hey ludia poradte mi prosim. mam taky "mensi" problem. s kamoskou sme cez 3 noci prevolali vyse 12 hodin a teraz az zistila ze prevolala vyse 4000 sk. cize oboch nas to velmi prekvapilo pretoze po prvom telefonate si dala poslat sms ze kolko jej to stiahl
prepacte. vy nemate na mobiloch casovac? pretelefonujem prvy krat 10 minut tak priblinzne viem ze dam do 100Sk navyse za pausal.
12 hodin to mate potom este dobre az moc 4200 keby ste mali tafifu 6 sk tak to je vyse 4300Sk takze budte radi ze to je tak, a keby to bol este iny operator tak by ste si zacvakalimozno aj viac.
takze tu uz pomoc nie je zaidna. keby som to spravil ja. tak by som musel tych 4200Sk ocovi vratit ako prevolanie, takze brigada a jednoducho dlzoba. uroky by mi narastali vsak nie sme v lacnom kraji
a to este neviem ci nestiahlo len za prve dva telefonaty a ten treti bol najdlhsi... to bolo ai od 0:30 do 6:00 ... takze ked tam neni zapocitane aj toto tak nas uz fakt porazi... a kasko vies ked volas s niekym koho milujes tak na cas nepozeras a pri tom ked sa mate este o com bavit... cize asi tak
to vas vobec neospravedlnuje na to mate internet skipe alebo icw volajte a volajte zadarmo. mna by nasi zabili. nech si pozrie ta tvoja polovicka ci kto to ma tak pretelefonavane odchadzajuce hovory a aky je cas. to je podstatne.
kasko skus volat cez den a cez noc.. je medzi tym pripastny rozdiel.. v noci uplne inak rozmyslas a v noci alebo vecer sa vola ovela lepsie... a mam to odskusane.. je to ine ako cez den, ovela lepsie
pozri sa tak si volaj mozno mas lacnejsie ale viem, ze mam tolko a tolko minut tak to jednoducho nepresiahnem nie? PC mam pri posteli. mam mikrofon. chcem kecat? kamoska ma icq alebo skipe volam cez to aj vecer a mozem kecat aj 24 hodin a nemam s toho ziadne poplatky.
ked sa ti v tedy telefonuje lepsie tak bud zotpovednejsi mna sa to netika. ale aspon mate poanucenie. davat si pozor na to ako dlho telefonujete.
Takze je pekne, ze mas odsksane, ze sa telefonuej lepsie v noci.
este musite mat odksuane telefonovat kratko a uz ste majstri
vies ale ty nemas takych rodicov ako ja... aj ja by som kecal keby som mohol... lebo raz som tak volal cez noc nec skype bez dovolenia rodicov a som ich zobudil a odvtedy to mam zakazane a nechcem to urobit znova... lebo potom by som nefonoval cez skype ani cez den a to by som nechcel.. ale asi tomu nepomozem len asi to bude tak ze to spolu zaplatime.. jej rodicom to budeme musiet nejak vysvetlit... nijak inak.. len dufam ze to pochopia
Mne sa podobnéé stalo..réku si pošlem sms, že kolko mám navyše...a oslalo mi ze 1 254,-..a na druhy den si oslem a to som po prvom zistení vobec nevolal..a pride sms..vážení zákazník, dovolujeme si Vás upozorniť, že ste prevolali už 13 280,- nad paušál..no ako mother skoro zinfarktovala...
Inak keď tak moc voláte..hoďte si nočný paušál..tam máte 2000 minút..a platíš mesačne cca 320,-
ja viem preto hovorim ze to bude tazke.. ale musia to nejak pochopit nic uz s tym nespravia iba to zaplatit.. len aby jej nezobrali fon a aby nedostala rok zaracha... do by bolo od nich hnusne
aj by som ten pausal chcel... je taky ze 30 volnych hodin od 18tej do 8mej len keby mi ho mama kupil tak by som bol rad... ona inak ma taky ale vravi ze uz nic nechce platit a neveri mi ze si ho budem platit ja.. cize asi tak
Ja som už mal aj ten..ale aj ten som prešvihol..a na kokot je, že ak ho 2x prešvihneš, tak ti ho zrušia..a namesto toho ti daju kreditnýý ktorý rezko prejebeš..Takže si treba dávať bacha.. Ja mám tera 100+XXL a ten mi zatál vyhovuje..a ja teda dosť voláám..
Treba použiť šecky prehováracké schopnosti.. Mne ho též neceli kúpiť a kúpili..hodil som na dlhšú dobu smutný pohľad..a tak ľútosť a výčitky robia svoje..
to bude tazke ich presvedcit... a havne mamu pretoze ona ma taky pausal a ja z jej mobilu volam kazdy vecer okolo pol hodiny cize vie co som ja za expert... vie ze ja som schopny to prevolat aj za tyzden... a tak by ma ani nevedela krotit..
a duri v prasiatku je po vianociach len nieco vyse 1000 sk
kazdy ma vediet aky ma pausal..kedy sa mu kolko napocitava a kedy kolko plati......na to ti davaju zmluvu...takze tak..nemozes sa spoliehat na jednu sms-ku.....
Mna skoro porazilo ked som mala pausal 2000sk som to mame povedala az ked dosla upomienka ale prezila to aj telefon mi nechala. Treba ist co najskor do Orange to zaplatit lebo potom ti na to budu chodit zbytocne upomienky bude to este horsie.
aj t-mobile aj orange informuju pri sluzbe "informacia o prevolanych minutach", ze sluzba sa aktualizuje RAZ ZA 24 HODIN. takze v tomto pripade nie je to chyba operatora.
napis list rodicom LUCY ze rahi svokrovci viem ze som z LUCY moc prevolal a tymto sa Vam chcem ospravedlnit a posielam aj 8000 SK aj ked sme prevolali iba 4000SK ale dalsich 4000SK je za dalsi mesiac co prevolame NO A MAS TO VYBAVENE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
12 hodin to mate potom este dobre az moc 4200 keby ste mali tafifu 6 sk tak to je vyse 4300Sk takze budte radi ze to je tak, a keby to bol este iny operator tak by ste si zacvakalimozno aj viac.
takze tu uz pomoc nie je zaidna. keby som to spravil ja. tak by som musel tych 4200Sk ocovi vratit ako prevolanie, takze brigada a jednoducho dlzoba. uroky by mi narastali vsak nie sme v lacnom kraji
ked sa ti v tedy telefonuje lepsie tak bud zotpovednejsi mna sa to netika. ale aspon mate poanucenie. davat si pozor na to ako dlho telefonujete.
Takze je pekne, ze mas odsksane, ze sa telefonuej lepsie v noci.
este musite mat odksuane telefonovat kratko a uz ste majstri
Inak keď tak moc voláte..hoďte si nočný paušál..tam máte 2000 minút..a platíš mesačne cca 320,-
Treba použiť šecky prehováracké schopnosti.. Mne ho též neceli kúpiť a kúpili..hodil som na dlhšú dobu smutný pohľad..a tak ľútosť a výčitky robia svoje..
a duri v prasiatku je po vianociach len nieco vyse 1000 sk
budete to musiet zacvakat
sarah lenze to neni take jednoduche ze prestahuj sa