Čaute, môj brat má za 2 dni na narodeniny. Už dlhšiu dobu by chcel notebook. Tak som sa rozhodol, že mu ho kúpim ako darček. Ale musí spĺňať tieto požiadavky: malý (cca 11") displej a mal by utiahnuť nejaké novšie hry. Neviete mi poradiť nejaký do 500€?
» www.hej.sk/notebook-asus-x... Tento by to v zásade mohol utiahnuť ale nie nejaké extra veľké náročné hry Ale prečo zrovna malý? Rovnaké (a lepšie) parametre a rovnaká cena (do 500€) sa dá nájsť aj z tých väčších.
prepac, ale s takymito poziadavkami nenajdes ziaden komp. Predovsetkym iba tazko zozenies herny komp do 500e, a take miniaturne notebooky uz vobec nebyvaju hardwarovo silne.
Inak ale ked sme uz pri tom tak ja zhanam mrte nalozenu zostavu, idealne 14 palcov, 4k rozslisenie, dotykovy display a 360 otocny klb. Do 500e idealne. Diky
@77hanes77 Zoberiem si ho v sobotu do školy, budem na ňom štukoliť 12hodín poznámky čo sa dozviem v škole a pomedzi to sa budem hrať piškvôrky. To je asi aj tak celé. Možno ešte fejsbučiť budem. Celá moja činnosť na ňom.
Dačo by to chcelo nedotykové a keby to nemalo osmičku win :/
Teraz mám doma perfektné HPčko a trafené FLEX2 od lenova ktoré ma vytáča
Chcem dačo čo hodím do kabelky a budem hviezda proste :happy:
netbooky nie su na hry. 11" su overalne netbooky, 13" ultrabooky. hladaj velku 15" kravu, stolny notebook. da sa da do 500 kupit relativne gamersky nb, odporucala by som bez operacneho systemu, lebo to mas dalsiu stovku navyse v cene. ale urcite nie 11 palcovy. a ci su 13 nejake schopne, neviem, to som nepozerala, len viem, ze su to velkosti, ktore zvyknu mat ultrabooky a tie su sustredene na malu vahu a dlhu vydrz baterie, cize nehladaj tam nejake schopne komponenty
@igorv som mala netbook, a nemohla som mat naraz skype a youtube pusteny a kym sa spustil chrome (no dobre ,mala som tam zopar zaloziek este no) tak som si aj chleba urobila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
prepac, ale s takymito poziadavkami nenajdes ziaden komp. Predovsetkym iba tazko zozenies herny komp do 500e, a take miniaturne notebooky uz vobec nebyvaju hardwarovo silne.
Len tak na rýchlo som našiel 13,3'': » www.alza.sk/hp-pavilion-13-...
Na low až medium detailoch u 1366x768 na tom dačo rozbehá
Dačo by to chcelo nedotykové a keby to nemalo osmičku win :/
Teraz mám doma perfektné HPčko a trafené FLEX2 od lenova ktoré ma vytáča
Chcem dačo čo hodím do kabelky a budem hviezda proste :happy:
» www.alza.sk/dell-inspiron-1...
alebo
» www.alza.sk/lenovo-miix-3-1...
Na písanie poznámok ti kľudne stačí aj Intel Atom-based procesor ...
Som externistka teda soboty trávim v škole
Ten prvý vyzerá superko
No, ten Dell je aj lepší ako to Lenovo
Takže bral by som ten Dell v tvojom prípade ...
Každopádne, časom by som doň dokúpil SSD
A Windows 8.1 sa neboj .. Pri najhoršom, dá sa pomocou programov upraviť tak, aby to vyzeralo ako Win7
Ďakujeeeem
Potom sa ozvy do TS, keď to budeš chcieť.
Ale tak, máš ho v záruke, takže sa nemusíš báť... Tie 2 roky určite vydrží
nic ine