@flemi A čo telá atlétikov, veď týmto môžu nenávratne dieťaťu poškodiť zdravotný stav, oh. Pravda, nie je nad skákanie gumy a oblizovanie špinavých rúk v pieskovisku.
preboha! ja som sa do troch mesiacov svojej sestry pomaly ani nedotkla, na ruky som ju chytila iba vo vystuženej perinke! čo som sa bála aby som jej nejak neublúžila.... toto bábo nemôže mať ani pol roka...a hento sním robí?
a ako načo je to dobré? šak tomu decku musí byť zle! alebo aj mozoček sa mu môže o lebku obúchať (počula som že aj na to deti zomierajú ke´d sa snimi veľa trase) ....
kks tak by som zalietala s ním/ňou (neviem či je to baba alebo chlap) že by sa v živote nespamätal..jebnuté niektorí tí ľudia fakt....decko sa ešte len vyvíja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Sorry about that.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čo keby nechali tie deti občas aj hrať sa.........len tak, pre zábavu, nie pre to, aby mali v 6 rokoch mozgy ako tekvice a telá atletikov
a ako načo je to dobré? šak tomu decku musí byť zle! alebo aj mozoček sa mu môže o lebku obúchať (počula som že aj na to deti zomierajú ke´d sa snimi veľa trase) ....
ale ako mala som dosť keď som to videla....
vo videu sa to dietatu ocividne absolutne nepacilo.
a preboha ved tie deticky maju este prilis makke a slabe kosti a klby aby sa s nimi takto narabalo.
neverim, ze to tym detom prospieva.
nema v com.
» www.youtube.com/watchv=l_toKPs9...
Zadaj - Shaken baby Syndrome 3D.