Mylsim že tato téma je uplne bežna a ako každy človek je prirodzene že sa chceme pačiť...no neviem nie každy ma šťastie v láske ...aspon ja nie ...možno ma ta prava laska ešte len čaka... A vy ste natom ako??
Ak veris na osud,tak to je v pohode,ze ta laska este nestretla...ja som toho praveho uz asi stretla...konecne!!nevedela som si najst chalana,lebo vzdy ked sa mi nieco nepacilo,davala som to hrozne najavo,a ani som si neuvedomovala ze niekomu mozem ublizit...sice som dodnes taka moj priatel sa s tym zmieril.
láska...nezmyselný pojem, ktorým ľudia z nevedomosti a lenivosti pomenovali najsilnejšiu životnú energiu, ktorá dokáže z človeka urobiť silnú a v určitom okamihu zraniteľnú bytosť...to je ,,láska,,:o)
Princee, napriklad ja bývam skôr zalúbený ako nejaké dievca.bude to tým, ze castejsie premýšlam nad láskou a nechám sa ňou lahko zlákať.zatiaľ co tá druhá bytosť sa s láskou už asi viackrát stretla a tak ju moje gestá nejako nevzrušujú.lebo je na ne zvyknutá.a nepremýšla o vela veciach.ja neviem.asi som napísal blbosť a možno to aj nieco má do seba.povedzte, ludia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ináč láska nemôže vyprchať...!
ale mám definíciu na lásku požičanú od kamoša:láska je psychická závislosť pekné, že?
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q