ked to pride, tak zrazu naraz...spustilo sa to ako voda...odislo vsetko, priatelka, par kamosov dobrych...a zrazu akoby vsetko co clovek robi je zbytocne, a nudi ho kazda vec...neviem ako sa zacat znova bavit...zatvaram sa do seba, bo nik ma nechape, a ne
cele zle...ja viem, je to tažké, ale nesmieš sa tomu poddávať...treba si nieč nájsť..."svetlý bod" ...a keď nebudeš mať silu hľadať...psychológ pomôže...ako, vážne teraz! aj ja som u neho skončila a bola to tá najlepšia vec, akú som mohla urobiť
chod von...najdisi priatelov..casom pride dalsia caja..na ex zabudnes secko bude ok...co chces teraz cely zivot sediet na pici ked ta frajerka nechala ci co
aako sila.. presne nad tym istym som dnes rozmyslala.. teda rozmyslam nad tym uz dlhsie.. tiez ma to tu nebavi,.,, a najviac sa bojim.. ze ked raz umriem tak si uvedomim, ze som nikdy nezila.. a to ma bude drbat na celej smrti najviac..
aj mnaa trapi nieco take, nemam s kym chodit von, zbavit sa..a tak...kazdy den maju kamosi treningy alebo ked hccem ist von tak "a naco? ved je zima..." alebo "ved aj tak bude muka,ostanme doma"...atd. no strasne s tymi ludmi ...
len preto ze nemas s kym ist von je zivot nudny?? podla mna nie...... obcas ani ja nemam s kym ale vis ja vacsinov vtedy rozmyslam alebo citam.... ponaram sa do myslienok a prenesiem sa v iny svet ..... taky krasny.... v tedy ma zacne zas bavit svet ked si uvedomim kolko kras tu je a aky je zivot rozmanity a to vsetko mozme aj my ovplivnovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a potom zistis ze jediny smer kam sa mozes pohnut je nahor, takze si na tom vlastne celkom dobre