Ahojte včera mi padla do oka na basketbalovom zápase jedna pekná baba ale problem je že ona nieje z toho mesta čo ja..a čo som sa spýtal jedneho kamoša z jej mesta tak povedal že je to lahká žena...mal by som ju požiadať o vztah na fb alebo mám počkať ?
Píšeš jednu vec cez druhú, tak sa potom nediv, že ti nik nerozumie... Najprv baba a pak je z nej dokonca žena, a ešte aj "ľahká"... A máš pravdu, hľadanie si životnej lásky je celkom blbé, hlavne v 15-ke... A niekoho požiadať o vzťah cez FB, tak na to ti všetci napíšu, že si riadny debil...
@makacik keby si sa ty vobec vyznal do basketu tak by som bol ticho..si obycajny zebrak...dievca z predosleho fora ma fakt zaujem o niekoho a ty si robis prcu..
kamo,hracie dni su streda,sobota a nedela..a ne pondelok..
krásnu basketbalovú lásku si si zničil sám...a ešte navyše si potvrdil tvrdenia, že mládež možno vie čítať, ale samotnému textu nerozumie (keďže napríklad holka z toho predchádzajúceho fóra spomína, že toho chalana videla na zápase nedávno a nie včera ako to tvrdíš ty )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jak to, že si teraz nehodil žiadne svoje "videjko"?
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Píšeš jednu vec cez druhú, tak sa potom nediv, že ti nik nerozumie... Najprv baba a pak je z nej dokonca žena, a ešte aj "ľahká"... A máš pravdu, hľadanie si životnej lásky je celkom blbé, hlavne v 15-ke... A niekoho požiadať o vzťah cez FB, tak na to ti všetci napíšu, že si riadny debil...
kamo,hracie dni su streda,sobota a nedela..a ne pondelok..