drbli sme s mhd do stromu ale len predne sklo prasklo vodic nejako odpadol. este ze v takej malej rychlosti keby sa to stalo skor alebo neskor bolo by to asi horsie
bohužiaľ áno...pred cca rokom a pol...s bývalým sme to autom najebali do betónového múra. auto vyzeralo ako trojuholník spredu. On rozbil hlavnou čelné sklo, ja som mala paru škrabancov. On mesiac v nemocnici, ja nič...Vtedy keď som videla to zdemolované auto som si povedala, že som sa druhý krát narodila...
Noo ja som mal jednu taku "brutalnu" lebo auto bolo znicene snad zo vsetkych stran, ale nastastie sa nikomu nic nestalo, vtedy sme dostali smyk a vyleteli na taku luku co bola pri ceste ale na nej boli kopy popileneho dreva, ktore sme prerazali este aj bokmi, sepalili jeden strom a potom tesne pred dalsim to oco stocil a sme zastavili
ked asom mal 11 rokov tak ma zrazilo auto pred bytovkou .. bol som si 2 minuty v kome, zlomene som nemal nic ale mal som riadny otras mozgu a polovicu detstva si nepamatam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"ja som policajt" , si myslím, a čo teraz sa mam ... pos*ať?