uz dost dlho citim v sebe take prazdno az mi zoviera hrdlo...zijem s mamou bez otca...dookola si pustam eminema...a ako som dostal 5 z matiky a dalsia je na ceste tak akoby som sa zabrzdil v uceni...vobec na to nemam naladu a akoby som to dopredu vzdaval.
Tiež žijem len s mamou,a mávam niekedy rovnaký pocit. A tiež si dokola púšťam pesničky. Ja som to s učením dopredu vzdal,a prepadol som. Tak to určite dopredu nevzdávaj,jedna päťka nič neznamená.
je to na tvoj vek celkom normálne. teraz je tá chvíľa kedy máš "krízu" a len od teba závisí, čo bude ďalej. ak to vzdáš, bude z teba socka, ak to zvládneš, môžeš to niekam dotiahnuť... a takých dní ešte bude
omg a neriaď sa nejakými hovadinami, musíš si nájsť vlastný spôsob riešenia problémov a situácií.
Eminem s tým vôbec nič nemá...jednoducho sa musíš pozbierať ty sám...a je len na tebe či sa ti to podarí alebo nie...nikto iný to za teba nespraví ani spraviť nemôže
@punish3rko Ouuu......daj sa dokopy!!!...a prečo by mal vypnut Eminema??....len ho pucuvaj aj nadalej...ak chces!!! je mi ta luuto co si tu napísal..neviem ako ti pomoct drzim palce aby si bol cím skor v pohodee......
hh neni to eminemom proste pochibujem ze nemas kamosov tak sa pokus s nimi travit viacej casu a tak 5 z matiky mam aj ja ale aj tak existuje aj doucovanie tak ked ti to nejde mozes skusit k dakomu chodit
neriad sa ziadnymi filmami a navodmi, ja by som ani ludi co tu su nepocuval..riad sa tym, co si myslis, ze je podla teba dobre. pretoze aj keby zlyhas, tak to bolo tvoje rozhodnutie a nie chyba niekoho ineho. kazdopadne drzim palce..zivot nie je krasny orgovanovy sad, ale niekedy vie potesit aj krasna pupava, ak si ju vypestujes sam...
toto bude znieť, akoby som v ničom nevidela problém, ale inak ti proste poradiť neviem, keď tú situáciu ani plne nepoznám: bolo by sa asi treba sústrediť na nejakú oblasť, ktorej zlepšenie zlepší tvoj životný pocit a dá ti chuť do života. ak máš okolo seba tých správnych ľudí, čo ťa podržia, nezahadzuj ich a neudržiavaj sa zbytočne v pozícii toho, komu nič nevychádza. to len ako príklad. ak ti aj záleží na tom, aké máš výsledky v škole, zožeň si doučko, zamakaj a dobrá známka ťa hneď bude motivovať. ak takú oblasť alebo takú činnosť nevieš nájsť, možno by bolo dobré vyhľadať odborníka. každopádne nie je všetkým dňom koniec.
ten dokument tajomstvo si pozri ešte raz a poriadne...porozmýšľaj o tom, o čom tam hovoria a bdue ti lepšie...sila myšlienok ti pomôže...mysli pozitívne
ale podla takých pičovín sa na silu neriad,proste s anedívaj nato čo nemáš ale nato čo máš a čo že si dostal 5,to len rpeto že si sa neučil ,aj ja dostávam 5 a keby len jednu a inaks a učím stejne najlepšie z celej triedy a ja žijem s rodičmi a dvoma súrodencami a tiež sa necítim fajn,ale podobne jak ty a radšej by som bola keby tu nežilo toľko ľudí,čo ti poviem
Tak napriklad ja uz skoro nic ine nerobim, len cely zivot sa mi toci okolo skoly, nedokazem sa nikdy uvolnit, zabavit, stale myslim na skolu. A na co mi bude ten sprosty diplom, ked si znicim zivot, psychiku a zdravie? Na nic. Skola vazne nie je vsetko a ti co to vedia pochopit su aj v zivote obvykle stastnejsi a uspesnejsi. ak mas na strednej zle znamky tak to vobec nic neznamena, ja som mala jednotky a aj tak nie som stastna. Urcite to o tom nie je.
A to prazdno, cele je to o psychike, nesmies sa tomu poddat Skus hadat nieco co ta naozaj naplna a najma vnimat malickosti okolo seba, vazit si vsetko to co mas... Aspon tak sa to snazim robit ja.
A Tajmstvo nie je ziadne tajomstvo, ale normalne logicke suvislosti zivota, popravde pride mi ten dokument dost neprijemne spraveny.
Toto poznám, hoci som to už dlho nezažila. Vždy mi pomohlo jednoducho vypnúť, vyfajčiť krabičku cigariet, dať si do uší fajnú hudbu, motať sa kade tade po mesta, prípadne sa stretnúť s ľuďmi, ktorých mám rada a behom pol dňa som bola zregenerovaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
omg a neriaď sa nejakými hovadinami, musíš si nájsť vlastný spôsob riešenia problémov a situácií.
môj názor...
zmysel je to čo nás núti žiť a konať .
ak ťa to poteší, tak aj ja mám 5ku z matiky
A to prazdno, cele je to o psychike, nesmies sa tomu poddat Skus hadat nieco co ta naozaj naplna a najma vnimat malickosti okolo seba, vazit si vsetko to co mas... Aspon tak sa to snazim robit ja.
A Tajmstvo nie je ziadne tajomstvo, ale normalne logicke suvislosti zivota, popravde pride mi ten dokument dost neprijemne spraveny.