Zdravím, s priateľom chceme ísť cez leto pracovať do zahraničia (iba v rámci Európy), je nám jedno, ako - mali sme sľúbený zber ovocia a zeleniny v Írsku, ale akosi padla komunikácia... Teraz sa obzeráme po internete, rôznych agentúrach, ale všetko to chc
vek 18+, cca 10 € manipulačný poplatok (ale s tým máš zjavne problém), JAZYK (!), nejaké peniaze na cestu a začiatky a riešiť to, čo najskôr, lebo ja som bol pred rokom v Student agency v marci a už boli úplne všetky ponuky do celého sveta na obsadené
čo sa týka agentúr, tak Student agency + nejaké v tvojom meste, o ktorých si vygoogliš, že sú seriózne
@strejdabob malý manipulačný poplatok nerobí problém, našli sme také, čo chceli 50 a to už trochu problém je Iné nič neprekáža
Vďaka ti, to som potrebovala, konkrétny tip. Pozriem to Student Agency
@hadimistr Hej, a v Írsku 13€ na hodinu za blbé jahody, ale neberú tam chlapov z nejakého čudného dôvodu
@tragikomik ja som to mal tak (a aj väčšina serióznych agentúr), že za registráciu platíš cca 10 € a oni ti za to sprostredkujú ponuky, pohovory cez tel. a ak si ťa niekde vyberú a podpíšeš zmluvu, tak zaplatíš cca 300 €
u mňa ten druhý poplatok bol vypočítaný ako predpokladaná dvojtýždňová mzda či čo, ale ojebali sami seba, lebo naozaj som zarábal oveľa viac
na slovensku v dobrej práci človek zarobí viac ako v nejakej sezónke vonku kde má človek výdavky s vycestoovaním agentúrou a zdieračmi ktorí tam dávajú najnižšie možné sumy dlhodobo a ešte z toho taký poplatok hentaký veľa šťastia ... v tvojom prípade sa popýtaj ľudí čo tam boli -drvivá väčšina ti naleje ako sa hovorieva čistého vína treba si uvedomiť že je už skoro nemožné nájsť prácu v ktorej by človek nebol organizovane ožobračovaný tam to už majú slováci česi srbi a kadejakí prisťahovalci roztriedené a zamestnávajú pomaly už len rumunov na tú najhoršiu robotu za najmizernejší peniaz vonku ... treba radšej popremýšľať ako sa dá zarobiť tu ... toť môj názor, zahraničie je vhodné pre niekoho kto je top vo svojom odbore a dokáže prevalcovať svojim renomé domácich ako svoju konkurenciu
podla toho kam ides ale tak zaklad je na prvy mesiac ubytovania love a takisto aj na stravu...najlepsie bez agentur to len zbytocne o love prides ktore mozes vyuzit lepsie...ak nejsi pi a vies co chces robotu si najdes do tyzdna ci dvoch...ale zalezi op5 kam pojdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
čo sa týka agentúr, tak Student agency + nejaké v tvojom meste, o ktorých si vygoogliš, že sú seriózne
Vďaka ti, to som potrebovala, konkrétny tip. Pozriem to Student Agency
@hadimistr Hej, a v Írsku 13€ na hodinu za blbé jahody, ale neberú tam chlapov z nejakého čudného dôvodu
u mňa ten druhý poplatok bol vypočítaný ako predpokladaná dvojtýždňová mzda či čo, ale ojebali sami seba, lebo naozaj som zarábal oveľa viac