cely som dadceny. ked som sa rano zacal nahanat na aute s nejkym magorom, nechcel som prehrat, a zacalo snezit!!! a mam od predvcera letne pneu, takz e som bol rad so myslle ze ma mrdne... ale inak mam rad sneh. ken to c bolo dnes nepokladam ze snezenie ked bolo 10 kvapiek a jedna vlocka na tom sa snowboardovay zrovna neda..
bola som rada ze snezi,ale cely rok sneh nechcem mat zase.. a nech sa pocasie rozhodne,bud nech je teplejsie,ako na jar alebo nech snezi,mrzne a je zima
@fxx no rano ked som sla z domu(7.02) jemnulinko poletoval.potom nic..ked som bola 50 m od skoly, zacal poletovat,strasne velke snehove vlocky,ale nariedko..vojdem do hornej budovy o minutu vyjdem a idem do dolnej a uz snezilo BURTALNE HUSTO A BRUTALNE VELKE VLOCKY....vsetko bolo biele..bolo to nadherneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ^_^ a potom prestalo o 20 min a bolo teplo a sneh nikde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
pozeram rano von oknom ako pada snezik po Itovi, chudiatko male...
u nás sa sneh už dávno roztopil
preco tam nie je obycajna moznost ANo potesilo ma to?? jedine ANo a to pokracuje chcem cely rok sneh...mam rada sneh, ale nie 12 mesiacov, staci 7
@alison