Zajtra sa neučíme, lebo sa ideme športovo vyžiť. Ideme na snežné skútre. Teším sa, ale mám trochu aj strach, lebo som ešte nikdy na niečom takom nesedela. A rovnako som nikdy nestála na bežkách a zajtra mám dokonca súťažiť v behu na bežkách.
Mám sa priz
Rozhodne bojuj o tie snežné skútre - tie sa rýchlo minú pretože každý bude chcieť ísť na ne A bežkovanie je pracné - na skútroch stačí len sedieť a pridávať plyn
Hmmm co ja viem poznam ludi ktory ked sa tesia sa to dodzube a tak sa radsej netesia a je to potom dobre a su spokojny ked to dopadne dobre ale su aj stastlivci ktori sa tesia a je to dobre POdla mna sa tes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nemozu si dovolit, aby sa vam volaco stalo, asi tam budu instruktori atd, ktori na vas daju pozor
ja som sa volakedy bála pavúkov ale vždy som sa tvárila že sa nebojím a nejako ma to fakt prešlo
a závidim ti, aj ja chcem
Hraj sa na hrdinku
Ja osobne by som sa tešila na tie skútre..
No uvidíme ako dopadnem, určiťe sa fakt bližšie so zemou, ale pádu sa nebojím, skôr hanby.
tak ci tak drzim palce a dufam ze zabavis.
a zase nie každý má talent na všetko...
a ja by som sa s tebou vymenila,škoda,že to nejde...