nechapem preco vlastne zijeme...je to jak za trest..
cely zivot sa trapis,ucis,pracujes a mas z toho hovno..doslova..a potom zomrieme a budeme sudeni zato,jak sme tu zili..hm, neznasam tieto stavy nalad.. :/
Ja žijem pre moje pocity Vlastne pre všetko, pretože ak si kúpim nové tričko som šťastná, dostanem dobrú známku som šťastná, idem s kamarátkami do mesta, cítim sa tak nádherne voľná a dalo by sa toho vymenovať viac
@9@drejka - takže vlastne to je tvoj zmysel života ergo ho máš... samé dobré veci...... budem ich (okrem štrikovania) praktizovať dúfam za 15 - 20 rokov...
@zuzana15 - je dobré naučiť sa radovať z maličkostí... niekedy cesta poznania býva krutá, ale stojí za to...
@drejka - reakcia na tvoje "podobne stavy mavam aj ja" - zasa neber úplne všetko tak doslovne a vnímaj smajlíky... Maličkosti neboli adresované tebe, alebo áno?
Nie som odkázaný ani na peniaze ani na náš systém, takže pracovať by som nemusel už teraz, ale chcem
presne tak... preto som napísal to, čo som napísal a nie to, čo je napr. v príspevkoch @2 , @4 alebo @7
čudný má tento svet ludský spôsob....podla mna tak ako žijeme, nemusíme..to sme si sami vytvorili tie každodenné povinnosti,,ktovie akoby to bolo keby sa princíp povinností zmení....
Ja som nad tým rozmýšlal vela krát,že je to také oničom že celý život vlastne len čakáš na niečo.Skola,robota a volno vôbec.Tento problém by ale jednoducho vyriešil napr jackpot.Ziadna robota,mám čo chcem,robím čo chcem
@26@drejka - čo sa maličkostí týka - myslím, že si to pochopila dostatočne...
pokiaľ ide o peniaze - spomenula si 10 - 15 r., keď budem dostatočne bohatý, tak som jednoducho napísal, že nie som na peniaze odkázaný.... myslím, že je logické, ako to bolo myslené... samozrejme, že na peniaze ako také človek odkázaný je.... a pochopil som to tak, že máš na mysli vek odchodu do dôchodku, ktorý umožňuje ten ktorý systém... a ja som napísal, že na to nie som odkázaný - čo sa ti nezdá?
Tie odkury ignoruj, niekto proste ide do diskusie rovno s cielom rypat a to potom tak aj dopadne......
Nikde si nenapisala, ze to povazujes za problemy, len ti to pride take nezmysluplne, pretoze aj tak umries a ked (ak vobec) sa ti podari nieco dosiahnut, zas tak dlho sa z toho tesit nebudes....
Zijeme, aby sme sa hnali vpred ?
Zijeme , aby sme boli po smrti sudeni ?
Alebo vlastne zijeme len tak a nieco si len nahovarame ?
Snazime sa ospravedlnit existenciu, ktora nema ziaden vyznam, alebo naozaj nejaky vyznam je ?
To su predsa otazky, ktore napadnu ,,cas od casu"" kazdeho cloveka....
Nemusim citat tych 31 komentov nadomnou a smelo tvrdim, ze ti nikto na nu neodpovedal
ked zomriem tak ma nikto nebude sudit, akurat sa stanem potravou pre cervy a mikroorganizmy...no preco zijeme to neviem..ani nehladam odpoved..nechcem ju poznat, pripravilo by ma to o prekvapenie
teba lubit, byt dobry... jednoducho tu sme, preco, to je v podstate jedno... mozno to ani nemame vediet... ale ked uz sme tu, tak sa snazme ten zivot na zemi aspon tym druhym ulahcit, a spravit krajsim... majme sa radi, lubme sa, peace
@zuzana15 bolesť a utrpenie, ktoré prežívame v tomto živote je je očistec za minulý život, treraz sa nám to zdá nespravodlivé....@jaro1991 to krásne napísal........majme sa radi, ľubme sa, peace.......
uvedom si koľko ľudí zomiera v nenocniciach na choroby, chceli by žiť a závidia nám zdravým, ty si zdravá preto sa teš zo života a užívaj si ho........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nemyslím, že život má zmysel To len ľudia sa snažia nájsť zmysel v niečom v čom nie je (ako vždy)
A nie,pri takomto zmýšlaní nemá zmysel.
@zuzana15 - je dobré naučiť sa radovať z maličkostí... niekedy cesta poznania býva krutá, ale stojí za to...
Nie som odkázaný ani na peniaze ani na náš systém, takže pracovať by som nemusel už teraz, ale chcem
presne tak... preto som napísal to, čo som napísal a nie to, čo je napr. v príspevkoch @2 , @4 alebo @7
nie som už odkázaný na zarábanie peňazí.... na SK systém už vôbec nie a za gratulation ďakujem
pokiaľ ide o peniaze - spomenula si 10 - 15 r., keď budem dostatočne bohatý, tak som jednoducho napísal, že nie som na peniaze odkázaný.... myslím, že je logické, ako to bolo myslené... samozrejme, že na peniaze ako také človek odkázaný je.... a pochopil som to tak, že máš na mysli vek odchodu do dôchodku, ktorý umožňuje ten ktorý systém... a ja som napísal, že na to nie som odkázaný - čo sa ti nezdá?
Nikde si nenapisala, ze to povazujes za problemy, len ti to pride take nezmysluplne, pretoze aj tak umries a ked (ak vobec) sa ti podari nieco dosiahnut, zas tak dlho sa z toho tesit nebudes....
Zijeme, aby sme sa hnali vpred ?
Zijeme , aby sme boli po smrti sudeni ?
Alebo vlastne zijeme len tak a nieco si len nahovarame ?
Snazime sa ospravedlnit existenciu, ktora nema ziaden vyznam, alebo naozaj nejaky vyznam je ?
To su predsa otazky, ktore napadnu ,,cas od casu"" kazdeho cloveka....
Nemusim citat tych 31 komentov nadomnou a smelo tvrdim, ze ti nikto na nu neodpovedal
su naplnene a ludia chcu viac a viac
ALEBO
su naplnene a ludia su spokojni
ALEBO ina varianta
nie su naplnene ale ludia ziju a dufaju v krajsiu buducnost
ALEBO
nie su naplnene a tak ludia co nemaju zmysel zivota s nim jednoducho skoncia
uvedom si koľko ľudí zomiera v nenocniciach na choroby, chceli by žiť a závidia nám zdravým, ty si zdravá preto sa teš zo života a užívaj si ho........filip
pá cicka