Počul som, že každu sekundu je tu o 2 decká viac... Vy ste ako normálni? Ved svet dokáže uživiť necelé 4 miliardy, voda už skoro neni! Kyslík sa mína, jedlo je pre 42 % ľudí, ved už sa spamätajte! A ešte tu bude tá oná, čo tu bolo pred niekoľkými mesiacmi napísaná anketa od nej, a tam písala že decko je radosť! pfuj!!! Hamba celému ludu! človek je omyl tejto Zeme!
P.S. Som späť! Váš milovaný warhawk je späť, už nemusíte plakať ,)
to, ze to mozno bude zniet morbidne, ale jedina vec, ktora to dokaze na chvilu zredukovat je vojna alebo nejaka choroba..alebo expandovat na ine planety do vesmiru
pozri si prosimťa nejaké štatistiky pôrodnosti v porovnaní s minulými rokmi (resp. desaťročiami) a potom si daj tri facky (nebavme sa teraz o moslimských krajinách samozrejme)
Možno to bude znieť blbo, no pomaly tu budeme natlačený ako sardinky... Najmä v tých väčších mestách ... A najmä istá ,,menšina'' hnedej pleti by si to mala uvedomiť... Nechať príspevok od štátu maximálne na 2 deti, aby ich nerobili a nebolo 8, čo je v tejto komunite bežné ....
ja by som ľudskú populáciu znížila tak na...300 ľudí maximálne, aby sami videli aké to je byť na pokraji vyhynutia. Veď koľko živočíchov už kvôli nám (fuj) vymizlo, takže som plne za vyhubenie týchto dvojnohých parazitov
@demonica13 Výborne! Dalšia čo má rozum! Ja by som znížil na 0, lebo inak by sa to zas rozrástlo... Ved jebnutý ľudia, sa pozri na anketu, šetci hlasuju že je to normálne! Ved ja sa tu cítim jak v blázninci, doslovne! Ked si niekto myslí že toto tu je normálne, tak fakt neviem, či sa mi toto náhodou nesníva! A s tími živočíchmi plne suhlasim! Zvieratá tu maju byť, oni dodržuju kolobeh prírody, ktorý tu mal byť! človek ho iba naruša!
@strangelady No jasné, ked počuje človek pravdu, tak už nevie čo ma napísať, tak píše nezmyselné somariny... Ved uznajte ľudia, čo tu toto tu menom strangelady robí? čo to tu na tejto zemi robí, niečo takéto? Ved to je uplne ale uplne zbytočné, iba zavadza, nič nerobí, lenivé je to, mína zásoby!
@warhawk človek je tiež zviera, čiže tu má tiež byť... s tým, že sme premnožení aj tak sám asi nič neurobíš, hlavne nie, keď tu budeš zakladať debilné ankety a každého, čo má iný názor budeš zdrbávať (ach)
Treba vyčkať, deti moje, treba vyčkať. Matička Zem sa nenechá dlho vyžierať a ničiť touto "vysoko inteligentnou" vošou nazývanou človek... Bratku Warhawku, nestrachuj sa, pre nás osvietených si prídu Vládcovia hviezd a pôjdeme do raja... trpezlivosť ruže prináša
@nationalgeographic To nenormálny nedokáže pochopiť... @strangelady nekikiríkaj tu, to nepochopíš lebo nemáš na to vyvinuté mozgové závity, @nietimekki , ja sa nedám liečiť, lebo ja nechcem byť jebnutý ako každý...
@warhawk Čo to má spoločné s Hitlerom ? .... Ja len píšem, že je už konečne na čase riešiť rómsku problematiku ... Ináč nie som rasista, sám mám aj kamarátov niektorých rómov ...
@warhawk Hitler bol síce jeden, ale ty si na Slovensku a tu nie sú ani jadrové bomby(pokiaľ ma pamäť neklame) a nie je tu ani taká situácia ako v povojnovom Nemecku... ale najsmutnejšie na tom asi je to, že ty to myslíš vážne
@nationalgeographic Tu máš živý dôkaz, svet dokáže dnes uživiť len 42 % ľudí, ostatní hladuju... Ked niekto napíše pravdu, hned šetci píšu somariny... Na svete je 7 miliard ľudí, priemer by mal byť okolo miliona, a píšu že je to normálne živý dôkaz!
@mcvpn Hitler bol pôvodne rakušan, pokial ma pamäť neklame... Ja sa môžem tiež nastahovať do niakej veľmoci! Rusko je ako stvorené! Neni tam veľa penazí, vojaci budu suhlasiť s vojnou, aby sme toho získali! Má najmocnejšie bomby, po číne druhu najväčšiu armádu, a ked s kazachstanom a bieloruskom, a možno aj s ukrajinou dáme spoločný štát, tak dobyjeme s čínou a indiou celý svet! A narobíme poriadok!
@warhawk ano je to pravda ze nas dokaze iba 42% uzivit ale to preto ze existuje rozdelenie sveta podla peňazi proste kto ma peniaze ma vsetko kto nema peniaze nikoho nezaujima
Ako konzumenti, ktorí všetko spásajú, ale nič neprodukjú máme z hladiska prírody jedinú šancu a to je dalšia kolonizácia a keby sme aj našli novú planétu, aj tú po čase spotrebujeme a tak dalej a tak dalej.
Odčlenili sme sa od prírody, už nás nevyhladzujú epidémie , nie sme súčasťou potravinového reťazca (resp. sme na jeho vrchu)
Bud bude vojna , čo by bol koniec nás všetkých pri dnešných možnostiach.
@warhawk radšej pes jak človek akože to je choré lebo síce ľudia kapú, lenže jeden mŕtvy a 100 nových taže to je o ničom....pozabíjať ich, prečistiť to tu Biblia je chujovina ale tá potopa nebol zlý nápad
Ludia, nechá vás v tom! Vidím, že vás neprehovorím... Ale ešte máte šancu! Začnite chodiť do lesa, zlepšite sa, pokial chcete prežiť! Vládcovia hviezd zachránia iba tých dobrých... Ešte máte šancu!
@warhawk ? si ty normálny ? To čo navrhuješ je nemnorálne a ej krásne na tom vidieť aký strašný pokrytec si, ak si myslíš, že ľudia ako druh nestoja za existenciu tak ty si človek tiež, nie snáď ? Drží ťa niekto v žití ? Uskutoční tú svoju spásonosnú myšlienku, začni od seba .
A k téme, Zem keď už bude mať dosť tak a zredukuje sama, možno dokonca prostredníctvom nás, ľudí, možno príde nový vírus, nový mor, či španielska chrípka alebo dokonca iný efektívnejší spôsob redukovania populácia, avšak aby nejaký človek si prial smrť iného človeka len preto, že mu pripadá, že tu je málo miesta tak to je choré, stav to je zlý to je jasné a Zem má svoje limity, ktoré boli prekročené.
@3mm Áno, som normálny... Od seba začať nemôžem, lebo ja si nezaslúžim smrť, ja som normálny! Trebalo by zabiť tých nenormálnych... No, a ked teda ide o to, že človek nebdodaj príde o život preto lebo sa druhému zdá že tu neni dosť miesta... Ked neprídu tý sprostí o život, tak zahynu aj ty dobrý, tie 3 percentá...
@stahli " Uskutoční tú svoju spásonosnú myšlienku, začni od seba ."
@warhawk Ejha, to ale či si normályn a kto je nenormálny, a ktosi zaslúži smrť je dosť subjektívne nemyslíš ? nedá sa to určiť, a slovo normálny je to najhoršie, ktoré sa tu dá použiť pretože slovo normálny pre každého znamená niekto ako on sám .
Myslím si, že svet by bol lepší keby ľudia, ktorý myslia na to ako iných ľudí vyhladiť, kvôli vyššie spomenutým polo iracionálnym dôvodom vyhladiť mysleli radšej an to ako tie problémy riešiť bez genocídy, pretože ako sám vravíš ostať by mali len "normálny" ľudia, tak by sme možno za pár rokov tento problém nemuseli vlbec riešiť, ale ľudia s takými názormi ench radšej enmyslia, pretože správanie, ktoré produkujú nie je nikomu nijak prospešné. Už len to keď neikto povie, že 97% ľudí by malo zomrieť je nenormálne, je to vlastne ešt horšie ako svet podľa Marxa, lebo je to taká strašná sprostosť.
Nakoniec nas aj tak väcsinu zabiju choroby a co nespravia choroby dokoncia vojny a hlad. Ved sa pozrite na dnesne generacie malych detí, male deti su od malička priam dopovane antibiotikami pri kazdom zakaslani, ma to dva, tri roky a uz maju zlikvidovanu imunitu a virusy rezistenciu na antibiotika. A co ak nepride ziadna pandemia? Nevadi pretoze nam dojde ropa, ktoru mame mozno uz len na par desiatok rokov. No a bez ropy nebude len benzín, ale aj plasty, LIEKY, hnojivá, lepidlá atd. Ak buducnost stale nevidite cierne tak sa teste na to ze aj striebro nam dochadza, podla geologickych prieskumov je ho v zemskej kore pri sucasnom tazeni uz len na 25 rokov! Asi si poviete ze vsak bez striebronej retiazky prezijete, ale prezijete aj bez elektrotechnickeho priemyslu, cize bez elektroniky? O vode, znecistenom ovzdusi, nedostatku potravin a klesajucej plodnosti ludi sa uz ani nejdem rozpisovat. Chcem len povedat ze nic z tohto si neprajem, ale som realista ked vidim ako to ide z vecami od desiatim k piatim.
@stahli poviem ti to tvojím spôsobom Si škvrnou v genetickom bazéne ľudstva, si tak neskutočne sk*rvený až mi je z teba na zvracanie, o normálnych ľuďoch vieš hovno, myslíš si, že normálny ľudia sú ľudia ako ty a ľudia, ktorí sa ti páčia. Máš púri najlepšom primerné iq a tvoje myslenie tak neskutočne obmedzené, chápeš vlastným tvrdeniam ?
A logický a pravdivý argument je logický a pravdivý argument, netreba ho meniť pokiaľ ho nevyvrátiš. Koľko argumentov si uviedol ty ? Aaaah žiadny, iba keci, keci, keci. Si jeden s tých, ktorý trepú o tom ako nám dôjde kyslík, len dúfam, že tvoje j*bnutosť je podmienená vekom lebo inak ťa už zachráni len naozaj krutý šok. Drvivá väčšina ľudí, ktorí si podľa teba nezaslúžia žiť sú ľudia inteligentnejší, silnejší a schopnejší ako ty a pravdepodobne niekedy urazili tvoje umelo nafukované ego, si chudáčik, u ktorého druhá skupina ĺudí zasluhujúcich smrť sú ľudia, ktorých konanie a zvyky si príliš hlúpy pochopiť a potom sú tu ľudia, ktorých smrť si želáš preto, že ti ten nápad vštiepil niekto iný alebo tvoj maličký zúfalý mozoček sa snažil začleniť niekam a tak zhltol prvú sračku, ktorá sa plazila okolo
A to, že niekto má lepšie argumenty a prejavuje vačšiu inteligenciu ako ty neznamená, že je nerd, ani, že je inteligentný, v tvojom prípade to znamená iba, že ty si k*k*t. Gratulujem ti, si ten typ človeka, na ktorého dokonca ani ja neviem šetriť vulgarizmami.
Je to choré, ľudia ako inteligentné bytosti by s tým mali niečo robiť (nie, nemyslím nič radikálne, len jednoducho sa prestať toľko množiť, trochu to regulovať, veď je ako...).
Warhawk, prosím ťa kludni sa, je dosť možne že to myslíš zo srandy, no byť ja moderatorom tohto fóra tak ťa zabanujem za šírenie psychopatických "hitlerovských" myšlienok - t.j. "ja som ten najlepší a všetci ostatní musia zomrieť"
No teraz k téme. Globálne čo sa týka detí, malo by sa v každom štáte záviesť príspevok od štátu maximálne na 2 deti. V Číne to tak už funguje, ale na 1 dieťa a verte, že tento krok pomohol celému svetu a nielen Číne
Nebudem sa rozpisovať v ostatních oblastiach ktoré môžu ovplyvniť populáciu zeme, pretože je ich neurekom, ako už niektomenoval vyššie sú to epidémie, pandémie, vojny, globálne oteplovanie, dosť aktuálne geologické procesy (tsunami, zemetrasenie) a veľa ďalších faktorov....
To je asi taká otázka, ako napr. "Aký máte názor na to, že Zem obieha okolo Slnka?"
Mimochodom, k tejto téme mám článok o jednom fínskom radikálnom environmentalistovi (Pentti Linkola), ktorý má názory asi ako Heinrich Himmler (teda magicko-ezoterické nadraďovanie prírody nad človeka, aj za cenu smrti ľudí), ale nebudem sem dávať žiadny link, aby som ťa v takýchto "vyhladzovacích" názoroch nepodporoval...
V Biblii sa píše:
"Boh ich požehnal a povedal im: Ploďte a množte sa a naplňte zem!" (Ge 1:28)
"Potom Boh požehnal Noema a jeho synov a povedal im: „Ploďte a množte sa a naplňte zem!" (Ge 9:1)
"Všetko, čo sa hýbe a žije, nech je vám za pokrm, všetko vám dávam tak, ako zelené byliny." (Ge 9:3)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
P.S. Som späť! Váš milovaný warhawk je späť, už nemusíte plakať ,)
Odčlenili sme sa od prírody, už nás nevyhladzujú epidémie , nie sme súčasťou potravinového reťazca (resp. sme na jeho vrchu)
Bud bude vojna , čo by bol koniec nás všetkých pri dnešných možnostiach.
Alebo proste skapeme nedostatkom zdrojov.
Alebo zacneme vykorisťovať nový svet.
Iný scenár neexistuje.
dík
Zrazu to nejde čo ?
takže
» blog.gcpsite.com/wp-content/uplo...
chjo, je to už raz tak
@warhawk Ejha, to ale či si normályn a kto je nenormálny, a ktosi zaslúži smrť je dosť subjektívne nemyslíš ? nedá sa to určiť, a slovo normálny je to najhoršie, ktoré sa tu dá použiť pretože slovo normálny pre každého znamená niekto ako on sám .
Myslím si, že svet by bol lepší keby ľudia, ktorý myslia na to ako iných ľudí vyhladiť, kvôli vyššie spomenutým polo iracionálnym dôvodom vyhladiť mysleli radšej an to ako tie problémy riešiť bez genocídy, pretože ako sám vravíš ostať by mali len "normálny" ľudia, tak by sme možno za pár rokov tento problém nemuseli vlbec riešiť, ale ľudia s takými názormi ench radšej enmyslia, pretože správanie, ktoré produkujú nie je nikomu nijak prospešné. Už len to keď neikto povie, že 97% ľudí by malo zomrieť je nenormálne, je to vlastne ešt horšie ako svet podľa Marxa, lebo je to taká strašná sprostosť.
A logický a pravdivý argument je logický a pravdivý argument, netreba ho meniť pokiaľ ho nevyvrátiš. Koľko argumentov si uviedol ty ? Aaaah žiadny, iba keci, keci, keci. Si jeden s tých, ktorý trepú o tom ako nám dôjde kyslík, len dúfam, že tvoje j*bnutosť je podmienená vekom lebo inak ťa už zachráni len naozaj krutý šok. Drvivá väčšina ľudí, ktorí si podľa teba nezaslúžia žiť sú ľudia inteligentnejší, silnejší a schopnejší ako ty a pravdepodobne niekedy urazili tvoje umelo nafukované ego, si chudáčik, u ktorého druhá skupina ĺudí zasluhujúcich smrť sú ľudia, ktorých konanie a zvyky si príliš hlúpy pochopiť a potom sú tu ľudia, ktorých smrť si želáš preto, že ti ten nápad vštiepil niekto iný alebo tvoj maličký zúfalý mozoček sa snažil začleniť niekam a tak zhltol prvú sračku, ktorá sa plazila okolo
A to, že niekto má lepšie argumenty a prejavuje vačšiu inteligenciu ako ty neznamená, že je nerd, ani, že je inteligentný, v tvojom prípade to znamená iba, že ty si k*k*t. Gratulujem ti, si ten typ človeka, na ktorého dokonca ani ja neviem šetriť vulgarizmami.
No teraz k téme. Globálne čo sa týka detí, malo by sa v každom štáte záviesť príspevok od štátu maximálne na 2 deti. V Číne to tak už funguje, ale na 1 dieťa a verte, že tento krok pomohol celému svetu a nielen Číne
Nebudem sa rozpisovať v ostatních oblastiach ktoré môžu ovplyvniť populáciu zeme, pretože je ich neurekom, ako už niektomenoval vyššie sú to epidémie, pandémie, vojny, globálne oteplovanie, dosť aktuálne geologické procesy (tsunami, zemetrasenie) a veľa ďalších faktorov....
Mimochodom, k tejto téme mám článok o jednom fínskom radikálnom environmentalistovi (Pentti Linkola), ktorý má názory asi ako Heinrich Himmler (teda magicko-ezoterické nadraďovanie prírody nad človeka, aj za cenu smrti ľudí), ale nebudem sem dávať žiadny link, aby som ťa v takýchto "vyhladzovacích" názoroch nepodporoval...
V Biblii sa píše:
"Boh ich požehnal a povedal im: Ploďte a množte sa a naplňte zem!" (Ge 1:28)
"Potom Boh požehnal Noema a jeho synov a povedal im: „Ploďte a množte sa a naplňte zem!" (Ge 9:1)
"Všetko, čo sa hýbe a žije, nech je vám za pokrm, všetko vám dávam tak, ako zelené byliny." (Ge 9:3)