@schizoofrenik možno keby si vedel niečo viac o tom aké je dôležité spraviť prieskum tvarov zadku a tým zachrániť ďalšiu existenciu nebol by si taký plytký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zamýšľam sa nad tým, čo vedie ľudí (ako ste vy) všetko negovať a do všetkého pchať hlavu.
Očividne neviete čítať, pretože je to určené ženskému pohlaviu a nie outsidrom, ktorí nemajú čo celé dni robiť.
Pýtam sa, či na Slovensku existujú len ľudia, ktorí nič neocenia a snažia sa všetko zničiť, pokaziť, zosmiešniť.
Robíte zo seba šašov, pretože ja som sa nepýtala na Váš názor.
A keď Vás to proste nezaujíma, tak sa do toho prosím Vás nemiešajte.
Ďakujem ešte raz a teším sa na normálne odpovede.
S pozdravom.
smutné (ach)
čo ťa je do môjho zadku?!?
myslím, že ak už nie celou touto anketou, tak minimálne @5 si sa veľmi pekne strápnila
asi si nieco lieci... (ach)
Ak si myslíte, že ma baví sa vypytovať ľudí na ich názor, tak ste na omyle.
Potrebujem mať určitú oslovenú vzorku ľudí, aby som dokázala niečo z toho spraviť.
Thumbs up!
Keby ste aspoň vedeli niečo o prieskumoch, tak by ste pochopili.
Nevadí, už Vám nereagujem na tieto stupídne príspevky. Chingula, Schizoofrenik, Majo, Soraya, a ďalší plytkí ľudia - ste mi ukradnutí!
to ma zranilo asi sa poôjdem obesiť (ach)
@20
Dám Vám radu, nájdite si kamarátov (čo bude určite pre Vás ťažké) a začnite žiť život.
Lebo ako tak pozerám, tak vy život nemáte
Prosím ťa a aké ešte sú?????
my nemáme život skrz to že sa smejeme na krave ktorá každý druhý deň rozoberá tvar zadku všetkých naokolo? O__o
ehm to si trochu netrafila
A natíska sa mi otázka či ti vyrezali kus mozgu alebo kus rite keď máš takú potrebu to riešiť