hmm možno tu podobných tém bolo viac,ale naozaj by ma zaujímal názor viacerých, či veríte na osud - alebo proste niečo/niekoho kto riadi vašu budúcnosť alebo na náhodu..alebo ani jedno - tak čo potom?
@motorbreath tiež sa na to pozerám nejak takto,ale napríklad v mojom okolí ma za tento názor vysmejú "nemyslíš si naozaj, že niečo sa môže vrátiť?" ...
@laurikaaa Ja som ti nikdy neklamal ! O__O Nehádž ma do vreca so stokármi teda,to nie sú stokári ale " klamači " alebo proste srabovia Teda,to je ten dosť dobrý výraz Zaujíma ma kto ťa to tak nasral
@hopelight divne okolie mas, alebo nevsimave... ja ako pozorujem, tak vsetkym sa vsetko vracia...skor ci neskor, a cim neskor tak tym mozno este s vacsou silou
hm...neverím, že niekto alebo niečo RIADI môj osud...ale skôr mám niekedy pocit, že niektoré veci sa proste museli/musia stať....ale možno je to len nejako prepojené s intuíciou
@nobile no,ale práve takéto konanie súvisí s karmou, teda tým, že dobré a zlé veci sa vracajú..lebo ako si napísal narúšajú sa tvoje plány,ale aj ty narúšaš plány iných..
verim v karmu aj na osud ale tiez verim ze osud nemusi byt dopredu "napisany" a ze mozem svoj osud zvratit a vytvarat si vlastny (len sa mi to este nepodarilo )
@hopelight preco nie? sme proste organizmy co vznikli na zemi. kedysi davno by sa jedna vec stala inak a mohlo byt "spolocenske zriadenie" uplne inak. proste sme ten organizmus, ktory sa dostal na vrchol potravinoveho retazca a najviac sa vynivul. ale zaklad mame so vsetkym spolocni, nie sme o nic viac ako ostatne organizmy ked si to tak zoberies..
jasne ze teraz proste nemozes porovnat cloveka a psa
ale ked porovnavas zakladnu, elementarnu podstatu, sme to iste, sme produkty zeme
Odkedy som jedno dievča x počula rozprávať, ako sa k nej nespravodlivo zachovalo druhé y ( rovnako ako sa ona x kedysi zachovala ku mne, len som jej to nevrátila, lebo tá vec bola v rozpore s tým, čo chcem robiť ľuďom ) verím na karmu a som vďačná, že existuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Skurvení klamári
@motorbreath tiež sa na to pozerám nejak takto,ale napríklad v mojom okolí ma za tento názor vysmejú "nemyslíš si naozaj, že niečo sa môže vrátiť?" ...
@laurikaaa ja napriek všetkému stále vidím v ľuďoch to dobré
@motorbreath hmm máš pravdu..oni akoby si to aj nepripúšťali,že by sa im to mohlo vrátiť.. ja to pociťujem rovnako ako ty
a aspon to vzdy mozem na niekoho/niečo hodit
Verim, ze svoj zivot si riadim ja sam, rozhodnutiami a svojim konanim.
Samozrejme akceptujem, ze tak isto si svoj zivot riadia aj ostatni a ich konanie moze narusat moje plany...
Tak isto rozne ine vplivy, pre ktore clovek ochorie atd.
Takze tak.
Boh nás všetkých miluje a dal nám slobodnú vôľu, mali by sme preto dokázať, že sme jeho deťmi a odovzdať sa do jeho rúk ......filip
neverte preto mágii, veštcom, horoskopom...
Neverim, ze existuje "osud".
Proste len smerujeme tam, kde my chceme a uhybame sa na nasej ceste tak, ako musime...
Pod vplivom konania ostatnych, alebo koli nemenitelnych zakonov karmy...
To je cele, ziadnu knihu, kde je dopredu napisane co sa nam stane a co z nas bude hladat netreba
ved keby teraz chcem tak mozem spravit teoreticky hocico, mozem si vybrat cestu, ale nemusim
jasne ze teraz proste nemozes porovnat cloveka a psa
ale ked porovnavas zakladnu, elementarnu podstatu, sme to iste, sme produkty zeme
Osud- neexistuje, predsa nemoze byt buducnost niekoho dana ....
nahoda- je to nevyhnutnost, ktoru si nevieme tak celkom vysvetlit, ale keby sme spojili vsetky skutocnosti, sedelo by to na 1000%