poznate nejaky? lebo som strasne naladovy tip cloveka a niektorym mojim blizkym to vadi dokazem sa s vami rozpravat pekne milo a o 5 minut vas viem poslat kade lahsie to som ja
@radikalny no cim skor by si k nej isiel, tym skor ti pomoze a obzvlast by si nad tym mal porozmyslat, ak ti to zasahuje do vztahu, tak ako to narusovalo aj ten moj...a nie len s ex, ale aj s mojim okolim, rodinou...
hlavne kasli na psychyatriu a lieky to ta moze akurat tak dojebat este viac podla mna na take nieco liek neexistuje ale tak ked sa nespravas agresivne pri zmene nalady alebo co tak to take hrozne nebude
"na psychológa sa ešte necítim" .. keby si poblíž, jedna výchovná by ti hneď letela.. čo ťa tam dohryzú, či čo ?
kedy si konečne títo slováci uvedomia, že to nie je hanba, ísť za psychológom. že to neznamená, že si chorý/blázon/nenormálny.
že to je len rozhovor s niekým, kto ťa počúva a zaujíma sa. (lebo ho za to platia..) ako instantný kamoš omg mala by som rozbehnúť nejakú osvetu, lebo sa fakt nezamestnám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(a radšej ich žrali, ako by si pokecali so cvokárom
)
a okrem toho, viem, že to vraví taký lenivec, ako ja, ale manuálna práca. Veľa manuálnej práce a nebudeš mať ani čas byť náladový
(a tým obídeš ešte aj toho cvokára)
prípadne ja neviem, nejaká joga, alebo nejaké také tie športy, kde ide o celkovú kalokagatiu
Pravidelne hltám Persen, ale výraznejšie účinky nevidím.
kedy si konečne títo slováci uvedomia, že to nie je hanba, ísť za psychológom. že to neznamená, že si chorý/blázon/nenormálny.
že to je len rozhovor s niekým, kto ťa počúva a zaujíma sa. (lebo ho za to platia..) ako instantný kamoš omg mala by som rozbehnúť nejakú osvetu, lebo sa fakt nezamestnám