ja som hrala ked som bola mensia 5 rokov a isty cas aj s okuliarmi ale je to kravina lebo ked spadnes alebo ti trafi lopta do hlavy tak to za prve boli amala som pokryvene okuliare jak harry poter potom som zacala nosit sosovky alebo som hrala bez okuliareov ale mala som len dvojky takze loptu som videla...ty ju asi neuvidis
ale na sosovky mas malo rokov ak mas ozaj 12 takze neviem je to dost blba situacia
ja mám tiež dieoptrie, síce nie také silné, ale volejbal hrám...ale keď mi uvalí lopta do hlavy, tak to veru nie je sranda...tiež by som si chcela dať šošovky
no ja osobne hram volejbal od desiatich a neodporucam hrat ho s okuliarmi... ja mam na jednom oku +3,5 a vobec to nevadi, dalekozrakost by nemala byt az taky problem ako kratkozrakost
inak zrak sa vyvija az do dvadsiatky, tak hadam ti ocna poradi este nieco aby sa skorigoval
ale inak, pokial vidis loptu, tak pokojne hraj, treba to vyskusat, ublizit ti to urcite neublizi
plus?? fuha plus sedem, to si neviem predstavit.. neviem ci su sosovky aj na plus, ale mali by byt.. tak by som to riesila asi nimi a neboj nemas na ne malo rokov, ak ti bude niekto hovorit kecy ze tie su az cojavem od 15, 18 atd nepocuvaj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale na sosovky mas malo rokov ak mas ozaj 12 takze neviem je to dost blba situacia
ale skusit to mozes
no ja osobne hram volejbal od desiatich a neodporucam hrat ho s okuliarmi... ja mam na jednom oku +3,5 a vobec to nevadi, dalekozrakost by nemala byt az taky problem ako kratkozrakost
inak zrak sa vyvija az do dvadsiatky, tak hadam ti ocna poradi este nieco aby sa skorigoval
ale inak, pokial vidis loptu, tak pokojne hraj, treba to vyskusat, ublizit ti to urcite neublizi
a vôbec nejde o vek, keď si to vieš sama nasadiť a vybrať.
nevzdávaj sa športu kvôli takej maličkosti, ktorá sa dá veľmi ľahko skorigovať