Prosím skúšali ste už niekto odstránenie zubného kazu pomocou ozónu? A boli ste s tým spokojní? Vraj je to úplne bezbolestná metóda, tak ako aj laser, ale založená na celkom inom, neinvazívnom princípe. Tu je link » www.dentalcare.cz/odbclan.asp?cti...
ja si davam najprv injekciu, lebo inak ma do kresla nikto nedostane boze a ako nenavidim ked musim mat 10 min otvorene usta a pani doktorka sa mi tam spara.. ble.. furt rozmyslam ci si pred tym aspon umyla ruky
Ten panický strach je mi dôverne známy, len som ešte nenašla zubnú ambulanciu, kde by ten prístroj na liečbu ozónom mali A čo som naposledy čítala, sú asi 3 prístroje na Slovensku, čo nie je nič moc
@matthew322 No ved presne! To sa mi paci, ze je to take neinvazivne a prirodzene
A k tym laserom...moja zubarka nechcela (nemohla) kupit ten pristroj, lebo ze je to moc drahe, takze pouziva iba vrtacky a tak je to asi vo vacsine ambulancii... Ach, chcem ist do Anglicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vidno, ze ste este neboli na endoskopii!
V Anglicku sa pár rokov dozadu hromadne likvidovali zubné vŕtačky v znamení na prechod novších, laserových technológií...
@mid bola som!! teraz v zime... Ale tak to aspon neboli, len je z toho cloveku zle a hnusne a nechutne ale tak zas nevravim ze som sa nebala
@stmortiis robia na poziadanie aj celkovu anestezu, ale nie v beznych ambulanciach
A k tym laserom...moja zubarka nechcela (nemohla) kupit ten pristroj, lebo ze je to moc drahe, takze pouziva iba vrtacky a tak je to asi vo vacsine ambulancii... Ach, chcem ist do Anglicka