ale ako má pravdu boha toto tiež nenávidím, ju netrápi čo si vy o tom myslíte to sa vôbec nepýtala, jej sa to PÁČI a chce si to dať, len potrebuje poradiť -.-
@13 ale ved jej to nikto nezakazuje, ludia tak isto hovoria len svoj nazor a neni to ani offtopic a ked sa vo fore nemoze nic ine ako priamo odpovedat na kladenu otazku ako na vysluchu tak nech ide take forum do pice
kludne sa moze stat ze clovek najde nieco uzitocne aj v hentych komentaroch
@15@15@15 ale veď hej ja tiež si zanadávam rada niekde zase svätá sa robiť nemusím len tuto jak si to pozreš tak všetci jak jebnutí proste do jedného jej musia povedať jak je to nechutné, hrozne to vyzerá podla mňa.. tiež by ma to naštvalo, o to ide.. že sa jej nečudujem
povedzte si kludne svoj nazor, ale vedzte ze mna to nezaujima a ani nikoho ineho. ak sa vam to nepači tak si to nechajte pre seba a ak mate nejake skusenosti s tym tak mi poraďte . proste ako u debilov niektorí fakt
ja už ho mám vyše roka nebolí to..zahojí sa to takmer hned ale zrejme ti to bude najprv vyrastat. ja som si to prepichovala asi 4x .. a už mam tu uzdičku taku zjazvenu že to drží jak má
dala som si to včera prepichnutie nebolí to je sice pravda, ale dierka sa rýchlo sťahuje preto som si to musela prepichovať na viackrát, takže ma to fest bolí ale ináč je to krásne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov