Baby s bledšou pokožkou neviete poradiť nejaký dobrý make-up ? Alebo aspoň ten čo používate a vyhovuje vám. Najlepšie nejaká rozumná cena a ľahko zohnateľný
ono veľa záleží aj od toho, či si žltý alebo ružový odtieň. lebo väčšina svetlých make upov je ružová, čo ma strašne rozčuľuje, lebo napr. ja som skôr dožlta.
prešla som na bb krémy. teraz mám lioele. je svetlý, na báze žltej, ale kryje len polovične, tak neviem, či by ti to vyhovovalo.
@sheily ja si dermacol nekupujem ale bledé ženy čo poznám si to chvália hlavne treba farbu makeupu prispôsobiť krku....je jedno ako svetlú máš tvár, ak máš tmavší krk, treba tmavší makeup takže ak máš krk ako ladova kralovna, tak holt ti treba aj taky makeup ale nemyslím si treba oskušať na sánku a potiahnuť aj na krk..vyjsť von a pozrieť sa, ktorý ti najviac sedí
.... tento ale odtien 208 .... to je jediny make up co je bledy jak ja iny som zatial nenasla .... aj poriadne kryje a velmi pomaly sa mina lebo je dost husty a staci ti velmi velmi malicko , ale niektore baby nan dost pindaju no mne to celkom vyhovuje
@warble ja som si objednala z avonu dva a oba som dala mame lebo aj ked boli v najbledsom odtieni tak boli na mne stale tmave a podobny problem mam s pudrom vzdy
tiez ma prekvapil ten acnecolor,jednak to dost vyrazne pachne/voni, jednak je to leskle, hutne..a este to aj strasne oxiduje do oranzova.ale teda ok verim vam,asi zalezi na pleti
a perfektne svetle odtiene ma catrice, fakt prvy makeup ktory pri ziadnom svetle nie je ani troska do oranzova.
celkovo catrice je taka lacnejsia malo propagovana znacka,ale nic ma zatial nesklamalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.aknecolor.sk/...
Lacný, ľahko zohnateľný, dobrý, prekryje, bledý.... ale nepoužívam ho
týmto.
prešla som na bb krémy. teraz mám lioele. je svetlý, na báze žltej, ale kryje len polovične, tak neviem, či by ti to vyhovovalo.
.... tento ale odtien 208 .... to je jediny make up co je bledy jak ja iny som zatial nenasla .... aj poriadne kryje a velmi pomaly sa mina lebo je dost husty a staci ti velmi velmi malicko , ale niektore baby nan dost pindaju no mne to celkom vyhovuje
ked nemáš rada ebay tak majú aj of. stránku » www.missha.sk/... alebo cz
a perfektne svetle odtiene ma catrice, fakt prvy makeup ktory pri ziadnom svetle nie je ani troska do oranzova.
celkovo catrice je taka lacnejsia malo propagovana znacka,ale nic ma zatial nesklamalo