Je jasné, že otázka týchto záležitostí je v súčasnosti veľmi populárna a existuje skutočne rôznorodá paleta názorov, avšak uznávam, že pokiaľ ide o tento konkrétny prípad, musí byť vyhodnotenie situácie celkom jednoznačné.
Napriek tomu mám z toho zmiešané pocity. Nemožno povedať, že by sa ma problém netýkal, avšak nie som ani odborníkom v tejto oblasti, preto sa môj komentár nemôže v žiadnom prípade považovať za objektívne smerodajný, ale len za akýsi podnet k subjektívnej úvahe.
Navyše by som rád podotkol, že materiál, ktorý tu máme k dispozícii, nemusí byť dôveryhodný, ba nazval by som ho až zavádzajúcim, keďže nie je celkom jasné, na čo sa autor konkrétne snaží poukázať. Ostaňme teda len v akejsi všeobecnej teoretickej rovine a zhrňme to tak, že
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ach)
Napriek tomu mám z toho zmiešané pocity. Nemožno povedať, že by sa ma problém netýkal, avšak nie som ani odborníkom v tejto oblasti, preto sa môj komentár nemôže v žiadnom prípade považovať za objektívne smerodajný, ale len za akýsi podnet k subjektívnej úvahe.
Navyše by som rád podotkol, že materiál, ktorý tu máme k dispozícii, nemusí byť dôveryhodný, ba nazval by som ho až zavádzajúcim, keďže nie je celkom jasné, na čo sa autor konkrétne snaží poukázať. Ostaňme teda len v akejsi všeobecnej teoretickej rovine a zhrňme to tak, že
je to vskutku zaujímavé.
Ak aj budem názor s inými zdieľať, tak buď odkážem na pôvodného autora alebo sa vyjadrím vlastnými slovami.