mala som take obdobie ze som pouzivala...ale zistila som ze u mna to je nanic kedze kazdy mi len zavidi moju plet...sem tam na nejaku vyrazku co sa nahodou pritrafi ale to fakt len niekedy...
používala som asi 4-5 rokov makeup a potom som s tým sekla, niči to pleť aj napriek tomu že mnohe z nas tuto pravdu zakrývaju slovami ,,ved nas chráni pred prostredim" je lepšie ho nepoužívať...teraz už len denný kremik nanesiem a nato puder aby som sa neleskla(mam mastnu plet), občas ta korekčna...vynikajuca alternatíva miesto makeupu
A podľa mňa, ak si vie človek vybrať správny odtieň a dobre si ho rozotrieť, tak každý make up môže vyzerať prirodzene. Bohužiaľ keď si niekto nakydá polovicu tuby a medzi krkom a tvarom tomu nespraví prirodzený prechod, tak to vyzerá dosť blbo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Momentálne skúšam Essence Soft and natural, či tak nejak sa to volá. A zdá sa byť dobrý.
Ja používam Astor - Mattitude HD... super vec Odporúčam. Všeobecne Astor a Dermacoll.. A v žiadnom prípade Rimmel.. to je hnus.
Ešte sú dobré od Max Factor a aj Maybellin mali OK make- upy.
» ba.fimgs.net/system/pics/258...
A podľa mňa, ak si vie človek vybrať správny odtieň a dobre si ho rozotrieť, tak každý make up môže vyzerať prirodzene. Bohužiaľ keď si niekto nakydá polovicu tuby a medzi krkom a tvarom tomu nespraví prirodzený prechod, tak to vyzerá dosť blbo.
a @darkizz má pravdu s tými od rimmel. od rimmel mejkapov ruky preč!
To sú myslím si že všetky
» pokec.azet.sk/depresivny_koku...
@trubka91 : je ten make-up true match dobrý ?
» www.comparestoreprices.co.uk/health-and-beau...