Dnes som bol totiž svedkom ako jeden mladík pleskol dámu niečo po 30tke po zadku a ona sa udivene otočila dodala ,,asi muselo dôjsť k omilu" a pokračovala dalej tak ma zaujíma ako ste na tom boli vy?
@etelnair no ja už mám túto éru za sebou ale musím sa priznať že som za to facku nikdy nedostal ale vynadané a riadnych scén som si užil až až ale to je už minulosť
raz sa mi stalo že šla okolo mňa banda cigáňom a jeden ma práskol po riti ale to som bola ticho aby som nedostala aj po hube, ak je to jednotlivec a nepoznám alebo ho poznám a je to kretén tak zavrčím
nebolo to sice na ulici, ale v skole. a bol mladsi (mohla som si dovolit) tak som mu riadne vynadala. uff.
teraz sa uz len smejem.
viem, ze to nie je celkom rovnake a viem, ze ziadne keby, ale KEBY to bolo na ulici tak sa len otocim a zatvarim sa ze "WTF" a idem dalej. sceny by som nerobila.
zalezi od konkretnej osoby. ak by to bol fagan, tak mu rovno jednu strelim medzi oci co si to dovoluje ak by to bol nejaky postarsi panko, tak mu asi vynadam ze co si mysli, v akej dobe zije, a ak by to bol dospely muz, tak ho asi pokarham, resp ocakavam ze sa zbada a ospravedlni. ale realne ako sa vyspim asi
No tak podla nalady, niektore damy by sa len modlili a zelali si aby ich nejaky trosku poobchytkal samozrejme, ze ja medzi ne nepatrim stala sa mi dost neprijemna vec, bola som na disco v Anglicku samozrejme s kamaratom...ako som sla objednat drink jeden ma tlapol po zadku pred kamaratmi, ti sa smiali, proste prislo mi to dost ponizujuce, dala som mu facku {viem, velmi inteligentne riesenie, ale ake dostanes take vrat } no a ...vyodili ma z klubu DOSLA SOM cize bacha....alebo sa moze stat, ak je to debil ze ti facku vrati nas5, treba rozmyslat ....inak ja som tiez zvykla obchytkavat chlapcov ked som bola mladsia, robila som si srandy z kamaratok napriklad, nastupovali sme do autobusu s kamoskou a chlapca pred nou som chytila fajne za tu jeho ricku On sa otocil na kamosku a > To co malo znamenat ? Kamoska > to nie ja to ona...na mna ...a ja na to Preco klames ? :{{{ :}} mala som zalubu v tomto skaredeeee, viem viem :} ale ked niektori tak vedia natriasat s tymi zadkami no neomakni Takze v podstate tich chlapcov aj chapem, ale je to drze a skarede, netreba take robit neznamym ludom ;} Co ak ho nahodou akurat prehana...a nakoniec ti okrem {pravdepodobne} vynadania ostane v ruke ............ :}}
Z vlastných skúseností? Vychádzala som s podniku, môj priateľ prvý, ja druhá. Chalan, ktorý stál na schodoch VIDEL že predomnou ide môj chalan a ako už bol on skoro vonku, tak ma ten cudzí pleskol po riti. Otočila som sa naňho a povedala mu, že ak to ešte raz skúsi, tak mu takú prijebem, že sa mu hlava otočí, zvrtla som sa a šla preč, ale na to, čo som ja po ňom zrúkla sa otočil priateľ, počul, čo som ja nepočula: p*ča prij*baná a skoro bola bitka.
Dostala som kompliment, že som rýchla ako sračka, lebo hneď ako som vycítila "nebezpečie" zdrapla som drahého a ukľudňovala som ho, lebo to by bola už bitka...
A kvôli takej kravine. Nabudúce budem radšej ticho
@modrykonik Zalezi od ludi , ked je to obycajny chalan tak mu da facku a on pojde dalej a nejako to predycha ... ale ked natrafi na nejakeho cigana , fetaka , nasilnika tak koniec.
@mm47 pochybujem aj o tej facke, keď mrkneš hore štatistiku tak si to nevšimaju sem tam vynadanie facka, myslim že taketo je aj v reali aspon čo som prežil alebo počul od inych chalanov
Neviem ci kreten, alebo nie, ale oni to strasne beru vazne, tam len do niekoho silnejsie udries a uz ta vyhodia, este mna zjazdil kamarat, ze som spravila scenu, darmo, chlapi drzia spolu ;} By som chcela vidiet, keby jeho chytil nejaky fajny namakany buzerant za gule, ci by sa mu to pacilo hehehehee
nechápem, čo na tom muži vidia, plesknúť niekoho po prdeli, je to nechutné, raz som videla jednu starú pani a nejaký pubertiak ju ťapol po riti a pokračovala ďalej v ceste, mne keby sa to stalo (o čom pochybujem) tak chlapec dostane po nose zopár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale tak...aj tak by som mu vynadala
teraz sa uz len smejem.
viem, ze to nie je celkom rovnake a viem, ze ziadne keby, ale KEBY to bolo na ulici tak sa len otocim a zatvarim sa ze "WTF" a idem dalej. sceny by som nerobila.
Dostala som kompliment, že som rýchla ako sračka, lebo hneď ako som vycítila "nebezpečie" zdrapla som drahého a ukľudňovala som ho, lebo to by bola už bitka...
A kvôli takej kravine. Nabudúce budem radšej ticho
@kolini lol
@mm47 wtf? To by si dostal dobrú bitku
Neviem ci kreten, alebo nie, ale oni to strasne beru vazne, tam len do niekoho silnejsie udries a uz ta vyhodia, este mna zjazdil kamarat, ze som spravila scenu, darmo, chlapi drzia spolu ;} By som chcela vidiet, keby jeho chytil nejaky fajny namakany buzerant za gule, ci by sa mu to pacilo hehehehee
Keby tak moju niekto pleskol tak skoncil.... takze riadenie sa tym ze : Nerob co nechces aby robili tebe je na mieste