zivot ma taky zmysel, aky mu das. kazdeho naplna nieco ine. no a niekoho nic.
ak hladas otazku, ci si tu dosadena niecim vyssim na to, aby si nieco signifikantne dosiahla, tak odpoved je nie.
Aj ja si vravím načo sa zbytočne namáhať a trápiť? keď sa vlastne môžem nato z vysoka vy*ebať a neriešiť to a čo mne je lepšie
Ale ak hľadáš nejakú podporu v tom že sa zabiješ ,tak si prvo na tú smrť zarob, potom sa otráv tak nech niet cesty s5 a uži si tých pár minút úkrutnej bolesti ... možná tým ešte zabiješ niekoho z tvojej rodiny sa utrápia na smrť ... ale vlastne tebe to bude jedno keď budeš už len fyzicky prítomná ...
Veď je to tvoj život? Ako máme my vedieť aký ma tvoj život zmysel?
Možno máš od života až príliš veľké očakávania bez toho aby si pohla prstom a robila niečo. Pričom sa dá robiť všetko čo chceš. Len treba rozmýšľať hľadať spôsoby a nie výhovorky.
aj to trápenie ma význam, život ťa (nás) chce niečo naučiť, tak mu nestoj v ceste ale choď s jeho prúdom, či už je to dobré alebo zlé, všetko to jedného dňa bude dávať význam , aj keď to v dnešnej dobe vyzerá dosť nonsense ver tomu že nič nie je len tak , čo by to bolo keby sám život bol náhoda, veď je to zázrak. nerozmýšľať o živote, žiť ho, drž sa
takáto téma je tu hádam každý týždeň... nie život nemá zmysel sám o sebe.... tvoj život bude mať taký zmysel aký mu dáš... tak sa pozbieraj a začni robiť čo ťa baví a napĺňa a daj svojmu životu zmysel...
Tak sa pozbieraj...všetko zlé raz prejde...čas všetko zahojí...ostatní sú na tom horšie...neľutuj sa a rob so sebou niečo..viem, to som už veľa ráz počula, ale to sa bohužiaľ ľahšie povie...
skutočný kresťan katolík dobré vie, že život na zemi je prípravou duše na večný život...
žije podľa 10, Božích prikázaní s milosrdenstvom Božím vo svojom srdci...
všetko ostatne je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
človek má slobodnu vôľu a môže si vybrať buď pôjde cestou vedúcou do neba, alebo do horúceho pekla, kde už je len plač a škrípanie zubov...
túto otázku si kladiem odkedy som si začala klásť otázky
Myslím že nakoniec nezáleží na tom či si ten svoj zmysel nájdeš, úplne stačí ak ho budeš hladať. Pretože hladať znamená niečo robiť, nevzdávať sa a ísť dalej.
zmyslom je najst zmysel. Hladaj nepoznane, citaj co v tebe vzbudzuje zamyslenie, nedeptaj sa zbytocnymi otazkami o smrti, ale o tom, co chces robit a cim sa budes v zivote inspirovat, trav cas tak, aby si si mohla vecer lahnut s tym, ze si den vyuzila, nepremyslam silno v noci, lebo to aj tak zabudnes, spi sladko, zi trpko, uzivaj si radost a opantaj zmysly krasou vsetkych druhov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak hladas otazku, ci si tu dosadena niecim vyssim na to, aby si nieco signifikantne dosiahla, tak odpoved je nie.
Ale ak hľadáš nejakú podporu v tom že sa zabiješ ,tak si prvo na tú smrť zarob, potom sa otráv tak nech niet cesty s5 a uži si tých pár minút úkrutnej bolesti ... možná tým ešte zabiješ niekoho z tvojej rodiny sa utrápia na smrť ... ale vlastne tebe to bude jedno keď budeš už len fyzicky prítomná ...
Možno máš od života až príliš veľké očakávania bez toho aby si pohla prstom a robila niečo. Pričom sa dá robiť všetko čo chceš. Len treba rozmýšľať hľadať spôsoby a nie výhovorky.
žije podľa 10, Božích prikázaní s milosrdenstvom Božím vo svojom srdci...
všetko ostatne je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
človek má slobodnu vôľu a môže si vybrať buď pôjde cestou vedúcou do neba, alebo do horúceho pekla, kde už je len plač a škrípanie zubov...
Myslím že nakoniec nezáleží na tom či si ten svoj zmysel nájdeš, úplne stačí ak ho budeš hladať. Pretože hladať znamená niečo robiť, nevzdávať sa a ísť dalej.
veľa šťastia