Dajte nejake tipy na take luxusnejsie potraviny co mate radi, co sa bezne nekonzumuje.. nieco co nejete kazdy den a povazujete za luxus.. nieco na styl co ja viem kaviar, nejaka specialna kava, nejaky speci syr a podobne..
Ustrice som mal raz Kaviár si doprajem raz za rok Stejk by som dosral , tak si ho dám radšej v reštike Chlast si vyberám v Bottles eshope Hľuzovku by som chcel ochutnať
luxus vsetko co si vypestuje a dochovas doma, lebo supermarkety su plne potravinoveho odpadu pre vychodnu europu, aj ked sme stredna... A potom mozno este take tie miestbe vyrobky ako korbaciky, miestne vino, domace kacice...
Co ja viem, vacsinu z toho, co tu bolo spominane zeriem uplne bezne
Okay, hluzovky a ovocne stavy fakt nie, lebo ani jedno nemam pocit, ze by mojmu zivotu pridavalo nejaku extra hodnotu. Hluzovky su proste divne a ovocie radsej zozeriem, nez vypijem.
šunková saláma, párky a špekačky ktoré nie sú najlacnejšie a s najmenším obsahom mäsa
Caro (aj keď to si občas kupujem, priznávam sa)
Drahšia káva a čaje
Prakticky všetko čo je v obchode v BIO oddelení (kokosové a mandľové mlieko a a takéto veci)
káva Dolce Gusto, Rafaello guličky, syr Jadel s korením, syrové guličky od farmárika Jožka a už skoro rok sa živím Flapjackmi min. raz do týždňa všetky mám rada, ale asi úplne top je mandľa-čerešňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@mielikki @ladydoga @nespiacakraska ej mame doma luxus aj ked toho ovicia je malo
kaviár je super ako podklad pre lososovú tortu
a hm.. matcha koláčik
toto, ked maju v akcii a aj to len obcas, lebo stale je to drahe
Okay, hluzovky a ovocne stavy fakt nie, lebo ani jedno nemam pocit, ze by mojmu zivotu pridavalo nejaku extra hodnotu. Hluzovky su proste divne a ovocie radsej zozeriem, nez vypijem.
Caro (aj keď to si občas kupujem, priznávam sa)
Drahšia káva a čaje
Prakticky všetko čo je v obchode v BIO oddelení (kokosové a mandľové mlieko a a takéto veci)