Hm ahojte...som tu nová preto to tu ešte nemám preštudované...ale bola by som rada keby mi niekto napísal alebo mi to tu povysvetloval ...a pokial ide o diskusiu...tak čo hovoríte na nadáciu Ludia proti rasizmu???
aj ja som bola nova a na vsetko som prisla sama,staci kusok zapnut zavity a prirodzena inteligencia sa hned prejavi...nie je to tu o jadrovej fyzike,ani o matematickych vyrazoch, a je to tu po slovensky....
vsetci ste strasni machri, co? Vampiviki, ide iba o to, ze oni birdz nevedia pouzivat, preto ti nevedia vysvetlit, ale tvaria sa, ze nechcu. ja ho tiez pouzivat neviem, ale dam ti par dobrych rad - najlepsi bloggeri na birdzi su: ja a ti, ktorych mam ako najlepsich v mojom profile. no a co sa tyka uzivatelov, tak to je podobne. a davaj si pozor na oci.
11. pouzivaj hladanie vo forach a zistis ze takato tema tu uz bola
nie je to nadacia ale obcianske zdruzenie. LPR iba pozieraju peniaze a nerobia nic prospesne. Svojou demagogiou a pokrytectvom sa vyrovnaju najzakomplexovanejsim rasistom. Vzdy ked som bol na ich strankach tak na mna utocila iba ich zarucena pravda a uhol pohladu.
Inac podobna "banda" v CR urobila medialnu kampan proti neonacistom "nacek... chcete ho?", stalo to 2 miliony ceskych korun, ale cele sa to minulo pozadovanym ucinkom, to uznali aj samotny organizatory.
no ehm nech hovory kdo chce co chce rasista je asi v kazdom z nas ja osobne tuto ligu podporujem uz asi od 7 triedy ked som po skole povylepoval take nalepky kde bol akoze mozog rasistu a mozog normalneho ale tak pravdu povediac mal som chvilku aj take obdobie ze som bol zo skinheads , ale nastastie po par tyzdnoch zdravy rozum vyhral nad hnevom ktory mi sposobily niektory nasi spoluobcania a ja som dal naspet na krk anarchysticke goralky a vytahanu mikinu s kapucnou Takze zdravy rozum rulezz a ked uz odsudzovat radsej len cloveka a nie vsetkych kdo vyzera ako ona kazdy sme iny a preto je svet taky pestry
ano ano...dá sa povedať že ďakujem...je možné že ešte neviem ako to tu funguje ale rozhodne vám chcem pripomenúť že tá otázka bola len tak povedla nebol to žiadny zámer aby ste tu teraz začali nadávať alebo niečo podobné...každý má svoj názor a tie vaše si cením ale nebolo by odveci tie výrazy trochu zjemniť...tolko pre nabudúce...a čo sa týka toho vyjadrenia pubertslatinocelny:že hehe to si vystihol
@vampiviky Ľudia proti Rasizmu sú Kolaboranti ktorí utvárajú rasistickú propagandu proti bielym a to ich heslo proti rasizmu je len zásterou aby vykazovali zisk na podnecovaniu rasového napätia chránia čiernych rasistov ktorí rasistický napádajú bielych... A všetci belosi v tomto spolku zrejme neznášajú svoje matere z dôvodu že ich majú biele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ta nadacia je fajn
nie je to nadacia ale obcianske zdruzenie. LPR iba pozieraju peniaze a nerobia nic prospesne. Svojou demagogiou a pokrytectvom sa vyrovnaju najzakomplexovanejsim rasistom. Vzdy ked som bol na ich strankach tak na mna utocila iba ich zarucena pravda a uhol pohladu.
Inac podobna "banda" v CR urobila medialnu kampan proti neonacistom "nacek... chcete ho?", stalo to 2 miliony ceskych korun, ale cele sa to minulo pozadovanym ucinkom, to uznali aj samotny organizatory.
» www.rasizmus.sk/show.stm?x=4115...
» beo.sk/domace-udalosti...
paradoxne je to koli celkovej multikulturalistickej a pseudohumanistickej propagande ktora uz zacina pomaly uz kazdemu liezt krkom
to bolelo.