Cawte , asi skor baby neviete niektora niejaku dobru stranku z ktorej sa daju kupit niejake pekne leginy niejake s potlacou alebo americka vlajka proste neijake uzasne ?
bavíme sa o legínoch... omg. pri tak basic veci, ako je toto, máš úplne jedno, či kúpiš za 5 alebo za 25€, lebo rovnako sa ti po istom čase nosenia zničia tie "lacné" aj "drahé".
@luc.ka No dobre, neberme to tak doslovne Ale ide o to že jedna farba, nie americká vlajka, hviezdičkované, sieťka z pomarančov a bohvie čo všetko tam chcú nalepiť...
Leginy ako tepelna vrstva pod spodok, to ano... leginy namiesto nohavic... no len pokial spod toho slecne nevylezie spodne pradlo (pokial ho vobec ma, videla som uz aj take, co nemali a ... ved si domyslite... ) ale nie farebne, radsej jednofarebne... americka vlajka = grc
leginy su super! pacia sa mi vselijake, ale musia byt dobre skombinovane.. nechapem preco by sa mali vsetci obliekat podla nejakej sablony - cierne leginy! kazdy nosi to co sa mu paci!!
@19@smajdalf kazdemu sa paci nieco ine.. keby sa mal clovek obliekat, tak aby vsetkym vyhovel, tak by asi ani nemohol vyjst z domu..!
@sabnacke hej ale rifle tam maju dobre, akoze kvalitou, jedny mi vydrzali uplne dlho, proste neznicitelne rifle aj som v nich behala aj vsetko a perfektne sedeli a teraz som ich dokonca ešte predala cez net za 5e
mne sa pacia tieto, ale asi by som ich nenosila » www.luisaviaroma.com/index.aspx?#get... |CallType=Product&prodId=R1G003&season=sale&gender=women&group=clothing&des=AFT&cat=&seasProdID=54I
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
legíny sú super vec... hlavne v zime. ale preferujem jednofarebné, maximálne s nejakou čipkou na okraji.
Inak, jedna moja spolužiačka mala krásne, také s kvetovanou potlačou.
A legíny sú skvelá vec, zbožňujem ich
@stormmast3r @9 začnime chodiť v spodkoch !
bavíme sa o legínoch... omg. pri tak basic veci, ako je toto, máš úplne jedno, či kúpiš za 5 alebo za 25€, lebo rovnako sa ti po istom čase nosenia zničia tie "lacné" aj "drahé".
aj modré, zelené, hnedé... a aj na jar, na jeseň, na chladnejšie letné večery
no a ak už vzory, tak na pančuchách... to sa mi páči
tieto sú ale super
» www.thecampuscompanion.com/party-lab/files...
@18 je grc... a také väčšina báb nosí, čo ich vidím v škole (ach)
O____o
@19 @smajdalf kazdemu sa paci nieco ine.. keby sa mal clovek obliekat, tak aby vsetkym vyhovel, tak by asi ani nemohol vyjst z domu..!
mne sa pacia tieto, ale asi by som ich nenosila » www.luisaviaroma.com/index.aspx?#get... |CallType=Product&prodId=R1G003&season=sale&gender=women&group=clothing&des=AFT&cat=&seasProdID=54I
» www.facebook.com/pages/Zadok-to-...
nie.