@nobile kedže to nebolo na Slovensku a bola som tam len na praxi tak aj keby som pretiahla celé vedenie hotela moc by mi to nepomohlo
v poho ja som sa nenahnevala len vždy ma vie prekvapiť keď toto napíšem a každý z toho hneď vyvodí záver že kvôli peniazom ale kvôli pracovnému postupu, je to fascinujúce ako človek myslí vždy na to dá sa povedať najhoršie
ja len že..mi príde,že sa baby snažia v dnešnej dobe čo najskôr ,aby neboli iné ako kamošky..alebo aby sa im nedajbože nesmiali a tak sa (dam len príklad) 13 ročné dievča opije, vyspi sa s chalanom a na druhý deň hovorí kamoškám,že ja už mám potom..som zvedavá kedy vy.. ste trápne.. a pod.. počula som toto už u mladých x-krát...dalej väčšina, ktorá konala nie 100% rozhodnuto to ľutuje atd atd. Je to úplne normálna vec za čo by sa nikto nemal hanbiť a robí sa okolo toho taká veda.. Chalan miluje babu, sú spolu dlho, dojde k sexu, zistí že je panna vysmejeju a nechá..
že haha trapoška ešte s nikym nespala..to som už počula veľa krát že sa tiež stalo.. atd atd
iba počúvam.. ta sa na chate opila a vyspala s troma.. waw
je to ako módny hit v poslednej dobe.. a vlastne som chcela touto anketou zistit či sa za svoje konania hanbite.. a pod.
Ide o to, ako podas tu spravu, keby si napisala, ze si sa vyspala s nejakym typkom na hoteli a nahodou to bol aj tvoj sef, ale mal sarm ako nejaky chulio z romanu pre zeny a neodolalasi...
Ludia by len uznanlivo prikyvli...
Ale ked len strucne napises, ze si sa vychrapala so sefom ...Tak musich chapat aj tu naslednu dedukciu
vsetko okolo toho bolo uzasne... miesto, cas, osoba, len teda ten samotny sex nebol nic moc ale tak to je asi klasika Aspon plati, ze to bude cim dalej tym lepsie....
@nobile tak to rozviniem teda vyspala som sa so šéfom s ktorým dá sa povedať sme dva mesiace chodili nebol moc starší odo mňa a bol mi veľmi sympatický
ale tak ide o to že veľa ľudí aj keby som toto napísala si pomyslí že to je len kvôli peniazom, takže to je vlastne jedno čo tam napíšem
O panenstvo som prišla s nesprávnou osobou, príliš skoro, na nesprávnom mieste a ešte k tomu aj opitá a nepamätám si to, ALE NEHANBÍM SA ZA TO, ŽE SOM EŠTE PANNA!
Po tom, čo som prišla o panenstvo s priateľom, s ktorým som nebola veľmi dlho, sa ma spolužiačka spýtala:"A bol to ten pravý?"... A teraz ruku na srdce, kto o to prišiel s tým pravým?
ok k ankete..o panictvo so prisiel lebo som si myslel ze "chcem"..bola to chyba..nespravna osoba a lutoval som to...vysporiadal som sa s tym...
k tomu ci je to nieco za co by sa clovek mal hanbit....skor si myslim ze je hanba nedochodit ZŠ,SŠ...ovela vacsia hanba a vrchol chudactva je u mna to splodit si dieta (cize pri sexe byt veliky dospelak) a potom ho doslova odhodit...
Ešte som fakt panic, nechcem to predať ani nič, len chcem aby si to dievča ma zaslúžilo, tak ako si ju zaslúžim ja.(inteligencia, úprimnosť a hlavne sympatie)
@sandy114 ťažko na to odpovedať, každý vieme sám a kto ti nato odpovie???? Ja hej trocha som ťa spoznal si fajn baba, takže neviem, ale áno niekto prišiel o to s tým pravým, niekto nie a niekto ešte čaká na toto/tú "pravú" chvíľu. Kto vie čo je správne, to je otázka. Pekný deň.
@torpedo08 si hňup bratku, aj ja som a čo teraz???? Všetko má svoj čas a hlavne tá pravá má svoj čas a nedaj sa oklamať, drž sa a uvidíš naj to je s tou pravou, ale musí to byť tá pravá.
nelutujem, ze som o to prisla prave s nim a uz vonkoncom sa za to nehanbim (kebyze mam 13, ci 16...tak ano, vtedy by som sa hanbila jak pes)....a ani sa necudujem, ze kopa z vas to lutuje, len nechapem naco sa potom do toho tak vrhate...???....pockala som sice dlhsie, ale stalo to zato a stale stoji, kedze teraz je mojim manzelom ....takze @sandy114...ano pre man to bol ten pravy (prvy a dufam, ze aj posledny
ja to neľutujem...ľúbila som ho, bola som pevne rozhodnutá, že to chcem...aj keď to bolelo a tiekla aj krv (! , okolnosti, romantika, láska z toho urobili zážitok, na ktorý si rada spomeniem Lepšie ako niekde opitá, alebo vonku na lavičke, alebo keby som ani nevedela, kto to bol
@pa3cek ja som to skôr myslela tak, že ponímanie pravého je "láska až do smrti"... Väčšina ľudí, aj keď náhodou prišla o panenstvo počas dlhého a vážneho vzťahu, nebola s tým pravým, lebo nakoniec sa aj tak rozišli (česť výnimkám )... Čiže je ozaj málo ľudí, čo o to prišli s tým pravým, nakoniec si ho/ju vzali a spolu aj zomreli
@sorciera veď vravím, česť výnimkám... Ja neľutujem, s kým som o to prišla, len to miesto mohlo byť trošku inšie, ale to bol vždy problém študentov: Nie je kde Ale keď tak nad tým uvažujem, nebolo to také strašné
Inak sa mi "páčil" jeden typ holky, prišla o panenstvo počas vzťahu plného lásky, ale ten vzťah sa skončil a teraz spáva s kade kým...
@klaudiqaaa najlepší kamarát tiež?? .. a aj ked som bola opitá, ničoho nelutujem, bolo to absolútne neromantické na kuchynskej linke ale pááčilo sa mi to, a doteraz nato s úsmevom spomínam
Neľutujem. Bolo to následkom dlhých mesiacov premýšľania, zvažovania, odhodlávania. A aj keby sme sa rozišli, určite by som to neľutovala, pretože ten človek za to stojí.
@niklinka - neviem čo ti tu do tej ankety/diskusie pindajú, podľa mňa jedna z najlepších (a najlepšie odôvodnených) ankiet o sexe za posledný... mesiac? dva?
S nesprávnou osobou...Chodili sme vtedy spolu a zavolala som ho na chvíľu k sebe len zafajčiť,lebo vonku bola kosa.Z tej "pokurky" vzniklo niečo úplne iné...
najlepšie sú tie násťročné čo prišli na chate a pod. o panenstvo keď boli opité a ani si to nepamätajú, a ešte zo seba robia veľké ženy to je vrchol úbohosti iba hlupane súložia opité ale keby nie sú tie opité mladé hlupane polka chlapov by si neužila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Nic konkretne si nepisala k vyhlaseniu, ze si sa vychrapala so sefom
...Clovek nevie, ci z cistej zivelnosti a pritazlivosti, alebo z potreby ziskat vyssie platove ohodnotenie
Nemam tusenia a neskatulkujem, len si robim prdel
hlavne v dobe morálneho úpadku, je to zjavne pre väčšinu príťaž..
čo už..
v poho ja som sa nenahnevala len vždy ma vie prekvapiť keď toto napíšem a každý z toho hneď vyvodí záver že kvôli peniazom ale kvôli pracovnému postupu, je to fascinujúce ako človek myslí vždy na to dá sa povedať najhoršie
že haha trapoška ešte s nikym nespala..to som už počula veľa krát že sa tiež stalo.. atd atd
iba počúvam.. ta sa na chate opila a vyspala s troma.. waw
je to ako módny hit v poslednej dobe.. a vlastne som chcela touto anketou zistit či sa za svoje konania hanbite.. a pod.
Ide o to, ako podas tu spravu, keby si napisala, ze si sa vyspala s nejakym typkom na hoteli a nahodou to bol aj tvoj sef, ale mal sarm ako nejaky chulio z romanu pre zeny a neodolalasi...
Ludia by len uznanlivo prikyvli...
Ale ked len strucne napises, ze si sa vychrapala so sefom ...Tak musich chapat aj tu naslednu dedukciu
Ta dedukcia sa nemoze ani mat za zle potom
ale tak ide o to že veľa ľudí aj keby som toto napísala si pomyslí že to je len kvôli peniazom, takže to je vlastne jedno čo tam napíšem
Keby si to tak rozvila, ani by ma nenapadlo si robit srandicky z tvojho prispevku... Nemal by som ziadne pravo
Sice, ani tak som nemal, ale kedze si to skor nevysvetlila, mozem si to sam sebe prepacit
k tomu ci je to nieco za co by sa clovek mal hanbit....skor si myslim ze je hanba nedochodit ZŠ,SŠ...ovela vacsia hanba a vrchol chudactva je u mna to splodit si dieta (cize pri sexe byt veliky dospelak) a potom ho doslova odhodit...
@sorciera veď vravím, česť výnimkám... Ja neľutujem, s kým som o to prišla, len to miesto mohlo byť trošku inšie, ale to bol vždy problém študentov: Nie je kde Ale keď tak nad tým uvažujem, nebolo to také strašné
Inak sa mi "páčil" jeden typ holky, prišla o panenstvo počas vzťahu plného lásky, ale ten vzťah sa skončil a teraz spáva s kade kým...