nikdy neboli ani "momentálne", proste to nezaniká, ani nevzniká, keď sa "zaľúbim" tak ako keby som objavil niečo čo odjakživa existovalo, a keď sa "odľúbim", tak je to akoby len pochopenie že aha, nemá to ako za týchto okolností v tomto svete fungovať...
» fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1...
... cítíte sa euforicky, spomínaný hormón je zároveň návykový, spôsobuje že dotyčného chcete a musíte vidieť znova a znova, zvýšené hladiny rôznych hormónov spôsobujú, že sa správate nelogicky, rozchod zase je forma absťáku.
Povedala by som že "láska nie je žiadna veda" ale ono.. je
Tak vidím lásku ja.
nesmut! však pomaly ale isto sa to zlepší všetjko
no proste verím, že existuje taká, čo aj hory prenáša... len zatiaľ sa mi na ňu nepodarilo (tak vzájomne) natrafiť...
Inak suhlasim s @myschka verim na lasku ako na chemicku reakciu, urcite nie nieco duchovne/nadpozemske/neviemake