@torpedo08 jeden kamoš ma stretol a povedal mi, že ma tu dosť opisujú a tak, tak som zvedaví, či ma niekto naserie alebo sa tu nejaký čas pobudnem..........filip
@majo nejaka kurva mi ho poškrábala asi klincom alebo čím, v Kooperatíve mám známeho je to tam nahlásené, auto je v servise v pondelok idem preň, teraz sa vláčime na Máriovom Oply...........filip
@pernik Boženku ty ešte dýchaš? no to zas bude "srandy"
ta rozdrbaná riť mi zarobila krásne prašule a už mám známosti aj v novej vláde u jedného uja,
na Oply, na Oply a čo mám isť autobusom a tam dýchať ten smrad tych bab a ešte chodia v kožených sukniach, jebnuté kravy, omdlel by som na fľaku...radšej ten Opel a Mária pri sebe, ale však v pondelok už budem mať BMW ačik........pa filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ta rozdrbaná riť mi zarobila krásne prašule a už mám známosti aj v novej vláde u jedného uja,
na Oply, na Oply a čo mám isť autobusom a tam dýchať ten smrad tych bab a ešte chodia v kožených sukniach, jebnuté kravy, omdlel by som na fľaku...radšej ten Opel a Mária pri sebe, ale však v pondelok už budem mať BMW ačik........pa filip
@bibla prvý krát, prvýkrát stále je to len poprvé, tu nejde o pravopis ale výsledky v sexe...
filip