pokial su tie sny splnitelne a realne tak preco nie. ja mam urcite sny a proste zijem pre ne a snazim sa ich si splnit, su to predsa sny... no su sny ktore sa nedaju splnit a to je len take nerealne snivanie a to neuznavam....
sny tak ako vztahy (ci uz partnerske alebo priatelske) su sucastou nasho bytia...a keby sme nemali sny, tak nie sme ani my...Ak clovek sniva, pomaha mu to potom lahsie prekonavat prekazky, k dosiahnutiu prave tych snov...Tak zacnime ich prekonavat aby sme mohli povedat, ze konecne zijeme svoje sny!!!
Stale sa snazim uskutocnovat svoje ciele od tych malych by som sa chcel raz prepracovat az k tym velkym ved otom je zivot dat si daky ciel nie len robit to co sa diktuje stale
suhlasim s tym, ze sa to vzajomne nepopiera, bo tie sny a tuzby su velmi velkou motivaciou, ale zas nemozes zit ako alica v risi divov, bo to sa tiez moc nevyplaca...
Ak máš sen žiť na Marse alebo v podmorskom meste s ružovými koníkmi, má zmysel sa ich vzdať
Ak však máš určité predstavy a vízie, ako by mal vyzerať tvoj život a čo by si chcela dokázať, tak jednoznačne - CHOĎ DO TOHO! Možno nedosiahneš vždy presne na detail to, čo si si zaumienila, vždy sa i tak niekde dostaneš a to je dobre. Sny sú na to, aby sa plnili
Myslím si,že treba vnímať realitu,pretože žiť v snoch a raz prísť na to,že tie sny sa nemusia splniť nikdy nie je bohvie čo... nehovorím,že snívať netreba,pretože je to krásne a aj ja často snívam aj s otvorenými očami,ale treba vedieť nad tím držať kontrolu...
Preco by sa mal vzdavat (hocikto) snov aj ked su strestene??? V minulosti bolo nerealne aby ludia lietali az prisli bratia Wrightovci a teraz bezne lietame, tak isto bolo nemyslitelne, ze by sme boli vo vesmire a dnes tam ludi posielame pomaly na dovolenky... Vzdy su sny ktore vyzeraju nezrealizovatelne, ale pokial clovek chce a venuje tomu svoje usilie tak to moze dosiahnut popriapde spravit vyznamny krok vpred.
Chces zit na marse? Fajn, pusti sa do toho, vyries zakladne problemy aby sa tam zit dalo a ludia tam zit budu. Staci len zit svoj sen
no ma zmysel sa ich nevzdavat ...uz milion krat sa potvrdila ta stara pravda ze nadej umiera posledna a raz sa to mozno podari a bude to nie zivot ale jeden kraaasny dlhy sen ....
určite sa netreba vzdávať, aj keď nikto nepovedal že splnenie snov bude jednoduché, ale ak niečo skutočne chceš tak si za tým choď A ešte - keby sme nemali sny tak kam by sme vôbec vo svojom živote smerovali?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Sny a tuzby nas zenu dopredu,aby sme neostali v ,,srackach,, menom stereotyp.
Je spravne a dobre mat nejaku predstavu o tom co chceme a robit vsetko preto aby sa nam to podarilo aj zrealizovat.
sice nie presne ako som si ich vysnival..ale dostatocne presne aby som bol stastny..
a v dnesnej dobe castokrat ostavaju iba sny.. tak NEVZDAVAT SA ICH
Ak však máš určité predstavy a vízie, ako by mal vyzerať tvoj život a čo by si chcela dokázať, tak jednoznačne - CHOĎ DO TOHO! Možno nedosiahneš vždy presne na detail to, čo si si zaumienila, vždy sa i tak niekde dostaneš a to je dobre. Sny sú na to, aby sa plnili
Chces zit na marse? Fajn, pusti sa do toho, vyries zakladne problemy aby sa tam zit dalo a ludia tam zit budu. Staci len zit svoj sen
ja ties casto snivam