Keby ste sa na chvíľu mohli vrátiť v čase, zmenili by ste nejaké svoje rozhodnutie? Spomínate si na nejakú situáciu, pri ktorej viete, že ste sa rozhodli zle/mali ste sa rozhodnúť inak? Alebo je naopak všetko v poriadku a za všetkými vašimi rozhodnutiami
Ja si už dosť dlhú dobu idem, že všetky rozhodnutia sú správne, a aj keď sa mi v tom momente nezdajú, ono sa vždy časom ukáže, že je to dobre presne tak ako som to urobila (hoci nie vždy je to pekné pre iných a niekedy mi je ľúto, že som to nepremyslela viac, nakoniec sa aj tak ukáže, že to bolo dobré rozhodnutie).
Je však jedna vec, s ktorou sa úplne neviem stotožniť, ale možno pre to, že mi to tieto mesiace robí vrásky, a keď to skončí, tak to rozhodnutie isto rovnako ocením, ako všetky ostatné.
Vždy keď začnem nad nejakým rozhodnutím z minulosti rozmýšľať, tak dojdem k záveru, že to tak malo byť. Od každého ,,nesprávneho” rozhodnutia sa totiž vždy nakoniec odvíjalo niečo pozitívne. Takže nie, neľutujem
Skôr to čo som nespravil. Nejak tie rozhodnutia vidieť až po čase kam ťa dovedú.
Mal som si zobrať stud. pôžičku a ísť na erasmus napríklad Pracovať cez rok a cez leto cestovať random. Trochu rozumnejšie sa stravovať a viac športovať.
A ak nad niečím uvazujes tak si povedz, čo by si si povedala za 3r napríklad, že prečo si do toho nešla práve teraz.
No a život ide ďalej. Minulosť len tak nezahodis ale prečo by ta mala brzdiť.
Lutujem, že som dávnejšie pred rokmi súhlasila s kúpou jednoho bytu. Nebola som pri zmysloch. A tiež vždy lutujem, keď kúpim nejakú kokotinu, ktorú ani nevyužijem alebo nejaké hnusné jedlo. Ešteže teraz nemám peniaze a nemám čo kupovať...
Btw, nemáte niekto požičať aspoň 100 000 evri? Možno 200... Dík
@majky538@9 ja sa vždy snažím premýšľať aké dopady bude mať moje rozhodnutie na moju budúcnosť, ale keďže nikdy na nič neviem prísť, tak vždy mávnem rukou a poviem si, že každé rozhodnutie je správne a rozhodnem sa úplne random...a potom o pár mesiacov si len poviem, že "vážne to bolo správne"
@ladydoga@10 prečo kúpa bytu bolo zlé rozhodnutie?
neskoro hovoríš, ja som svojich 100000 už dala do bytu ale v piatok som sa na dve minúty zrútila a povedala som si, že ho proste predám, len boli okolo mňa aj iní ľudia a veľmi rýchlo ma vrátili do reality
Myslím si, že rozhodnutia ktorých výsledok ma mrzí, by som neovplyvnil ani keby som sa do daného momentu mohol vrátiť a spraviť veci inak. To čo mi je ľúto, zväčša nezáleží až tak od mojich činov. Ja verím, že aj keby mali ľudia vydrbaný stroj času, nedokázali by veci zmeniť v nejaký náhly šťastný koniec. Aspoň nie ja. ? Preto je zbytočné sa zamýšľať nad tým, či mi niečo je alebo nie je ľúto.
Lutujem relativne dost svojich predoslych rozhodnuti, nechce sa mi to tu nimi zasierat asi ? na druhej strane, tieto rozhodnutia ma takisto formovali a bez nich by som nebol tam kde som, tym kym som a nebol schopny ocenit kvantum dalsich veci
Áno. Aj momentálne som vo fáze, kedy ľutujem jedno svoje rozhodnutie, ktoré mi podstatne zmenilo život. Snažím sa s tým nejak zmieriť, hovorím si, že som to urobila dobrovoľne, no keby som sa mohla vrátiť v čase, tak sa 100% rozhodnem inak. Každopádne nič v živote sa nedeje len tak bezdôvodne, takže už len čakať, či mi to nakoniec prinesie niečo pozitívne do života.
jasne, asi vacsina ludi niečo lutuje, ne? @quattroformaggi@18 povedala by si mi na qize, co ku mne citis? hej, tiez nad tym castom rozmyslam... ale co riso? on je mi ako syn. to nemozeme. nemozeme proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja si už dosť dlhú dobu idem, že všetky rozhodnutia sú správne, a aj keď sa mi v tom momente nezdajú, ono sa vždy časom ukáže, že je to dobre presne tak ako som to urobila (hoci nie vždy je to pekné pre iných a niekedy mi je ľúto, že som to nepremyslela viac, nakoniec sa aj tak ukáže, že to bolo dobré rozhodnutie).
Je však jedna vec, s ktorou sa úplne neviem stotožniť, ale možno pre to, že mi to tieto mesiace robí vrásky, a keď to skončí, tak to rozhodnutie isto rovnako ocením, ako všetky ostatné.
Tak ako to máte vo svojom živote vy?
Mal som si zobrať stud. pôžičku a ísť na erasmus napríklad Pracovať cez rok a cez leto cestovať random. Trochu rozumnejšie sa stravovať a viac športovať.
A ak nad niečím uvazujes tak si povedz, čo by si si povedala za 3r napríklad, že prečo si do toho nešla práve teraz.
No a život ide ďalej. Minulosť len tak nezahodis ale prečo by ta mala brzdiť.
Btw, nemáte niekto požičať aspoň 100 000 evri? Možno 200... Dík
neskoro hovoríš, ja som svojich 100000 už dala do bytu ale v piatok som sa na dve minúty zrútila a povedala som si, že ho proste predám, len boli okolo mňa aj iní ľudia a veľmi rýchlo ma vrátili do reality
Inak, dalo by sa z necelých 50 eur našetriť na nový dom?
@quattroformaggi @18 povedala by si mi na qize, co ku mne citis? hej, tiez nad tym castom rozmyslam... ale co riso? on je mi ako syn. to nemozeme. nemozeme proste
Inak mam jedno vyslovene rozhodnutie ktore by som mozno spravila inak s mojim aktualnym rozumom ale nemozem povedat, ze by som to nejak lutovala