vraj keby sa neodohrala 2.svetova bol by prebytok ludi na planete, rozsiril by sa hladomor... ale zastavam nazor, ze holokaust sa nemal stat, bol to produkt chorej mysle...
@1 jasne zuzi takl a teraj je kriza tak spustme 3 svetovu tak lol holokaust bol a bude ta najvetcia picov*** aka tu zatial bola a pozitivum ?? nikto nema rad nackov to je asi jedine a najvetcie
Holocaust nemá pozitívne následky. Či už veríme všetkému čo sa o ňom hovorí, alebo nie. Tí,čo mu veria od slova do slova v ňom nevidia nič pozitívne, lebo sa "masovo vyvražďovali" úbohí a mierumilovní Židia.
Tí, čo vravia, že Holocaust je z väčšej časti proste len židovký výmysel na ňom nevidia nič pozitívne, lebo vďaka židom vznikol Izrael, vďaka "Holocaustu" sa na židov pozerá ako na národ, ktorému každý ubližuje. Pozerá sa na neho ako národ trpiaci, ktorému sa musíme teraz do nekonečna všetci ospravedlňovať za hrôzy ktoré prežili pred 70timi rokmi. Národ, ktorý kontroluje väčšinu médií, dôležitých politických organizácií...
Proste Židia sa vďaka ich Holocaustu dostali tam kde sú. Manipulujú s ľuďmi, vtierajú im vlastné názory, každý nepohodlnný človek je hneď označený za antisemitu a xenofóba. Teda sa stáva vyvrheľom, pretože nemať rád židov je neľudské. Verejne sa prihlasujú k svojej vyvolenej zemy Izraela, pričom ľudí, ktorí to robia tiež obviňujú z trápneho nacionalizmu a nezmyselného vlastenectva. "Obraňujú" svoj národ pred všetkými, ktorý im (podla nich) škodí, pričom toto je v našich pomeroch nechutný rasizmus. Majú Talmud plný nenávistných rečí voči nežidom a aj tak sa im všetci pchajú do zadníc...
A to v modernej dobe preto, lebo oni sú obete a treba im pomôcť preniesť sa cez strašnú tragédiu...
holokaust mal podla mal riesit skor ekonomicke problemy nemcov a celej ekonomickej krizy ktora v tych casoch nastala, a ano nemci maju vyhody, ved ich ekonomika nehorazne vzrastla... a co sa tyka slovenska, sme moc maly, chudobny, nedolezity narod na to aby sme profitovali aj my
@Hel14 nemôžem s tebou nič iné, len súhlasiť. Múdro hovoríš, veď ako vždy.
Proste nech sa na to pozeráme z akejkoľvek strany Holocaust nemá na sebe nič pozitívne. Židovská populácia sa nejako drasticky nezmenšila, len Nemecko muselo platiť nehorázne peniaze "obetiam" a nielen obetiam. Od Nemecka si pýtajú odškodné aj vnuci/vnučky tých, čo údajné vyhladzovanie prežili.
A presne ako si povedala, vďaka Holocaustu sa na židov musí pozerať ako na úbohých a nevinných, teda sa im má všetko odpustiť. Kritizujú náš prístup k cigáňom (rómom, aby som niekoho neurazil), ale kto kritizuje ich prístup k Palestíne a jej obyvateľom?
Židia sú väčší fašisti, než všetci ktorých tak označuje spoločnosť. Stačí pozrieť na to, ako si Izrael poradil s Irakom. Izrael je s USA jedna ruka a ako to dopadlo. Teraz robí Izraelu problém Irán. Ak sa Židia rozhodnú, USA ich v Iráne určite podporí.
Ale už idem od témy.
Proste žid vládne.. a svoje postavenie si upevnil aj vďaka Holocaustu.
@Johnny1488 - e-e, práveže sa židia preriedili len minimálne, ak to porovnávame s oficiálnymi správami. Osobne tvrdím, že v koncentračných táboroch umrelo najviac milión židov plus-mínus pár tisíc. čo sa týka ostatných etník...hlavne cigánom žiadna reálna hrozba vyhubenia nehrozí, lebo ich reprodukčný systém je priam zázračný.
@18@hel14 Aj v Korane je plno nenavisti voci nemoslimom (a to poriadne), to iste plati aj pre Bibliu a nekrestanov. Tak v com je problem?
Ale toto ma dostalo "Národ, ktorý kontroluje väčšinu médií, dôležitých politických organizácií..."
To mas odkial? Z Zeitgeistu, z Endgameu? Alebo nebodaj veris na NEW WORLD ORDER? Ludia, ktori vidia za vsetkym Zidov nie su nic ine iba paranoici a stihomani. Treba im pomahat nech sa z toho dostanu. Co presne zidia ovladaju? NATO? Ani nahodou. OSN? Vobec. EU? Blud.
Vysvetli za cim vsetkym su, a ako to dokazali, lebo tliachat do vetra viem aj ja.
@20 Kto kritizuje izraelsky pristup k Palestine a jej obyvatelom? To sa pytas alebo si robis srandu? Snad nemozes prehliadnut vsetky tie (alibisticke) antiizraelske rezolucie, ktore OSN vydava.
A co sa ti nepaci na ich pristupe k Palestine? Myslis si, ze je normalne nechat si roky odpalovat cudzie rakety na svojich ludi (aj pocas primeria?)? Palestine vladnu teroristi a moslimski fanatici a Izrael im konecne ukazal kto je tu panom.
Cinky, keby len obetiam a potomkov obetí platilo Nemecko. Mám taký silný pocit, že Nemecko platilo aj tým, čo o koncentračných táboroch vedelo len z novín. Určite ich bolo viac ako 6 000 000.
A vlastne židia majú číslo 6 miliónov veľmi radi.
Veď vo februári 1943 americký scenárista Bern Hecht, sa tuším volal v vtedajšom nejakom časopise, neviem, či to nebol náhodou Reader´s Digest písal, že bolo 6miliónov židov vyvraždených Nemcami, Maďarmi a Rumunmi. Tak ale, proste že vedel v polke vojny, koľko bude obetí, čo už. Židia sú zázračný.
V novinách American Hebrew z myslím 1919 bol taký článok, mal taký trefný titulok že "Lynčovanie židov musí skončiť" a tam tiež 6miliónov židov volalo o pomoc. O rok neskôr v New Yourk Times sa stále písalo o 6miliónoch židov.
Tak ja už naozaj neviem..
Všetci sú magori, len židofili sú lietadlá.
@21 .. hmmm z médií, napríklad TV Markízu, Novu, STV Tuším aj rádio Expres. Denník SME, Nový čas určite. A to len u nás... aj taká Mtv (music television) je židovská.
Koľko židov je v Európskom parlamente, koľko židov máme vo vláde? To, že sa niekto neoblieka ako žid, nenosí jarmulky a brady neznamená, že žid nieje.
Ja nemám rada náboženstvo samo o sebe. Ale hovorila som konkrétne o Judaizme a Talmude. Nemám rada ani Moslimov a Korán.
@22 povedz to tím deťom v Palestíne, keď im židia bombardovali školy, nemocnice a civilné budovy.
Pokiaľ viem, Palestína je v práve. Do ich zeme prišli židia a vzali im kus zeme a proste si povedali, že na ňu majú nárok a bol Izrael. Tebe by sa to páčilo, keby ti niekto zazvoní, povedal, že "Dobrý, teraz tu bývam ja, padajte preč." asi by si mal nejaké námietky
23. o tom cisle 6 milionov som uz cital ze bolo oblubene este pred holokaustom
zoberme si osviecim kde naprjv odhadli pocet zidovskych obeti na 4 miliony ale v roku 1990 to zmenili na 1,5 mil ale celkovu sumu 6 milionov neznizili. Im ide hlavne o tie cisla, lebo 6 milionov znie hrozivejsie nez 3,5 miliona.
nepaci sa mi ako zidofili pri popierani holokaustu idu vyletiet z koze, ale civilne obete palestincanov bagatelizuju, su to pre nich asi prijatelne straty
@28
samozrejme. veď 6 milionov je už poriadne číslo. Ale oni s tým vyvražďovaním preháňali stále. Niekde som čítala, že už aj za rimanov uviedli také číslo mŕtvych, že toľko židov vtedy ani nebolo. ale nepamatám si to presne.
a ved po vojne nerobili ani to ich pravidelne scitanie ludu. az 10 rokov po vojne a ked bolo cislo prilis velke a nevyhovovalo,tak ho o nejake 3 roky znizili
holokaust - je slovo ktorému sa dá priradiť množstvo rôznych dokonca navzájom sa vyvracajúcich opačných definicií.
holokaust sa jednoznačne odohral, čo v skutočnosti bol sa už však nedozvieme, jedno je isté že holokaust priniesol pozitívne veci jedine židom a nikomu inému. preto pochybujem že holokaust je priamim či nepriamim produktom židov a nikoho iného.
holokaust je prázdne slovo, ktoré má však veľkú moc proti všetkým ktorým sa nepáči agresia, terorizovanie a mediálne ovládanie sveta "vyvoleným" národom.
len na okraj, dva obrázky Slovenského karikaturistu Andreja Mišanka:
@29 no veď hovorím, že ak je Izrael napadnutý je to neuveriteľná drzosť a daný štát bude hneď potrestaný.. Ale ak Izrael niekoho napadne, je to proste spávne, lebo židia sú určite v práve
@26 Z tych skol sa odpalovali (aj sa v nich uskladnovali) rakety. Hamas si robi z nevinnych ludi zive stity, a dufaju v to ze Izrael zo sucitu nad nimi nezautoci.
Palestina je v prave? OSN rozhodla, ze sa britsky mandat Palestina skonci a na jej uzemi vznikne zidovsky a moslimsky stat.
IZRELU bolo pridelenych asi 13 tisic km2 z ktorych tvorila prazdna pust 75%.
PALESTINCOM bolo pridelenych tiez asi 13 tisic km2.
IZRAEL toto rozdelenie prijal. PALESTINCI ho neprijali a hned po tom ako zidia vyhlasili vznik Izraelu bol okamzite tercom utokov arabskych statov. Vojnu vyhral.
@25 Markizu a Novu vlastni CME. Momentalni riadelia CME su Igor Kolomoisky (Ukrajinec), Christian Stahl (Nemec), Eric Zinterhofer (Nemec). Jediny zid v CME je Ronald Lauder - uz nepracujuci chairman, filatrop ktory dal miliony dolarov dobrocinnym organizaciam.
@40 Chces povedat ze CT, STV, Novu, Markizu, Jojku, BBC, DW, EuroNews, ORF a dalsie kvanta televizii ovladaju Zidia? Che, tomu sa odborne hovori STIHOMAN. Nebodaj mam verit Al-Jazeere?
stačí ked začneš logicky uvažovať a používať účesonosič aj na niečo iné... potom nebudeš potrebovať niekoho kto by ti "tvoril mienku" /mienkotvorné médiá - sami seba tak označujú/
@46 Bohuzial tomu sa realita nehovori.
Stihomam označuje pocity prenasledovania, podozrievavosť, vzťahovačnosť a vytváranie predstáv, ktoré neodpovedajú realite.
A Ty si si tiez svoj nazor nevytvoril sam. Vytvoril ti ho producent nejakeho nizkonakladoveho filmu. Smutne je to, ze ani on sam neveri tomu co vytvoril a ty hej.
Pokial viem,tak pán Lauder bola jedna z vedúcich osobností CME, ktorá vlastní Markízu a Novu.A napríklad aj pán Železný je žid. Jeden z riaditeľov Novy...
Ako @Sitnxan povedal, keby väčšinu médií ovládali nežidia bohvie,či by tie správy boli rovnaké.
A k tým televíziam. Nie, nemusia ich všetky vlastniť židia, ale väčšina patrí. Ak nieje riaditeĺ žid sám, tak sa zodpovedá židovy atď.
Ale to sa v správach na Jojke,TA3 alebo Markíze nedozvieš,tak jasné, že tomu neuveríš
@43 Pozri v momente ti dokazem najst podrobnosti o majiteloch vsetkych tych televizii. Ale ty si aj tak povies, "su to zidia len to kryju" alebo "pravy majitel - ten co taha nitkami za oponou je zid, len ludia ho nevidia".
@51 bohužial Zeitgeist som videla len do polovičky a Endgame som nevidela vôbec. A Zeitgeist som videla asi pred týždňom, takže to ma asi nemohlo moc ovplyvniť
@48 Zelezny ma zidovskych predkov, ale zeby bol zid neviem ty ano?
Povedal ti to alebo to verejne prehlasil? A o Lauderovi som uz vravel, ze je zid.
A k tym ostatnym televiziam (asi desiatim), povies mi preco by ich mali vlastnit Zidia? Alebo preco by sa mali zodpovedat Zidom? Mas mena? Mas zivotopisy? Alebo len tak kecas do vetra?
@53 A Zeitgeist sa ti urcite strasne pacil ze? Dalsi kultovy, nezaujaty a pravdivy film.
Ale nehovor ze si nevidela Farenheit 9/11 alebo Loose Change. Vsak tie su alfou a omegou antisemitizmu a antiamerikanizmu. Popieranie realneho padu dvojiciek musis mat v malicku
Loose Change som videla, Farenheit 9/11 nie. Samozrejme, že neverím, že sa dvojičky zrútili vdaka útoku. Ja len, ako si vysvetluješ tie fakty, ktoré tam prezentovali? Ignoruješ ich. A preto je dnešná spoločnosť tak ľahko ovplyvniteľná.
Zeitgeist - mám voči nemu nejaké tie výhrady, ale v podstate s tým súhlasím.
Hej,v takom prijemnom videu ukazovali záznam verejného chatu so Železným a tam sa k tomu prihlásil.
Keby nebola Amerika taká "židovská" nemám proti nej nič. Ale Amerika ide dolu vodou.
@57 Napríklad, už len tým, ako sa tie dvojičky zrútili a prečo sa zrútili, keď lietadlo narazilo až niekde hore? to sa roztopili základy? Palivo, ktoré bolo v tých lietadlách nemalo takú teplotu, aby roztopilo konštrukciu budovy.. keby som nevedela nič iné, tak toto mi stačí.
@porygon
utok na dvojicky bol podvod..operacia z vnutra..dvojicky boli odpalene latkou zvanou thermite,riadena demolicia. nasledna propaganda a vymyvanie mozgov presvedcili slabe povahy o tom ze je za tym Bin ladin. stavim sa ze on tie spravy pozeral rovnako prekvapene ako my ostatni
vsetko je to len kvoli tomu aby mohli USA viest dalej vojnu.. navyse mozu ludom zobrat slobody: patriot act- zakon podpisany po utokoch umoznuje policii a inym statnym organom prehladat tvoj byt, zadrzat ta a mucit len z podozrenia ze si terrorista. No a taktiez povoluje pouzit armadu voci obcanom v pripade ze nastane "vynimocna situacia".
americky vzdusny priestor chrani system zvany NORAD. NORAD je pocitacovy system co sleduje vsetko co lieta nad USA az po vesmir...to znamena ze ak sa nejake lietadlo odkloni od svojho kurzu a do 2 minut ho nekoriguje je kontaktovane pocas 5 minut ak neodpoveda su vyslane stihacky aby preskumali situaciu. rok pred utokmi NORAD robil cvicenie, kde utocnici (zhodou okolnosti) ukradli dopravne lietadla a hodlali ich namierit (dalsia zhoda okolnosti) na Pentagon WTC a biely dom...
dalsia vec: do pentagonu udajne narazilo lietadlo...no nenasli sa z neho nikdy trosky. Oficialne vysvetlenie: Enormne teplo z horiaceho paliva vyparilo lietadlo...ok, letecke motory su robene z titanovej zliatiny, takej istej z akej sa robia motory vesmirnych rakiet. Palivo nedokaze vyvynut taku teplotu aby odparilo titan, pretoze titan je tam prave preto pouzity aby odolaval horiacemu palivu v motore..
Bin ladin je akcionar zbrojarskej firmy zvanej Cherlyre group, ktora pobera obrovske zisky zo zbrojenia vo vojne proti terroru.. hadajte kto bol jej konatelom? G.H.W.Bush pred jeho zvolenim do kresla...
@60 Tak podme na to:
Tym Thermitom asi narazas na to ako mohla byt najdena roztavena "ocel" v troskach WTC.
Mas pravdu, ze Thermite vie roztavit ocel, ale v troskach WTC sa ziadna roztavena ocel nebola. To co konspiratori prehlasuju za ocel bol hlinik (aluminium). Hlinik sa roztapa pri teplote 950°F-1200°F (v zavislosti od typu). Ocel sa roztapa pri teplote 2750°F. Poziare vo WTC sposobili teplotu az 1800°F teda dost na to aby sa hlinik roztavil. A teraz si urcite kladies otazku odkial sa vzal ten hlinik? Odpoved: Z lietadla. Boeing 757 ktory narazil do WTC bol tvoreny z 80% hlinikom (priblizne 70 ton hliniku).
Lietadla NORADU vzlietli ale nestihli najst a zostrelit lietadlo. Cas medzi prvymi podozreniami z unosov lietadiel a trafenim cielov (Pentagon, Dvojicky) boli:
Let 11: 32 minut
Let 175: 16 minut
Let 77: 43 minut
Let 93: 35 minut
Lietadla NORADu v 1999 vzlietli aby isli zastavit/zostrelit lietadlo Learjet 35 N47BA, pretoze sa s nim stratil kontakt. Dokazali ho najst az za 76 minut.
Do Pentagonu narazilo lietadlo a nasli sa trosky z lietadla a podla DNA boli identifikovane niektore obete. NasloNaopak trosky z riadenej balistickej rakety sa nikdy nenasli (napriek tomu ze konspiratori tvrdia ze islo raketu). Tiez sa naslo 136 ocitych svedkov ktori potvrdili ze videli lietadlo.
Cherlyre group, to bude nejaka super tajna firma lebo internete o nich nie je ziadna zmienka (Pre hľadaný výraz - Cherlyre group - neboli nájdené žiadne dokumenty.). Ale hlavne ze o nej vies ty. Co? Si akcionarka?
vzhľadom na počet ľudí ktorí uverili absolútne fundovanému a pravdivému Zeitgeist-u, mám opäť silnejší sklon veriť v degregáciu rozumovej kapacity človeka. Zvláštne že aj keď schizofrénia a stihomam sú vážne psychické poruchy, na Slovensku ich liečenie v mnohom zrejme zaostáva.
Vážne mi je do smiechu ak niekto poukazuje na propagandu "sionistických médií", ale bez problémov papká takéto zlátaniny.
Ak zajtra padne na zem meteorit, asi sa okamžite dozviem že za to môžu židia a američania.
neriesim to..co sa stalo stalo a uz to nevratim spat..takze nehladam na tom zle a ani dobre, precitam si co sa tam dialo a podrobnosti ale nic v tom dalej nehladam..
Idem von. Stravil som s Vami dost casu, ale ak chcete mozete sem prihodit este nejake podozrenia a konspiracie o WTC. Ked budem mat cas s radostou Vam ich vyvratim.
Ak mám pravdu povedať, dnes mi je už tak šuma fuk čo sa okolo mna deje, pokiaľ to priamo nezasahuje mna alebo mojich blízkych. Môžete sa tu hádať do skakavenia, aj tak nikdy ani jeden z vás nebude vedieť čo všetko sa naozaj stalo či už pri dvojičkách alebo v Izraeli.
Tak ako zavádzajú predstavitelia médií, tak isto zavádza Zetgeist. Každý si che privlastniť čo najväčší kus koláča a prikrášľuje si tú svoj pravdu.
O palestínske spory som sa nikdy nezaujímal, k nim sa vyjadrovať nebudem.
Dvojičky?
USA niečo z dvojičkami tají určite, (prečo by inak zakázali Zetgeist keď sú to bludy, prečo by zakázali odvysielanie pádu wtc 7, resp. ani neuvádzali že by existovala? )
ZETGEIST a podobné dokumenty sa zasa snaží vyvolať čo najväčšiu senzáciu aj za cenu poloprávd, nepresností a absurdných spojitostiach.
Nevidím dôvôd prečo by som mal stále prikláňať svojím názorom k nejakej väčšej skupine, skutočné zavinenia problémov aj tak väčšinou obtekajú okolo nich
@62f úúúha zaujímavé čísla to si musel dlho googliť ty chytrák všakže???pre ameriku bolo zhodenie dvojičiek veľmi ziskový proces...po tomto útoku sa im pchal do zadku celý svet...EÚ a NATO hneď vyslali na nejaký "boj proti terorizmu" plno vojakov,ktorý riskovali životy za úplný nezmysel...veď keby USA chcela,tak už Afganistan ani neexistuje myslím,že cieľom USA je ho zničiť hospodársky...ale k téme holokaust...počul som mnoho názorov ale neberiem názor,ktorý mi niekto chce vnútiť pod hrozbou väzenia čiže pochybujem že oficiálne čísla sú pravdivé a dokonca tvrdím že sa tak asi 60-násobne prestrelili...videl som toho dosť veľa ale ešte v živote som nevidel pece,ktoré by stíhali za takú krátku dobu poslať "hore komínom" toľko ľudí...a výhody holokaustu???mám 100 chutí niečo povedať ale už len zo slušnosti radšej pomlčím a radšej odpoviem protiotázkou prečo spojenci nebombardovali koľajnice,ktoré viedli do auschwitzu???masové vyhladzovanie 6 miliónov ľudí....veď to sa nedá nijako zatajiť a už vobec nie,keď ZSSR mala špehov aj medzi Nemcami...súdruh stalin a tzv."osloboditelia" mali vtedy slušne povedané úplne v predeli čo sa deje v Poľsku a po vojne sa začala štvavá kampaň proti národnému socializmu...keď im to všetkým teraz tak leží v žalúdku tak prečo vtedy nepohli ani prstom aby zastavili(resp.aspoň spomalili)to masové "vyvražďovanie"???
@72 to sú oficiálne výpočty a never všetkému čo nájdeš v googli magor.....@73 ja niesom z SP a ani ich nejako neuznávam a debilko keď si sa chcel vyjadriť na moju protiotázku tak si to mal spraviť a nie odbočovať od témy....alebo ti tvoj google už nejako nepomáha???no pýtam sa prečo nepomohli tým úbožiakom ktorých"krutý"nacisti posielali na smrť???
v koncentráčných táboroch zomrelo maximálne 400 000 ludi nechce sa mi tu vypisovat fakty cisla mena a presviedčať vas o skutočnej pravde koho to zaujima nech napíše pošlem mu linky na stránky.
72 tu vobec nejde o navratnost . Vlada plati sukromnym zbrojarskym firmam za zbrane ktore maju v rukach zidia preto zidia v izraely stale vyvolavaju konflikty a tahaju ameriku do vojny .este dodam ze najväčší vyrobca zbrani na svete je izrael.
@47 nevidel som Zeitgeist, no už som niečo o nom počul, Endgame - to čítam prvýkrát od teba... ja sa pozerám na svet vlastnými očami, nepotrebujem žiadne médiá ktore stoja na tej či onej strane, sem tak kuknem aj na stránky protitipu velkých médií, no ani s nimi nesuhlasím na 9O% no majú tam aj nejaké pekné a rozumné články...
pre všetkých čo sem pridávajú haldu videí nie vlastnej tvorby a litánie kopírovaného textu čo aj tak nikto nečíta/nepozerá... je to ubohé... nemáš vlastný rozum aby si to vystihol pár vlastnými slovami? nieje naškodu sem-tam video obrázok či odkaz na iný doplnujuci text, ale záplava materiálu čo dokola hovorí o tom istom - o ničom je zbytočná a obťažujúca...
@hel14 ty si dievča?!?!? som si myslel z tvojich vyjadrení že si chalan ale super! len tak dalej!! pači sa mi to!!!
a keď sa už ideš predbiehať v googlení čo tak toto???
Profesor štrukturálneho inžinierstva na univerzite v Newcastle pre BBC News Online povedal: „Veže WTC boli navrhnuté tak, aby vydržali náraz Boeingu 707 a ich zrútenie bolo nezvyklé.
Starší model, Boeing 707 a novší Beoing 767 sú si konštrukčne veľmi podobné. Hlavné rozdiely spočívajú v tom, že Boeing 767 je o niečo ťažší, Boeing 707 zase rýchlejší. Pri návrhu veží architekti museli počítať s lietaním pri maximálnej hmotnosti (teda s plnými palivovými nádržami, keďže okolo prelietavali transkontinentálne linky na začiatku svojej cesty). Na základe tohto môžeme vypočítať energiu, s akou by takéto lietadlá narazili do veže pri náhodnej kolízii.
Kinetická energia uvoľnená pri náraze Boeingu 707 pri letovej rýchlosti = 5 607 720 KJ
Kinetická energia uvoľnená pri náraze Boeingu 767 pri letovej rýchlosti = 5 024 650 KJ
Z tohto vidíme, že za normálnych letových podmienok by Boeing 707 narazil s asi o 10% väčšou energiou ako nepatrne ťažší a pomalší Boeing 767, teda by spôsobil viac škody ako Boeing 767.
Z toho vyplýva, že ak boli veže navrhnuté tak, aby odolali nárazu Beoingu 707, museli vydržať aj zrážku s Boeingom 767.
@78 WTC nespadli kvoli narazu, ale kvoli poziaru ktory oslabil ocelovu konstrukciu, ktora sa nasledne zrutila. Pri 1800F straca ocel 90% svojich vlastnosti.
79 totálna hlúposť ćo si povedal ešte poćas útoku na dvojičky volali ľudia z budovy že požiar maju pod kontrolou.zisti si teploty topnia ocela a železobetonu a potom zisitis ze co si napisal je blud.dvojicky spadlki preto pretoze tam boli naloze na jednotlivych poschodiach.
predpokladam ze porygon narazal na pevnost ocele, ktora prechadza do kvapalneho skupenstva (tavi sa). netrebalo, aby sa nosniky roztavili uplne, stacilo aby sa zoslabili, vzhladom na hmotnost poschodi nad nimi to pre absolutne narusenie statiky stacilo. nasledne sa poschodia rucali pod vahou tych co na nich padali. myslim, ze pochybnosti o kvalite ocele su namieste. to vsak neodporuje tomu, ze do WTC narazili lietadla riadene skurvenymi teroristami z Al-Kaidy
som skor ochotny uerit tomu, ze na WTC zautol KingKong ako ze by to americania urobili sami
@79 hydrokarbóny nemôžu dosiahnúť teplotu 1800 °F (982 °C) a obyčajne sú veľmi nízkej teploty vzhľadom na obmedzené prúdenie vzduchu, takže jediný efekt, aký oheň môze mať na oceľ, je, že stratí niečo zo svojej sily a trochu sa deformuje...Avšak aj keby tieto ohne vyprodukovali dosť vysokú teplotu, aby zdeformovali a oslabili oceľovú štruktúru, ako môže táto zdeformovaná časť zapríčiniť, že celá oceľová konštrukcia a všetky železobetónové podlahy sa tak dôkladne rozsypú?
tento príspevok vyjadruje môj subjektívny názor, ktorý je však vytvorený na základe faktov, vzhľadom na to že charakter /subjektivitu/ príspevku a najma preto že sa mi nechce neudávam fakty, njeje to však ani potrebné, lebo aj tak nikto nečita siahodlhé texty.
Len v tomto pripade ma cela obhajoba USA vaznu trhlinu uz len v tom ze tych teroristov si vycvicili amici proti CCCP. A teraz sa to obratilo voci nim.
Na slavnu US army palili v Afganistane ich zbranami. A k WTC sa radsej nevyjadrujem uz....
Moj nazor je taky, ze proste nic dobre na tom nebolo, mozno to, aby sme vedeli coho sa vyvarovat alebo co, no sak ale nieco pozitivne by an tom aj bolo, ale to si nexam pre seba
Nech je to jak chce krute, holokaust mal aj pozitiva. Je otazne ci je cislo 6000000 realne ale dnes uz je trestne popierat holokaust takze ja tu nic nepopieram. Zem bude coskoro preludnena. Europa sa ma ako tak zatial dobre ale uz sem zacali prudit imigranti z preludnenych krajin. Vidim to sam. Novy susedia, vsetko vietnamci, arabi a africania. Posudte sami. Nasadnite v Bratislave do elektricky a pocitajte neSlovakov. Nie som proti nim ale citil by som sa lepsie keby zostali tam odkial prisli. A spat k Holokaustu. Podla mna Komunisti toho napachali viac nez fasisti. Aj z rozpravania prarodicov pocuvam na Slovensky stat len pozitiva. A nepaci sa mi ze je na slovensku obmedzena sloboda prejavu lebo zabranovanie spochybnenia Holokaustu je podla mna trochu protiustavne a svedci o vplyve Zidov na vladu. Pripomina to stredoveku inkviziciu co branila skumaniu a zastavila vyvoj vedy a techniky na 500 rokov. A tu sa aj dostavame k faktu ze Europania su zodpovedny za rozvoj vedy a techniky lebo v ostatnych castiach sveta nebol vyskum obmedzeny a za ten cas co mali naskok nic nevynasli. P.S. Pacia sa mi nazory hel14
Pokracovanie: Kulturne rozdiely. Nepaci sa mi napriklad ze moslimovia tu chcu stavat mesity. Ked su na seba tak hrdi tak preco nezostali na strednom vychode. Ale oni radsej pridu medzi podradnych "neveriacich". Priklad: Nemecko, Francuzko a ostatne zapadoeuropske staty... . Vatsinu z nich som navstivil a nemal som dobre pocity. Vysoka kriminalita, neustale nepokoje viz. podpalovanie aut v Parizi. Sam som tam mal konflikt a to som tam bol len den. Tiez Africania. Akosi sa opomina ze vo vacsine Afriky bol pravek este pred 200 rokmi. Tisice rokov vyvoja sa nedaju dohnat za par generacii. Vidiet to v USA. Priviezli chudakov cernochov ako otrokov. Teraz Ich tam je 13% ale maju na svedomi 50% zlocinov. A belochov ubuda. V tomto prispevku nikoho neurazam len konstatujem fakty. Ked ked tu je aspon nejaka sloboda prejavu tak som nic zle nenapisal. Odpustte mi ze som odbocil od Holokaustu.
noo to sa neda povedat vtedy urcite nemal zmysel ale ako by bolo dnes keby nebol ? nwm neda saa to povedat , aaa nemozem citat zas tie rasisticke prispevky smutneee to je ze furt je tu rasizmus
Tak rasizmus ? Podla mna fakty. Oznacovanie niekoho ako rasistu je velmi zneuzivne. Napr: Kedze je jasne ze najviac zlocinov na slovensku pachaju Romovia (cest vynimkam) tak je zo mna rasista a pritom je to dokazany fakt (aka ironia ze je uz zakazane robit statistiky podla rasy a narodu). Nie je mozne menovat jednotlivcov co nieco spachali tak oznacujeme celok. Zadruhe makky "rasizmus" je prirodzena vec. Kazdy ju ma v hlave. Je to preto lebo vyrastame medzi svojimi a cudzie nemame radi. Tak ako su rasisti aj Romovia ci Cernosi...
Mozete vyskusat: ist do New Worskeho Harlemu ako k vam budu cierny "tolerantny" alebo staci zajst do romskej osady.
@97 nj nemyslel som priamo na teba ale ok , no ako si povedal cest vinimkam a tých co patria k vinimkam a co ich poznam mam fakt rád . neni to o vzdelaní o rase ale o povahe cloveka !!! no a k tomu ze vyrastame medzi svojimi a nemame radi cudzich to neni moj pripad urcite, zadny mäkký rasizmus ako si to nazval vo mne proste neni a som na to hrdý !!!
opytajte sa starych mám..prababiek/pradedov.....zidia len zarabali na nestasti druhych....boli to kseftari ktori normalne nepracovali.dosli k vam domov davali vinko ze pi!pi!no a potom dosli s fizlami a ze on mi vypil vino nech mi da kravu,dom,peniaze.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
Tí, čo vravia, že Holocaust je z väčšej časti proste len židovký výmysel na ňom nevidia nič pozitívne, lebo vďaka židom vznikol Izrael, vďaka "Holocaustu" sa na židov pozerá ako na národ, ktorému každý ubližuje. Pozerá sa na neho ako národ trpiaci, ktorému sa musíme teraz do nekonečna všetci ospravedlňovať za hrôzy ktoré prežili pred 70timi rokmi. Národ, ktorý kontroluje väčšinu médií, dôležitých politických organizácií...
Proste Židia sa vďaka ich Holocaustu dostali tam kde sú. Manipulujú s ľuďmi, vtierajú im vlastné názory, každý nepohodlnný človek je hneď označený za antisemitu a xenofóba. Teda sa stáva vyvrheľom, pretože nemať rád židov je neľudské. Verejne sa prihlasujú k svojej vyvolenej zemy Izraela, pričom ľudí, ktorí to robia tiež obviňujú z trápneho nacionalizmu a nezmyselného vlastenectva. "Obraňujú" svoj národ pred všetkými, ktorý im (podla nich) škodí, pričom toto je v našich pomeroch nechutný rasizmus. Majú Talmud plný nenávistných rečí voči nežidom a aj tak sa im všetci pchajú do zadníc...
A to v modernej dobe preto, lebo oni sú obete a treba im pomôcť preniesť sa cez strašnú tragédiu...
Preto nemá Holocaust žiadne pozitívne následky.
Proste nech sa na to pozeráme z akejkoľvek strany Holocaust nemá na sebe nič pozitívne. Židovská populácia sa nejako drasticky nezmenšila, len Nemecko muselo platiť nehorázne peniaze "obetiam" a nielen obetiam. Od Nemecka si pýtajú odškodné aj vnuci/vnučky tých, čo údajné vyhladzovanie prežili.
A presne ako si povedala, vďaka Holocaustu sa na židov musí pozerať ako na úbohých a nevinných, teda sa im má všetko odpustiť. Kritizujú náš prístup k cigáňom (rómom, aby som niekoho neurazil), ale kto kritizuje ich prístup k Palestíne a jej obyvateľom?
Židia sú väčší fašisti, než všetci ktorých tak označuje spoločnosť. Stačí pozrieť na to, ako si Izrael poradil s Irakom. Izrael je s USA jedna ruka a ako to dopadlo. Teraz robí Izraelu problém Irán. Ak sa Židia rozhodnú, USA ich v Iráne určite podporí.
Ale už idem od témy.
Proste žid vládne.. a svoje postavenie si upevnil aj vďaka Holocaustu.
@Johnny1488 - e-e, práveže sa židia preriedili len minimálne, ak to porovnávame s oficiálnymi správami. Osobne tvrdím, že v koncentračných táboroch umrelo najviac milión židov plus-mínus pár tisíc. čo sa týka ostatných etník...hlavne cigánom žiadna reálna hrozba vyhubenia nehrozí, lebo ich reprodukčný systém je priam zázračný.
Ale toto ma dostalo "Národ, ktorý kontroluje väčšinu médií, dôležitých politických organizácií..."
To mas odkial? Z Zeitgeistu, z Endgameu? Alebo nebodaj veris na NEW WORLD ORDER? Ludia, ktori vidia za vsetkym Zidov nie su nic ine iba paranoici a stihomani. Treba im pomahat nech sa z toho dostanu. Co presne zidia ovladaju? NATO? Ani nahodou. OSN? Vobec. EU? Blud.
Vysvetli za cim vsetkym su, a ako to dokazali, lebo tliachat do vetra viem aj ja.
A co sa ti nepaci na ich pristupe k Palestine? Myslis si, ze je normalne nechat si roky odpalovat cudzie rakety na svojich ludi (aj pocas primeria?)? Palestine vladnu teroristi a moslimski fanatici a Izrael im konecne ukazal kto je tu panom.
A vlastne židia majú číslo 6 miliónov veľmi radi.
Veď vo februári 1943 americký scenárista Bern Hecht, sa tuším volal v vtedajšom nejakom časopise, neviem, či to nebol náhodou Reader´s Digest písal, že bolo 6miliónov židov vyvraždených Nemcami, Maďarmi a Rumunmi. Tak ale, proste že vedel v polke vojny, koľko bude obetí, čo už. Židia sú zázračný.
V novinách American Hebrew z myslím 1919 bol taký článok, mal taký trefný titulok že "Lynčovanie židov musí skončiť" a tam tiež 6miliónov židov volalo o pomoc. O rok neskôr v New Yourk Times sa stále písalo o 6miliónoch židov.
Tak ja už naozaj neviem..
Všetci sú magori, len židofili sú lietadlá.
Ja dufam, ze sa tam vsetci pobiju.
Koľko židov je v Európskom parlamente, koľko židov máme vo vláde? To, že sa niekto neoblieka ako žid, nenosí jarmulky a brady neznamená, že žid nieje.
Ja nemám rada náboženstvo samo o sebe. Ale hovorila som konkrétne o Judaizme a Talmude. Nemám rada ani Moslimov a Korán.
Pokiaľ viem, Palestína je v práve. Do ich zeme prišli židia a vzali im kus zeme a proste si povedali, že na ňu majú nárok a bol Izrael. Tebe by sa to páčilo, keby ti niekto zazvoní, povedal, že "Dobrý, teraz tu bývam ja, padajte preč." asi by si mal nejaké námietky
zoberme si osviecim kde naprjv odhadli pocet zidovskych obeti na 4 miliony ale v roku 1990 to zmenili na 1,5 mil ale celkovu sumu 6 milionov neznizili. Im ide hlavne o tie cisla, lebo 6 milionov znie hrozivejsie nez 3,5 miliona.
samozrejme. veď 6 milionov je už poriadne číslo. Ale oni s tým vyvražďovaním preháňali stále. Niekde som čítala, že už aj za rimanov uviedli také číslo mŕtvych, že toľko židov vtedy ani nebolo. ale nepamatám si to presne.
a ved po vojne nerobili ani to ich pravidelne scitanie ludu. az 10 rokov po vojne a ked bolo cislo prilis velke a nevyhovovalo,tak ho o nejake 3 roky znizili
holokaust - je slovo ktorému sa dá priradiť množstvo rôznych dokonca navzájom sa vyvracajúcich opačných definicií.
holokaust sa jednoznačne odohral, čo v skutočnosti bol sa už však nedozvieme, jedno je isté že holokaust priniesol pozitívne veci jedine židom a nikomu inému. preto pochybujem že holokaust je priamim či nepriamim produktom židov a nikoho iného.
holokaust je prázdne slovo, ktoré má však veľkú moc proti všetkým ktorým sa nepáči agresia, terorizovanie a mediálne ovládanie sveta "vyvoleným" národom.
len na okraj, dva obrázky Slovenského karikaturistu Andreja Mišanka:
Palestina je v prave? OSN rozhodla, ze sa britsky mandat Palestina skonci a na jej uzemi vznikne zidovsky a moslimsky stat.
IZRELU bolo pridelenych asi 13 tisic km2 z ktorych tvorila prazdna pust 75%.
PALESTINCOM bolo pridelenych tiez asi 13 tisic km2.
IZRAEL toto rozdelenie prijal. PALESTINCI ho neprijali a hned po tom ako zidia vyhlasili vznik Izraelu bol okamzite tercom utokov arabskych statov. Vojnu vyhral.
"preto pochybujem že holokaust je priamim či nepriamim produktom židov a nikoho iného." v
je zle napísaná mala znieť:
Preto pochybujem že holokaust je priamim či nepriamim produktom niekoho iného ako židov samotných.
Veríš im?
Myslíš si že by si čítal/počul/videl to isté keby médiá patrili hamasu?
Alebo by patrili niekomu inému? vždy by to bola pravda ktorá sa hodí majitelovi.
ja im neverím.
odkedy riaditeľ = majiteľ? veľa židov má iné občianstvo ako izraleské.
aj ked niečo vlastní štát, neznamená že to aj ovláda.
stačí ked začneš logicky uvažovať a používať účesonosič aj na niečo iné... potom nebudeš potrebovať niekoho kto by ti "tvoril mienku" /mienkotvorné médiá - sami seba tak označujú/
Stihomam označuje pocity prenasledovania, podozrievavosť, vzťahovačnosť a vytváranie predstáv, ktoré neodpovedajú realite.
A Ty si si tiez svoj nazor nevytvoril sam. Vytvoril ti ho producent nejakeho nizkonakladoveho filmu. Smutne je to, ze ani on sam neveri tomu co vytvoril a ty hej.
Ako @Sitnxan povedal, keby väčšinu médií ovládali nežidia bohvie,či by tie správy boli rovnaké.
A k tým televíziam. Nie, nemusia ich všetky vlastniť židia, ale väčšina patrí. Ak nieje riaditeĺ žid sám, tak sa zodpovedá židovy atď.
Ale to sa v správach na Jojke,TA3 alebo Markíze nedozvieš,tak jasné, že tomu neuveríš
Povedal ti to alebo to verejne prehlasil? A o Lauderovi som uz vravel, ze je zid.
A k tym ostatnym televiziam (asi desiatim), povies mi preco by ich mali vlastnit Zidia? Alebo preco by sa mali zodpovedat Zidom? Mas mena? Mas zivotopisy? Alebo len tak kecas do vetra?
Ale nehovor ze si nevidela Farenheit 9/11 alebo Loose Change. Vsak tie su alfou a omegou antisemitizmu a antiamerikanizmu. Popieranie realneho padu dvojiciek musis mat v malicku
Zeitgeist - mám voči nemu nejaké tie výhrady, ale v podstate s tým súhlasím.
Hej,v takom prijemnom videu ukazovali záznam verejného chatu so Železným a tam sa k tomu prihlásil.
Keby nebola Amerika taká "židovská" nemám proti nej nič. Ale Amerika ide dolu vodou.
utok na dvojicky bol podvod..operacia z vnutra..dvojicky boli odpalene latkou zvanou thermite,riadena demolicia. nasledna propaganda a vymyvanie mozgov presvedcili slabe povahy o tom ze je za tym Bin ladin. stavim sa ze on tie spravy pozeral rovnako prekvapene ako my ostatni
vsetko je to len kvoli tomu aby mohli USA viest dalej vojnu.. navyse mozu ludom zobrat slobody: patriot act- zakon podpisany po utokoch umoznuje policii a inym statnym organom prehladat tvoj byt, zadrzat ta a mucit len z podozrenia ze si terrorista. No a taktiez povoluje pouzit armadu voci obcanom v pripade ze nastane "vynimocna situacia".
americky vzdusny priestor chrani system zvany NORAD. NORAD je pocitacovy system co sleduje vsetko co lieta nad USA az po vesmir...to znamena ze ak sa nejake lietadlo odkloni od svojho kurzu a do 2 minut ho nekoriguje je kontaktovane pocas 5 minut ak neodpoveda su vyslane stihacky aby preskumali situaciu. rok pred utokmi NORAD robil cvicenie, kde utocnici (zhodou okolnosti) ukradli dopravne lietadla a hodlali ich namierit (dalsia zhoda okolnosti) na Pentagon WTC a biely dom...
dalsia vec: do pentagonu udajne narazilo lietadlo...no nenasli sa z neho nikdy trosky. Oficialne vysvetlenie: Enormne teplo z horiaceho paliva vyparilo lietadlo...ok, letecke motory su robene z titanovej zliatiny, takej istej z akej sa robia motory vesmirnych rakiet. Palivo nedokaze vyvynut taku teplotu aby odparilo titan, pretoze titan je tam prave preto pouzity aby odolaval horiacemu palivu v motore..
Bin ladin je akcionar zbrojarskej firmy zvanej Cherlyre group, ktora pobera obrovske zisky zo zbrojenia vo vojne proti terroru.. hadajte kto bol jej konatelom? G.H.W.Bush pred jeho zvolenim do kresla...
Tym Thermitom asi narazas na to ako mohla byt najdena roztavena "ocel" v troskach WTC.
Mas pravdu, ze Thermite vie roztavit ocel, ale v troskach WTC sa ziadna roztavena ocel nebola. To co konspiratori prehlasuju za ocel bol hlinik (aluminium). Hlinik sa roztapa pri teplote 950°F-1200°F (v zavislosti od typu). Ocel sa roztapa pri teplote 2750°F. Poziare vo WTC sposobili teplotu az 1800°F teda dost na to aby sa hlinik roztavil. A teraz si urcite kladies otazku odkial sa vzal ten hlinik? Odpoved: Z lietadla. Boeing 757 ktory narazil do WTC bol tvoreny z 80% hlinikom (priblizne 70 ton hliniku).
Lietadla NORADU vzlietli ale nestihli najst a zostrelit lietadlo. Cas medzi prvymi podozreniami z unosov lietadiel a trafenim cielov (Pentagon, Dvojicky) boli:
Let 11: 32 minut
Let 175: 16 minut
Let 77: 43 minut
Let 93: 35 minut
Lietadla NORADu v 1999 vzlietli aby isli zastavit/zostrelit lietadlo Learjet 35 N47BA, pretoze sa s nim stratil kontakt. Dokazali ho najst az za 76 minut.
Do Pentagonu narazilo lietadlo a nasli sa trosky z lietadla a podla DNA boli identifikovane niektore obete. NasloNaopak trosky z riadenej balistickej rakety sa nikdy nenasli (napriek tomu ze konspiratori tvrdia ze islo raketu). Tiez sa naslo 136 ocitych svedkov ktori potvrdili ze videli lietadlo.
Vážne mi je do smiechu ak niekto poukazuje na propagandu "sionistických médií", ale bez problémov papká takéto zlátaniny.
Ak zajtra padne na zem meteorit, asi sa okamžite dozviem že za to môžu židia a američania.
Tak ako zavádzajú predstavitelia médií, tak isto zavádza Zetgeist. Každý si che privlastniť čo najväčší kus koláča a prikrášľuje si tú svoj pravdu.
O palestínske spory som sa nikdy nezaujímal, k nim sa vyjadrovať nebudem.
Dvojičky?
USA niečo z dvojičkami tají určite, (prečo by inak zakázali Zetgeist keď sú to bludy, prečo by zakázali odvysielanie pádu wtc 7, resp. ani neuvádzali že by existovala? )
ZETGEIST a podobné dokumenty sa zasa snaží vyvolať čo najväčšiu senzáciu aj za cenu poloprávd, nepresností a absurdných spojitostiach.
Nevidím dôvôd prečo by som mal stále prikláňať svojím názorom k nejakej väčšej skupine, skutočné zavinenia problémov aj tak väčšinou obtekajú okolo nich
pre všetkých čo sem pridávajú haldu videí nie vlastnej tvorby a litánie kopírovaného textu čo aj tak nikto nečíta/nepozerá... je to ubohé... nemáš vlastný rozum aby si to vystihol pár vlastnými slovami? nieje naškodu sem-tam video obrázok či odkaz na iný doplnujuci text, ale záplava materiálu čo dokola hovorí o tom istom - o ničom je zbytočná a obťažujúca...
@hel14 ty si dievča?!?!? som si myslel z tvojich vyjadrení že si chalan ale super! len tak dalej!! pači sa mi to!!!
Profesor štrukturálneho inžinierstva na univerzite v Newcastle pre BBC News Online povedal: „Veže WTC boli navrhnuté tak, aby vydržali náraz Boeingu 707 a ich zrútenie bolo nezvyklé.
Starší model, Boeing 707 a novší Beoing 767 sú si konštrukčne veľmi podobné. Hlavné rozdiely spočívajú v tom, že Boeing 767 je o niečo ťažší, Boeing 707 zase rýchlejší. Pri návrhu veží architekti museli počítať s lietaním pri maximálnej hmotnosti (teda s plnými palivovými nádržami, keďže okolo prelietavali transkontinentálne linky na začiatku svojej cesty). Na základe tohto môžeme vypočítať energiu, s akou by takéto lietadlá narazili do veže pri náhodnej kolízii.
Kinetická energia uvoľnená pri náraze Boeingu 707 pri letovej rýchlosti = 5 607 720 KJ
Kinetická energia uvoľnená pri náraze Boeingu 767 pri letovej rýchlosti = 5 024 650 KJ
Z tohto vidíme, že za normálnych letových podmienok by Boeing 707 narazil s asi o 10% väčšou energiou ako nepatrne ťažší a pomalší Boeing 767, teda by spôsobil viac škody ako Boeing 767.
Z toho vyplýva, že ak boli veže navrhnuté tak, aby odolali nárazu Beoingu 707, museli vydržať aj zrážku s Boeingom 767.
nerozumiem čo si myslel "90% svojich vlastnosti" akože farbu? špecifickú hmotnosť...?
hm čiže stratí deveť z desiaťich vlastostí? kde sa podejú tie vlastnosti?
o čom to hovoríš?
predpokladam ze porygon narazal na pevnost ocele, ktora prechadza do kvapalneho skupenstva (tavi sa). netrebalo, aby sa nosniky roztavili uplne, stacilo aby sa zoslabili, vzhladom na hmotnost poschodi nad nimi to pre absolutne narusenie statiky stacilo. nasledne sa poschodia rucali pod vahou tych co na nich padali. myslim, ze pochybnosti o kvalite ocele su namieste. to vsak neodporuje tomu, ze do WTC narazili lietadla riadene skurvenymi teroristami z Al-Kaidy
som skor ochotny uerit tomu, ze na WTC zautol KingKong ako ze by to americania urobili sami
- hokaust je dielo židov,
- druhá svetová vojne je dielom židov
- hitler = 1/4 žid + vačšina vtedajších nacistických pohlavárov
- na druhej svetovej zarobili jedine židia,
- z holokaustu ťažia židia dodnes.
____________________________________________________________________________________
holokaust má pozitívne následky jedine pre židov, pre "zbytok sveta" len negatívne.
____________________________________________________________________________________
bolo by vhodné rozlyšovať sionistov a radových židov čo na holokaust len doplatili,
slovko žid v tomto príspevku znamená sionista.
tento príspevok vyjadruje môj subjektívny názor, ktorý je však vytvorený na základe faktov, vzhľadom na to že charakter /subjektivitu/ príspevku a najma preto že sa mi nechce neudávam fakty, njeje to však ani potrebné, lebo aj tak nikto nečita siahodlhé texty.