mňa by zaujímalo prečo tam neni žiadna fotka zozadu. lebo ako spredu ešte vyzerajú jak obyčajné uzke gate. ale tie rite by som chcela vidieť v tom! lebo to je na legínach najhoršia vec.
@delica nó, ta nemá to už veľa od obtiahnutých riflí tak či tak a toto aspoň nevisí tak nechutne zo zadku s trčiacim deravými trenkami jak daktorým ľuďom rifle zvyknú
Tak akože tie, čo si pridal ty, tak tie vyzerajú dobre podľa mňa. A keby nepresvitali, tak si ani nepomyslím, že sú to legíny a úzke nohavice sú fasa. Neprídu mi, že presvitajú, ja len, že niektoré zvyknú. Ale tak tie ostatné tu pridané, to aj na dievčati by sa mi hnusilo.
tie oranžové zo začiatku sa mi páčia, ale von by som si ich asi nedal, no niekde v súkromí, kde by to neiritovalo, prečo nie, ostatné tesné handry na seba asi skôr čierne, nech netrčí tak sádlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
prosim nieeeeeee
Celkovo leginy su des podla mna
ono je to často dosť zlé aj na ženských
ale zas, ak by vonku skutočne mrzlo a skončilo by to ako spodná vrstva pod nohavicami, tak, aby to nikto nikdy nevidel, tak prečo nie?
A keby na nich bola aj holografická potlač malej morskej panny, môže mi to byť maximálne jedno.
na origoš stránke aj zadky sú
nedal by som si ich.