Uvedomujete si, že väčšina BIRDZákov má prakticky skrytú identitu ? Práve sa môžete hádať na fóre s vašim susedom a ani o tom nebudete vedieť . Ale to len taký postreh, to nie je otázka . Potatoes gonna potate.
@chlorofyl ja som dlho dlho nebol zaregistrovaný na birdzi, len som vždy pozeral fórum, keď som niečo potreboval vedieť alebo tak a veľa ľudí to tak robí
ľudia sa boja nahlas povedať svoj názor a obhájiť ho, preto využívajú skrytú identitu kde pod rôznymi menami a falošnými údajmi posmelení dávkou inkognita aby sa prezentovali...sú to ľudia ktorí majú komplexy a boja sa otvorenej spoločnosti...ale v podstate je to hanba, ak mám nejaký názor tak si za ním stojím s odkrytou tvárou...ľudia s falošnými nicky a profilmi sú zakomplexovaní zbabelci ktorí sa nevedia presadiť v reálnom svete...
myslím, že nikto tu nie je s mojich známych.... a vážne ani netuším čo robia moji susedia... a pochybujem, že keď som ešte bývala na starom baráku, tak nejaká babička sedela za PC a bola tu na Birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@anniedecadence
V podstate je to zvláštne.
Ja sa napríklad hádam so svojim susedom, ale neviem o ňom.
On sa háda somnou, ale tiež o tom nevie.
Je to v podstate úplne jedno.
Dozvedieť sa o tom možno iba náhodou.
Hoci je pravda, že identita účastníkov je prakticky skrytá.
forum, ktore som si zalozil aby som si niwco vyriesil som dal zmazat potom ako si ma pridala k priatelom kamoska.. ..pre istotu
inac pozdravujem zuzku z vedlajseho bloku