Sem tam vyrábam dáke blbosti,minulý týždeň som si odlieval prsteň z kovu ,alebo dávnejšie som si robil také mištičky z Cu plechu...väčšinou sú to takéto kadejaké blbosti,ktoré vyrobím a nikdy viac ich nechytím do ruky
Za mladi som trocha fušovala do vyšívania a hačkoviania, momentálne občas čosi kamsi prišijem, našijem a pod.
Hudba mnou vytvorená sú buď coververzie na Pec nám spadla a V hlbokej doline, spievané výrazne falošne, alebo moja akustická demo nahrávka s názvom Scheisse!, ktorá bola skomponovaná a nahratá počas maximálne troch minút a je tak unikátna, že znova by som ju nezahrala/nezaspievala
A kreslím, či skôr čmáram si, keď sa v škole nudím
@etelnair záavisí od prúdu a toho, koľko toho znesieš... ale skôr si myslím, že potom z toho vznikne pomôcka na vytvorenie rôznych výkrikov a podobných efektov
Čiže je to dosť na nervy ale veľmi ma to baví. A privyrábam si tým, teraz mám kšefty na dve objednávky , z ktorých dokopy čistý zisk 70€. A dokopy pár dní práce. Čiže fajn
@puco90 obyčajný drôtik, lepený sekunďákom a natretý temperou. Dotýkať sa toho nebudem, ak s tým manipulujem tak to držím za koliesko, ktoré je z čierneho izolovaného drotiku. Cize farba nemusi nejako drzat, hlavne ze sama neopadava.
Ak mam cas, tak tvorim rozne dielka ako napr. kvetinove dekoracie, potom prikladam rozne susene plody a goralky, kreslim uhlikmi krajinky, najblizsie by som sa xcela pustit do vyroby sperkov...Je to velmi zaujimave a kazdy znamy, ktory sa na to kukol blizsie, tak xcel vyskusat. Pre mna je to taka prijemna tvoriva hra, clovek si oddychne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ˇUfa!!!!!!!!
Hudba mnou vytvorená sú buď coververzie na Pec nám spadla a V hlbokej doline, spievané výrazne falošne, alebo moja akustická demo nahrávka s názvom Scheisse!, ktorá bola skomponovaná a nahratá počas maximálne troch minút a je tak unikátna, že znova by som ju nezahrala/nezaspievala
A kreslím, či skôr čmáram si, keď sa v škole nudím
a veď moje akustické demo je založené na drumbli...
Pre modelárov - je to mierka H0 (1:87)
Čiže je to dosť na nervy ale veľmi ma to baví. A privyrábam si tým, teraz mám kšefty na dve objednávky , z ktorých dokopy čistý zisk 70€. A dokopy pár dní práce. Čiže fajn
atď
No a takéto veci robím zase ja...
Tento vrtuľník a lietadlo je zo sprejov a niečo som použil aj z dáždnika
A moje najkrajsie domy
Mňa si inšpiroval a dúfam, že aj ja teba. Ja s tým neobchodujem, lebo by to stálo veľmi veľa
Detail: