Najprv by to chcelo naucit sa vobec spravne pisat tu znacku, potom si na ne nasetrit a potom ich kupit - prave samozrejme - ja osobne som alergicka na fejky. Strasna trapnost opicit sa po niecom co si nemozem dovolit.
ja som videla riadne pekné čižmy "adidas" na nete,, ale bolo by mi trápne nosiť "fake" boty,, tak som si radšej kúpila normálne u číňana za polovičnú cenu a vydržia možno rovnako dlho ..
@willbebetter a ked sa ti to paci? ja osobne by som si raybany nikdy nemohla dovolit pokial by som nebola pracujuci clovek, ale ked sa mi to vyzorovo paci tak si kupim aspon nabudubeninu
Ja som si raz na nete vybrala okuliare a na obrázku na nich nič nebolo. Keď prišli, bolo na nich napísané Ray-Ban a bola som z toho veľmi sklamaná. Ale už mi je to jedno. Ale ak chceš Ray-Bany, tak radšej fake, nevidím zmysel platiť nehorázne ceny za slnečné okuliare
@mefistofel nemas, ver mi. nosila som isty cas prave Ray-Bany a prave preto mi to pride totalne smiesne, ked sa niekto vytasi s plastovym ramikom z mileticky a napisom Ray-Ban, v tom horsom pripade este moze byt zly aj samotny napis, ako napriklad tuto u kolegu zakladatela.
@hoperpohroma - ja si pockam na to, az si budem moct kupit prave, aj keby sa mi neviemako pacili.
nechcem aby tu zas niektori jedinci zacali slovickarit, takze len aby sme sa chapali - ja v zasade nemam absolutne nic proti tomu ak ma niekto obycajne no-name okuliare, samozrejme jasne ze nie kazdy si moze dovolit RB. ale vytasit si to tam a vediet ze som za tie okuliare zaplatila 5eur na trhu, mi pride dost trapne, jednoducho ja sama by som ich nenosila.
to iste sa vztahuje aj na trapne napodobeniny LV, birkiniek, balenciagy, chanel, atd atd.
proste nevidim dovod na to aby sa niekto chvalil tym na co este nema a vo viacerych pripadoch ani nikdy nebude mat.
@mefistofel no okej, je zas iny pripad ked niekto nevie co to je, ja som hovorila o tych co to vedia. ja poznam hlavne takych.
a ok, som malicherna a povrchna je to moj pristup k drahsim veciam, nikoho za iny nazor nebudem bit, len mi to pride divne a vacsinou sa nezdrzim uskrnu ked sa nejaka moja spoluziacka objavi s "pravou" vuittonkou
@willbebetter uplne s tvojou malichernosťou a povrchnosťou súhlasím, ide ma rozhodiť z tých expertov čo dojdú do školy s kabelkou D&G a myslia si že nikto nevie že si ju kúpili v meste v bižutérii za 15eur
Jednoznačne prave!! Ake fejky?? To akoze fakt dneska ešte niekto podporuje nelegalne kopirovanie? ... Pravé kúpiš napriklad v queensoptike, vyskušaš, nasadiš a ideš domov... nechapem vas ludia prečo podporujete fejky, ved to ani nevypada ako original
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja mam raybany z kambodze za 2 dolare a som s nimi maximalne spokojna
ale normalne ich mam uz 2 roky a drzia pokope nic im neni som s nimi velmi spokojna
Momentálne mám psychický problém,že moje KURVA! drahé boty z nemecka lietajú po fb za 35? eur naserie ...
A potom si kúp pravé, a ak na ne nemáš kúp si inú značku
aj ked okuliare nenosim a ani neviem ako hentie vyzeraju, no aplikujem to na vsetko ostatne
@hoperpohroma - ja si pockam na to, az si budem moct kupit prave, aj keby sa mi neviemako pacili.
nechcem aby tu zas niektori jedinci zacali slovickarit, takze len aby sme sa chapali - ja v zasade nemam absolutne nic proti tomu ak ma niekto obycajne no-name okuliare, samozrejme jasne ze nie kazdy si moze dovolit RB. ale vytasit si to tam a vediet ze som za tie okuliare zaplatila 5eur na trhu, mi pride dost trapne, jednoducho ja sama by som ich nenosila.
to iste sa vztahuje aj na trapne napodobeniny LV, birkiniek, balenciagy, chanel, atd atd.
proste nevidim dovod na to aby sa niekto chvalil tym na co este nema a vo viacerych pripadoch ani nikdy nebude mat.
a vacsinou sa take lacne ani nedaju kupit bez toho aby tam nieco takeho bolo napisane.... a vela ludi ani nevie co je rayban ked maju nieco takeho
a ok, som malicherna a povrchna je to moj pristup k drahsim veciam, nikoho za iny nazor nebudem bit, len mi to pride divne a vacsinou sa nezdrzim uskrnu ked sa nejaka moja spoluziacka objavi s "pravou" vuittonkou