Ahojte, moja sestra mám 22 rokov a je tehotná. Včera sa však dozvedela, že je 5% šanca že jej dieťa, bude homosexuálne orientované. Myslíte si že by to nemala riskovať a mala by ísť radšej na potrat?
To od koho zistila? Od veštice Teodory. Takými kravinami nech sa nezaoberá všetko je o výchove keď z neho nevychová buznu tak buzna nebude. Najlepšie je primeraná výchova chváliť aj trestať
Dieťa moje. Potrat nie, to je hriech. Ale ak sa ukáže že je to dieťa postihnuté sodomiou. Hneď sa ho zbav, najlepšie do detského domova. Lebo to je potom satanové dieťa. Držím palce
@johny33 no a? však ale homosexual je tiež len človek. mne by to osobne nevadilo....
a @pastor1 jasne je omnoho lešpie dať dieťa do domova ako isť na potrat? to čo je? radšej nech sa dieťa nenarodí ako by malo byť ovrhnuté.... chapem že cirkev je proti potratu, ale zamysli sa že či je lešpie nežiť, alebo žiť ako odpad?
@miaja mne sa ani nechce veriť, že je to ozajstný pastor, myslim že to bude dáky fake, lebo nwm si predstaviť že by dáky kňaz radil dať dieťa do domova.. a ak hej tak je kokot sprostý
@chidori@lenkaska1 vidím že diabol zmieta vašou myslou. Nebudem to radšej riešiť a budem sa za vás modliť, aby ste sa z tohoto zlého rozpoloženia dostali
@miaja deti v detskom domove ako odpad nežijú. Nemajú sa tam najlepšie ale ani najhoršie. Kdejaké deti z chudobných rodín sú na tom aj horšie. Dokonca deti z detského domova majú lepšie možnosti vyštudovať vysokú školu, ako deti z chudobných rodín.
@30 áno zmieta mnou diabol a ešte som na to pyšná. Radšej budem fér človek zmietaný diablom ako kokot posvätený v kostole.
bože zase tieto náboženské kecy. všetci si strašne seriete do huby keď vypustíte z úst slovo Boh alebo diabol.
až budeš nabudúce milovať bližneho svojho a ako pomoc mu ponúkneš odlúčenie od rodiny, život bez matky a otca, tak dúfam, že ťa Samael osmaží z každej strany po čase pol hodiny.
a až budeš znova súdiť a dožadovať sa aby sa stalo to a to, tak dúfam, že Lucifer si s tebou zahrá ping pong v dvojhre so mnou.
mohol by mi niekto vysvetlit naco kkti ako @johny 33 zakladaju take kktske diskuzie ?
ako chapem uchyli si nadtym honia ... ale ved to neni ani vtipne, ani uchylne a proste uplne nezmyselne -.- ani sfetovany by nedokazal takuto chujovinu vymysliet ...
@johny 33 je mi ta luto, mal by si hladat cim skor pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Sorry, nezdržal som sa.
a keby aj, no a čo že by bolo také? tiež je to človek.
@19 ty sa choď utopiť radšej vo svätenej vode.
@19 ak ste skutocny tak AMEN s vami!! @23 !!
a @pastor1 jasne je omnoho lešpie dať dieťa do domova ako isť na potrat? to čo je? radšej nech sa dieťa nenarodí ako by malo byť ovrhnuté.... chapem že cirkev je proti potratu, ale zamysli sa že či je lešpie nežiť, alebo žiť ako odpad?
@miaja deti v detskom domove ako odpad nežijú. Nemajú sa tam najlepšie ale ani najhoršie. Kdejaké deti z chudobných rodín sú na tom aj horšie. Dokonca deti z detského domova majú lepšie možnosti vyštudovať vysokú školu, ako deti z chudobných rodín.
škoda, že o tebe nevedeli, že budeš °00% retardovaný kokot, ty potrat
@marttina keby hneď rodičia vedeli že na 5% budem homosexál, asi by a aj utratili
@miaja človek je každý kto sa narodí z človeka. Nech je akokoľvek degenerovaný
@johny33 no ved to hovorím.... mne nevadia homosexuali , asexualy, ani iný sexualy.... tak isto maju pravo žiť
(o tom potrate to je iná vec, tam nezaleží na orientacii,tam ide o princíp,ale to si nebudem riešiť, ja mám na to iný nazor ako pastor)
bože zase tieto náboženské kecy. všetci si strašne seriete do huby keď vypustíte z úst slovo Boh alebo diabol.
až budeš nabudúce milovať bližneho svojho a ako pomoc mu ponúkneš odlúčenie od rodiny, život bez matky a otca, tak dúfam, že ťa Samael osmaží z každej strany po čase pol hodiny.
a až budeš znova súdiť a dožadovať sa aby sa stalo to a to, tak dúfam, že Lucifer si s tebou zahrá ping pong v dvojhre so mnou.
ako chapem uchyli si nadtym honia ... ale ved to neni ani vtipne, ani uchylne a proste uplne nezmyselne -.- ani sfetovany by nedokazal takuto chujovinu vymysliet ...
@johny 33 je mi ta luto, mal by si hladat cim skor pomoc