Celkom by sa mi hodilo vyhrat tych 150milionov v lote a myslim, ze by sa mi to mohlo podarit, len by som sa nejak musel dostat priamo tam, ked budu losovat...neviete ci sa to nejako da sa tam prepasovat? Lebo myslim, ze svojou silou vole by som dokazal ab
stedry to clovek az 1% ale stacilo by............vsetko co potrebujes je treba mat znamych a plan ako zmanipulovat celu hru v tvoj prospech co je tazke ale drzim palce
najskor som rozmyslal, ze dam 5%, ale ked som to vyratal, tak mi to prislo nejak moc a ten 1,5 miliona je dost pre niekoho, kto sa ma pokusi dostat k losovaniu...nepotrebujem nic zmanipulovat, to by nebolo fair play, nemal by som taku radost z vyhry potom...ja to dokazem silou vole, ale musim byt fyzicky pritomny pri losovani, na dialku to neviem...mozno keby som sa stal notarom a dozeral by som na spravny priebeh losovania...ale to by som musel robit skolu a tak, a trvalo by to strasne dlho a ja tych 150milionov chcem uz teraz...
@14 predpokladam, ze ako notar by si sa nemohol zucastnit hry.. pocuvaj, ale ty si naozaj az takk veris? a nechces to najprv vyskusat s nejakou mensou hrou?
@19 - dohodnime sa na 7% a ani o korunu viac...to mas 10,5 miliona, to ti nestaci? Ale mozme spravit taku vec, ak vies aj ty svoju silu vole dobre ovladat, ze ti dovolim si natipovat tie iste cisla co ja a budeme obaja naraz pouzivat silu vole, zvysi sa tym sanca na vyhru...a pojdeme potom fifty-fifty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov