Ahojte . make up v ktorom názve je, že "s jemným zložením" môže to byť to že je riedkejší a neprekrýva až tak dobre?... ešte aj to že sa ľahko zmýva a dlho nevydrží ? .. Lebo objednala som si taký čo píšu s jemným zložením a dosť mi nevyhovuje pretože j
@drobec186 ja mam miss sporty so matte, pretoze som alergik.. a prekryva, ale musim si ho vzdy okolo obeda (co je asi po 6 hodinach nosenia) znovu pretriet inak by som nemenila
myslim ze kupovat si make-up len podla toho co je napisane na obale je dost naprd. ano, mozes sa v zasade orientovat podla toho, ci chces dlhotrvajuci, kryci, zmatnujuci, ale urcite ho treba VYSKUSAT. a podotykam, ze viackrat.
inak ja uprednostnujem tekutejsie make-upy, jednak preto ze nemam az tak problematicku plet, a tiez preto lebo nechcem mat na tvari masku. ale hlavne, pri make-upoch nepouzivam klasicke drogerkove znacky, okrem lorealu alebo MF, co tych by som este investovala. proste make-up musis mat podla mna kvalitny a aby si nasla taky co ti sadne, musis vyskusat vela takych, co skoncia v kosi. aj mne hladanie mojho makeupu trvalo veeeelmi dlhy cas.
@ayreen ale zase Giordani gold či nejak tak je make up dosť drahý a tým že je kvalitný je podľa mna pre mladú 15 až 17 ročnú pleť dosť škodlivý! je to pre staršie ženy čo majú vrásky nerozumieme ako ho kamarátka môže používať preto nechcem zase make up ktorý bude moje pleť nejak vysušovať namáhať a ták. Ten správny som si ešte nenašla vždy čo som mala make up na tvári sa príliš leskol a bol mastný vodou zišiel dole ale tento čo mám momentálne tá malta to je teda -100 bodov. Preto neviem či to jemné zloženie s tým jeho výsledkom niečo spoločné má. a nevieš či by make up z lekárne bol dobrý? taký v takej tube a dosť hustý. Napr Aknecolor ale ten čo mám na mysli nie je na akné ale je niečo podobné, nevieš o tom niečo ?
čo ja mám skúsenosti _/ ato s make-upmi mám už dosť veľké /, tak naozaj veľmi veľmi veľmi kvalitný a dobrý je christian dior diorskin eclat ci ak , ale je trochu drahši..okolo 35 eur ale oplati sa
riedky make-.up by som si nekupovala pokiaľ chceš prekrývať akné alebo kruhy pod očami, na to vbec nie sú účinné.. mala som taký z avonu a cítila som sa ako keby som si len zbytočne zamastila tvár a nemalo to absolútne žiadny efekt... radšej si kupuj husté make-upy, čím hustejší, tým lepšie prekrýva nedostatky..len pozor na to, aby to potom nevyzeralo ako omietka
makeup nemusí byť hustý, aby bol dobrý, pôsobí to potom veľmi neprirodzene.. je lepšie mať ľahký makeup a kúpiť si dobrý korektor, ktorý si dáš na kruhy a na nejaké vyrážky alebo malé jazvy, makeup má pleť len vyvážiť a zamaskovať nejaké začervenané miesta a žilky, určite neodporúčam husté "krycie" makeupy, po nich je počas dvoch hodín cakey face a to nikto nechce a @drobec186 aknecolor je niečo ako korektor, to keby si si dala na celú tvár, vyzeráš smiešne a keď chceš, aby sa ti makeup neleskol, na to vymysleli púder
@drobec186 myslis ze kvalitny makeup vysusuje a namaha plet viac ako nejaky srackovy miss sporty alebo essence?
ja mam 22. pouzivam makeupy Clarins, polka ludi ani nevie, ze taka znacka vobec existuje, kedze nie je drogerkova. plet nadherne zjednoti, rozziari a vyplni jemnucke vrasky, ktore mame kazda pod ocami a pomaly uz aj na cele, ked v poslednej dobe tolko dviham obocie od udivu
no ale jednoducho som tym chcela povedat, ze bez ohladu na vek, pri makeupe najviac plati, ze kvalita zodpoveda znacke (clarins, dior, guerlain, loreal) a tomu zodpoveda aj cena. ver ze ten rozdiel neuveritelne pocitis.
ak si kupis husty makeup, bude to stale vyzerat ako maska, ci uz to bude aknecolor, alebo kryci dermacol...whatever. nechaj si poradit a nechci vyzerat ako omietka kup si s primeranou konzistenciou (ani nie voda, ani nie pasta) kvalitnejsi, drahsi a na pripadne nedostatky pouzi korektor, ak mas niekde nejaku vyrazku alebo co. navrch transparentny puder. a mas to.
Jasné že čím hustejší tak vysušuje pleť viac ale to sám o sebe každý....vysušujú veď sú ako med niektoré a riedkejšie sú ako voda tak asi že hustejšie vysušujú viac logika...a od giordani gold určite je dosť neprirodzený.
@leilla a prečo by som namala ho uvádzať ako príklad D ? ty sa mi je*eš do komentára a dávaš mi tu voloviny napísala som jeden jediný .. a ako príklad som ho nepísala pre teba tak si nechaj poznámky pre seba, a hej myslím si stále že o ňom hovno vieš tak ma tu nepoúčaj. a napísala som aj prečo a nevymyslela som si to tak si zavri hubu a chod sa hádať o tom s niekým čo o tom nič nevie ty múdra
@nicolkaa aknecolor asi že bude na akné a niečo pod. na celú tvár by som si ho nedala, ved by to bolo ako maska o tom niečo viem nemusíš mi to hovoriť aj že je púder na trhu viem neviem či si len chcela zdôrazniť svoje znalosti ale ja púder nepoužívam :- ) nato sú zmatňujúúúce. ja som sa však pýtala na to hore
vidím, že si veľmi háklivá na ľudí, ktorí majú viac znalostí ako ty sama, takže radšej ťa nebudem dráždiť, lebo ešte náhodou budeš potrebovať mejkap na vrásky o veľa rokov skôr
aby sme mali jasno, tak @nicolkaa bola osoba, na ktorú som mierila tým, že má viac znalostí. ale to by si tu musela zapojiť viac orgánov ako len žlčník, aby si si napríklad pozrela jej fotky a pochopila záujmy.
@drobec186 vlastne som ústa neotvorila, keďže som ti to sem napísala a nechápem, prečo by som mala nazývať retardom seba alebo moje ústa. a som nicole, nie píč. ústa neotváram, píšem. neviem, či si sa sem prišla na niečo pýtať za účelom sa niečo aj dozvedieť, alebo sa tu len vyvýšiť nad trápnymi ľuďmi z birdzu čo sa vôbec opovážia si dať ten čas, aby ti pomohli. koniec koncov si človek čo sa riadi popismi na produktoch, čo svedčí v celku o tom, čo o tom ty vieš neberem ťa vážne, tak prajem pekný deň a snáď sa nezadrhneš z toľkej inteligencie, ktorou si obdarená.
@nicolkaa vieš čo ty múdra ..mne je zvysoka jedno či si NIKOLE, NIKOL alebo iná píč*, mne to je desať buď aj potkan. Len
hovorím ti zavri si hubu z ktorá ti ide vidím veľmi kvalitne, ja som sa teba nepýtala nič kto mal čas napísal neviem čo si nato otváraš papuľu sa ošetri týchto kokotín čo mi tu píšeš tak pál niekam nech ťa nemusím vidieť ...ja sa nepotrebujem vyvyšovať nad ničím nie som taká jebnutá ako sa robíš ty a ešte mi tu aj napíšeš že ja sa vyvyšujem no ty si dobre prihriatá moja choj mame vravieť a nepíš mi už nič nechcem sa zgrcať z tvojich múdrostí "užitočných" teľa prijebané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak ja uprednostnujem tekutejsie make-upy, jednak preto ze nemam az tak problematicku plet, a tiez preto lebo nechcem mat na tvari masku. ale hlavne, pri make-upoch nepouzivam klasicke drogerkove znacky, okrem lorealu alebo MF, co tych by som este investovala. proste make-up musis mat podla mna kvalitny a aby si nasla taky co ti sadne, musis vyskusat vela takych, co skoncia v kosi. aj mne hladanie mojho makeupu trvalo veeeelmi dlhy cas.
máš čudnú logiku to si ako myslíš, že pre mladú pleť nemôže existovať kvalitný mejkap? akože kvalita = na vrásky, nekvalita = pre 18tky?
čo ja mám skúsenosti _/ ato s make-upmi mám už dosť veľké /, tak naozaj veľmi veľmi veľmi kvalitný a dobrý je christian dior diorskin eclat ci ak , ale je trochu drahši..okolo 35 eur ale oplati sa
áno, viem o ňom hovno, asi ako ty o akomkoľvek inom. neviem potom, načo ho spomínaš ako príklad, keď je totálne mimo toho, čo hľadáš
ja sa do nikoho nenavážam, iba konštatujem, že píše nezmysly
teraz som nepochopila. nechaj to tak radšej spamuješ tu tému o mejkape
keď už sme pri tom, tak MS je tá najpodradnejšia značka na svk trhu to aj tie dm-kovské s-he a essence sú lepšie...
ja mam 22. pouzivam makeupy Clarins, polka ludi ani nevie, ze taka znacka vobec existuje, kedze nie je drogerkova. plet nadherne zjednoti, rozziari a vyplni jemnucke vrasky, ktore mame kazda pod ocami a pomaly uz aj na cele, ked v poslednej dobe tolko dviham obocie od udivu
no ale jednoducho som tym chcela povedat, ze bez ohladu na vek, pri makeupe najviac plati, ze kvalita zodpoveda znacke (clarins, dior, guerlain, loreal) a tomu zodpoveda aj cena. ver ze ten rozdiel neuveritelne pocitis.
ak si kupis husty makeup, bude to stale vyzerat ako maska, ci uz to bude aknecolor, alebo kryci dermacol...whatever. nechaj si poradit a nechci vyzerat ako omietka kup si s primeranou konzistenciou (ani nie voda, ani nie pasta) kvalitnejsi, drahsi a na pripadne nedostatky pouzi korektor, ak mas niekde nejaku vyrazku alebo co. navrch transparentny puder. a mas to.
ak chces vediet nieco konkretne, pytaj sa...
@leilla a prečo by som namala ho uvádzať ako príklad D ? ty sa mi je*eš do komentára a dávaš mi tu voloviny napísala som jeden jediný .. a ako príklad som ho nepísala pre teba tak si nechaj poznámky pre seba, a hej myslím si stále že o ňom hovno vieš tak ma tu nepoúčaj. a napísala som aj prečo a nevymyslela som si to tak si zavri hubu a chod sa hádať o tom s niekým čo o tom nič nevie ty múdra
vidím, že si veľmi háklivá na ľudí, ktorí majú viac znalostí ako ty sama, takže radšej ťa nebudem dráždiť, lebo ešte náhodou budeš potrebovať mejkap na vrásky o veľa rokov skôr
aby sme mali jasno, tak @nicolkaa bola osoba, na ktorú som mierila tým, že má viac znalostí. ale to by si tu musela zapojiť viac orgánov ako len žlčník, aby si si napríklad pozrela jej fotky a pochopila záujmy.
@drobec186 ty si retard
hovorím ti zavri si hubu z ktorá ti ide vidím veľmi kvalitne, ja som sa teba nepýtala nič kto mal čas napísal neviem čo si nato otváraš papuľu sa ošetri týchto kokotín čo mi tu píšeš tak pál niekam nech ťa nemusím vidieť ...ja sa nepotrebujem vyvyšovať nad ničím nie som taká jebnutá ako sa robíš ty a ešte mi tu aj napíšeš že ja sa vyvyšujem no ty si dobre prihriatá moja choj mame vravieť a nepíš mi už nič nechcem sa zgrcať z tvojich múdrostí "užitočných" teľa prijebané.