Prečo sú podľa vás Kotlebovci proti rušeniu amnestií, a prečo ich voličom nevadí, že nehlasovaním za ich zrušenie vlastne porušili svoje populistické žvásty o spravodlivosti a vešaní politikov?
@johnysheek Prečo sa niekto zaoberá správaním ostatných strán v parlamente? Žeby preto, aby sa porovnalo to čo hovoria s tým čo robia? Alebo ty volíš preto, aby dostal tvoj hlas nejaký sympatický človek s tým že ti je jedno čo presadzuje?
Dovolím si predostrieť svoju teóriu! Podľa mňa kotlebovci nie sú ani tak fašisti (mnohí medzi nimi môžu byť, alebo byť latentní fašisti), ale sú konšpirátori! Keď som ich posledne počúval v NRSR, tak zneli ako Slobodný vysielač a Rostáš 1:1. No a niekde sa objavila taká "informácia", že zrušenie mečiarových amnestií je organizované zahraničnými mimovládkami, aby neskôr mohol zahraničný agent Kiska zostaviť úradnícku vládu zloženú samozrejme z ďalších zahraničných agentov. Samozrejme toto musí mať nejaký dôvod, lebo ani konšpirátori nie sú takí sprostí, aby uverili niečomu čo nie je odôvodnené! A v samotnom odvôvodnení je odpoveď!!! Odôvodnenie. Voda. Odvodnenie. Slovensko je druhá najväčšia zásobárňa vody na svete a voda bude o niekoľko rokov drahšia ako ropa, takže je len prirodzené, že takú bohatú krajinu ako sme (len o tom ešte nevieme) chcú ovládať sorošovskí slobodomurárski jaštery!
@johnysheek Pozri ide o to, že by som rád pochopil tú nekritickosť. Lebo ako niektoré tie veci čo navrhujú by kľudne mohli byť proslovenské, to že by sa pri tom porušovali práva iných to je druhá vec. Ale prečo takto okato prejavili podporu Mečiarovy, keďže jediná ich námietka bola, ako treba zruśiť aj Kováčovu milosť čo sa vlastne vďaka tomuto môže stať.
@Efyks no ja sa síce pýtam ale odpoveď viem a je veľmi prozaická. Holé hlavy a čierne obleky tu boli len v jedinej ére slovenskej republiky a velice sa im darilo hlavne v Banskej Bystrici, ľudia v tejto strane a okolo nej sú neraz tí istí čo za Mečiara okupovali mestá a užívali si beztrestnosť. Ono aj pán farár ćo slúži omšu Kotlebovi o hrozbe islamu slúžil kedysi omšu Mečiarovi a Cuper na kandidátke tiež asi hovorí jasnou rečou (teraz je ale divné že jeho ich voliči odignorovali, čiže mi príde že sú kritickí voči Mečiarovej ére, ale odrazu sa Mečiara jeho voliči zastávajú).
Len ma zaujíma či si to niekto všíma tiež. Napríklad aj to, že chlapci, ktorí sedia teraz v radách po bystrickej župe, alebo členovia jeho strany a majú trestnú minulosť, ju nemajú za podporu fašizmu, ale za činy, ktoré súviseli s mafiánskou činnosťou (vydierania, nedovolené ozbrojovanie, napadnutia atď...).
Lebo väčšina ich voličov má IQ hojdacieho koníka a do filozofie politiky sa rozumejú tak ako ja do varenia. Vravím väčšina! Zo dvoch voličov ĽSNS som našiel aj inteligentných.
@kierkegaard Vieš čo je divné? Z môjho okolia ho volia hlavne húliči a práve taký čo si neprehúlili mozog nasračky, ale celkom rozmýśľajú. Mne ti ale celkom príde, že oni sa vďaka nemu cítia akosi dôležití, odrazu majú plno info ako chcú židia ovládnuť svet, ale žiadne info o tom, že ich samých má vlastne Kotleba za feťácke zradcovské socky. A proste nosia sa strašne na to že ho volili, akokeby urobili niečo úžasne dôležité a všetci okrem nich akurát národ zradzujú a jediné čo ich ospravedlňuje je to, źe to robia akože nevedomky.
@johnysheek Jednoducho, niekto považuje porušovanie práva iných za jedinú cestu k nejakej národnej obrode (Štúr asi rotuje v hrobe), niektorí to dokonca považujú za Bohom danú povinnosť.
A ja neviem, nemyslím si fakt, že je to o inteligencii. To je potom 50 percent ľudí na takej istej úrovni, keď volia Fica čo im pred oćami kradne a nesnaží sa to ani zakriť, hulváta Matoviča, ktorí uráža každého, kto má iný názor ako on (tým myslím aj bežných ľudí a v úplne malých otázkach) a ktorý nemá ani poriadny program, Lesomír Danko by bol už vo väzení aj s tatkom a Slotom a volebná účasť by tu nepresahovala pár percent. Takže v podstate ide o to, že je to plno ľudí manipulovaných, nie sprostých. Ale ako to vlastne ide? Taktto stočiť ľudskú myseľ aby videl vśetko zlé iných a nič zlé na nich...
veď to prezentovali tak, že nebudú hlasovať pretože sa nehlasuje aj za zrušnenie milostí Kováča, takže u voličov tie populistické žvásty o spravodlivosti a vešaní politikov vlastne neporušujú. a celé je to podľa mňa aj tak len smerácke divadlo, aby ich voliči neopustili, žiadne ďalšie úspešné vyšetrovanie neprebehne.
@mayo911 Až na to, že návrh za ktorí mali hlasovať bol aj o zrušení milosti Kováčovi. Takže ich vlastne porušujú.
Inak ako samozrejme že je to divadlo, keď Mečiarovy sudcovia nakoniec budú rozhodovať o ústavnosti tohoto zrušenia. Ale tak ktovie, Mečiarko bol nervózny, možno Ficko vytiahol nejakým zázrakom gule z jeho zveráka a teraz si na svojom učiteľovi spraví percentá pre seba.
@mayo911 Tušíš? No mne to príde smiešne, tváriť sa, že ak nebudú potrestaný všetci, tak nech nie je nikto. Ta najväčšia sranda je, že členom ich strany je advokát Ivana Lexu práve v kauze vraždy Remiáša... Takže vlastne fakt ti to stále neznie ako porušovanie ich vlastných sľubov a spravodlivosti?
Cely nazov strany je jedna fraska- Ludova strana nase Slovensko? V com presne? Okradani obcanov, dosadzovani si svojich ludi do vyznamnych funkcii a na 1 strane hlasat ako idu bojovat za spravodlivost a na 2. strane ak sa ma podporit hlasovanim zrusenie amnestii, tak sa bud nezucastnia hlasovania, ak hej, tak sa zdrzia hlasovania alebo drzia so SMERakmi, nepredlozili este ani 1 navrh, a uz ked tychto par veci ich podporovatelia nechapu, tak klobuk dolu.
Kotlebovci sa čím ďalej tým viac prezentujú rasistickými a fašistickými prejavmi. Už to nie je to čo pred voľbami, teraz si už riešia svoje nenávistné veci. Ja som im fandil ale keď teraz vidím čo robia tak mi je z toho zle. Na druhú stranu, tie hrozby alebo "konšpirácie" pred ktorými varujú by som nehádzal do koša
Remiášova vražda sa amnestií nedotýkla ani z lietadla.Vyšetrovala sa až do roku 2006,potom sa vyšetrovanie skončilo.Tak neviem načo to rušiť.Poviete ,aby bola spravodlivosť pre Kováča,ta taká spravodlivosť, až sa to nedá uveriť už je a ešte aká:, prve urobí podvod za milión a potom si užíva diplomatický post tisícky kilometrov ďaleko, tak pozerám,či to nie je až veľa spravodlivosti.
@eccehomo Všetrovanie sa neskončilo a ak vieš čítať píše sa to aj tu. Amnestia sa týka remiášovej vraždy, pretože sa týka ľudí zaplatených v nej čo napríklad značí aj to, že napríklad nemohli byť vypočutý, respektíve stíhaný. Ak podľa teba nie je toto ani z lietadla...
Mal by si si robiť aj svoje prieskumy o témach ku ktorým sa ideš vyjadrovať a nie len papagájovať čo sa vydralo z vodcu a pred tým z Mečiara.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
koho a preco by zaujimalo o co im ide ked vieme ze nic dobre a vhodne co posunie a pomoze SR to proste nie je a nikdy nebude
@Efyks no ja sa síce pýtam ale odpoveď viem a je veľmi prozaická. Holé hlavy a čierne obleky tu boli len v jedinej ére slovenskej republiky a velice sa im darilo hlavne v Banskej Bystrici, ľudia v tejto strane a okolo nej sú neraz tí istí čo za Mečiara okupovali mestá a užívali si beztrestnosť. Ono aj pán farár ćo slúži omšu Kotlebovi o hrozbe islamu slúžil kedysi omšu Mečiarovi a Cuper na kandidátke tiež asi hovorí jasnou rečou (teraz je ale divné že jeho ich voliči odignorovali, čiže mi príde že sú kritickí voči Mečiarovej ére, ale odrazu sa Mečiara jeho voliči zastávajú).
Len ma zaujíma či si to niekto všíma tiež. Napríklad aj to, že chlapci, ktorí sedia teraz v radách po bystrickej župe, alebo členovia jeho strany a majú trestnú minulosť, ju nemajú za podporu fašizmu, ale za činy, ktoré súviseli s mafiánskou činnosťou (vydierania, nedovolené ozbrojovanie, napadnutia atď...).
a comu sa cudujes.. ich hlavna teza je "sme ini" takze nebudu volit to co volia vsetci ostatni..
kelu ved ti ludia maju iq 1, len aby videli MK ktory im povie co robit...
nemaju program len vseobecne drysty...
niet sa nad cim cudovat
A ja neviem, nemyslím si fakt, že je to o inteligencii. To je potom 50 percent ľudí na takej istej úrovni, keď volia Fica čo im pred oćami kradne a nesnaží sa to ani zakriť, hulváta Matoviča, ktorí uráža každého, kto má iný názor ako on (tým myslím aj bežných ľudí a v úplne malých otázkach) a ktorý nemá ani poriadny program, Lesomír Danko by bol už vo väzení aj s tatkom a Slotom a volebná účasť by tu nepresahovala pár percent. Takže v podstate ide o to, že je to plno ľudí manipulovaných, nie sprostých. Ale ako to vlastne ide? Taktto stočiť ľudskú myseľ aby videl vśetko zlé iných a nič zlé na nich...
koho zmanipulujes skor?
howgh
Inak ako samozrejme že je to divadlo, keď Mečiarovy sudcovia nakoniec budú rozhodovať o ústavnosti tohoto zrušenia. Ale tak ktovie, Mečiarko bol nervózny, možno Ficko vytiahol nejakým zázrakom gule z jeho zveráka a teraz si na svojom učiteľovi spraví percentá pre seba.
Mal by si si robiť aj svoje prieskumy o témach ku ktorým sa ideš vyjadrovať a nie len papagájovať čo sa vydralo z vodcu a pred tým z Mečiara.