ahojte, dievčatá aký používate make up na leto ? alebo aký by ste mi odporučili ? aby bol ľahký, viacmenej tekutý, a hlavne aby vydržal čo najdlhšie a nebol moc drahý
BB Cream od Garnieru + púder...nepoužívam ani maskaru veľmi..len balzam na pery.
Ako,ak máš problematickú pleť tak to nebude pre teba to pravé orechové,lebo skôr nekryje ako kryje,ale je fakt super, hydratuje a rozžiari. Ja už iné nič nechcem
kazdy vravi aky je ten BB cream od Garnieru super ale ja som vzivote naozaj v zivote nemala horsi make up... plus... nezakryje nic..a to nemam dake vyrazky alebo co,,, ale ozaj nic... a mam z toho mastnu tvar
BB cream je BB cream, makeup je makeup. BB cream ti nemá kryť vyrážky, iba vyvážiť začervenané miesta a žilky.. A ja v lete používam korektor na kruhy pod očami, okolo nosa a na vyrážky ak niekde mám, na to transparentný púder a lícenku (a občas bronzer) a je to oveľa lepší pocit ako mať na tvári hocijaký makeup. Keď už, tak BB cream a ten určite nie od Garnieru. Ak ste mali ten pravý, viete, že nazývať to od Garnieru BB cream je výsmech.. Ja mám od Skin79 triple function hot pink BB cream a som s ním najspokojnejšia majú aj pre tmavšiu pleť rôzne obmeny a tento čo mám ja je úplne svetlý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako,ak máš problematickú pleť tak to nebude pre teba to pravé orechové,lebo skôr nekryje ako kryje,ale je fakt super, hydratuje a rozžiari. Ja už iné nič nechcem
@momoglamorous Pre mňa bol napríklad acne color v lete úplné zlo...
v prvom rade, bb nie je mejkap.
ja púder v lete neznášam... bleaaah... vlastne celkovo púder moc nemám rada
a ani na zimu