Ja viem ze taketo veci sem nepatria lenze ja newem ako dalej.. Ja ho mam velmi rada ako brata. A proste zivot bez neho si nedokazem predstavit...Ale on mi z nicoho nic zacal nadavat,aby som sa snim nebavila
@Sarah1 : Mozes mysliet bud na seba, a bavit sa s nim dalej, cim samozrejme jemu budes ublizovat.
Alebo sa s nim mozes prestat bavit, pockat niekolko tyzdnov/mesiacov/rokov kym to lahne popolom a bavit sa s nim znova ked bude vsetko v poriadku. Ale toto samozrejme bude tebe "ublizovat"
Sa rozhodni komu chces ublizit. Sebe alebo jemu. Neni to o nicom inom.
pekna blbost,ak jej to jej frajer tak ju musi lubit.
Ale vy si ani neuvedomujete co vlastne citite,mate pekny bordel v citoch.
Ako moze tuzit po tebe ked sa rozhodol pre nu? vobec neviete o com vlastne vztahy su,takze dufam,ze vas zivot este poriadne ofacka...deti blbe.
Proste ja k nemu citim kamaradstvo nic viac.A proste jeho chyba ja za to nemozu...Ale proste ja neprestanem je to muj jedini opravdovi kamos.. Mam potom iba takych inych proste
No asi by bolo lepšie sa s tym zmierit...než sa presviedčat o niečom inom...A ak by ta ako vraviš Lubil...Tak by aspon tak chcel byt v tvojej blizkosti...Len nechapem prečo chodi/l s tvojou sestrou... ako trocha divne...
@nic00lq4 : "A ak by ta ako vraviš Lubil...Tak by aspon tak chcel byt v tvojej blizkosti..."
HAHAHA. Skusala si? Lebo tak sa mi zda, ze nie Si myslis ze laska je nejaky slachetny cit? Je to tvrdy konkurencny boj ako vsetko ostatne a ide sa cez mrtvoly ak je clovek naozaj zaslepeny.
#18 lenze on tvojim kamosom nechce byt, chapes? Zmier sa s tym. Mozno neskor ked ho to prejde tak bude nim chciet byt. Ale momentalne to pre neho nie je prijatelne, pochop to.
A to ze ty chces byt s nim ako kamaratka, tak to ho absolutne nezaujima.
@18 to ze ma o teba zaujem je zle,musis mu dat najavo ze sa rozhodol pre tvoju sestru tak nech s prestane a uvedomi si co chce.
Ublizis jej tak,ci tak. Tym ze zacal tuzit po inej,nanestastie po tebe tak ten vztah s tvojou sestrou unho uz skoncil,je to obycajny neskroteny hajzel.
@0majlo0 Mal si nejaku kamosku co si ju mal velmi rad ale len ako sestru a kamoskuu?? Dokazal by si sa zmierit z tim ze ju nepozdravis a nebudes sa s nov bavit&????, Ja teda nie
Tak vzhladom na to, že ty si to skušal Och ake krasne slova dobre len sa neposerme...BOJ hhh počkaj ty to velmi nechapeš ja si nemyslim, že lasku sa da vybojovat pomstou "Bitkou", či "prechádzkou" cez mrtvoly alebo podobne ako to skuša ten chalan...Je to určite z jeho strany čo ja viem? Bolest?...Ano to je to slovo ak ju naozaj lubi Ty ExPeRt Na lásku...
@26 ja som ti len chcel vysvetlit ze "Ak ju naozaj lubi, tak sa uspokoji s kamaratstvom" je sice pekna predstava, ale v zivote to tak nefunguje. Ja ExPeRt Na lasku...
@smichi ja viem ze my chces pomoct ale newes ake to je sa snekim prestat bavit . Stretnut ho na ulici a nepozdravit nepokecat nezasrandovat... Ved byva 10 barakov odomna stale sa nim stretavam.. A nieje hajzel
@Sarah1 "#0majlo0 Mal si nejaku kamosku co si ju mal velmi rad ale len ako sestru a kamoskuu?? Dokazal by si sa zmierit z tim ze ju nepozdravis a nebudes sa s nov bavit&????, Ja teda nie"
Bola si niekedy zamilovana do niekoho kto s tebou chcel len kamaratstvo? To je presne to iste. On sa tiez s tym nedokaze zmierit. Bud vsetko alebo nic.
@sarah1 najlepsie kamaratstvo neexistuje medzi chalanom a babou, pokial su heteraci... vzdy bude niekto z tych dvoch kto chce viac, ak nejsu zadani... ono daj mu pohof, on si najde iny objekt zaujmu a bude po probleme
@30 ak si vazi dotycny kamaratstvo tak sa s tym zmieri,nauci sa respektovat tvoje rozhodnutie, chvilu to potrva ale ak je to skutocny kamarat tak to zvladnete.
Tak na jeho mieste sa snažim...aby sa do mna asi zalubila nie???Ked si povedal, že je to už o tom boji s konkurenciou...Nikto sa nechce uspokojit s kamaratstvom ked toho druhého lubi...A ty si musiš uvedomit, že aj tak život funguje...Nie len tak ako si to napisal ty...Je to o kompromisoch...ExPeRt Na Lásku...
@0majlo0 lenze ona mu pokoj dat nechce. Ona hladi len na to ze to by jej ublizilo. A tieto slova treba zaliat do zlata a ram obsypat cistymi diamantami
''najlepsie kamaratstvo neexistuje medzi chalanom a babou, pokial su heteraci... vzdy bude niekto z tych dvoch kto chce viac, ak nejsu zadani...''
@0majlo0 a tebe by to neublizilo?? ty to hovoris ako by to bola moja chyba... A akoze neexistuje kamaradstvo medzi chalanom a babov?? to teda existuje ja mam vela kamaradov aj ked niektorych mam rada viacej niektorych menej ty snad nemas babi kamaradky???
@0majlo0 moze existovat, ja som mala najlepsieho kamarata, on mal priatelku a mne sa pacil zase jeho kamarat, takze ja som vedela ze on o mna zaujem nema (dokonca som nebola ani jeho typ) a on vedel ze ja nemam o neho
@43 nie,je to o vzajomnych tajomstvach to suhlasim,ale ak sa ti clovek uplne otvori tak nemusis s nim vzdy suhalsit a mat spolocne nazory,pohlady na vec,ako kamarati byt mozte a respektovat rozdielne nazory ale ako partneri vo vztahu nie.
@sandy114 ved prave by som si nezacala aj keby som ho lubila... Ved to by bolo inak divne??, uplne hnusne ved u ans ho vsetci poznaju a to by nerobilo dobrotu a ani ho nechcem poznam aky je. Aj ako sa sprava k segre
Ja som nepovedala, že by som si začala...ACH sme dost konzervativny štat... hah A ešte otazka prečo nie???Ak by som ho lubila aj on mna...A moja sestra by to pochopila tak asi sa nebudem trapit jak debil...lenže ja som tu rozpravala resp. pisala o niečom inom...
@37 (Nikto sa nechce uspokojit s kamaratstvom ked toho druhého lubi...A ty si musiš uvedomit, že aj tak život funguje...)
To uz je o individualnom rozhodnuti. Ja len viem z vlastnych skusenosti, ze clovek ktory chce nieco viac a dostane len kamaratstvo bude len a len trpiet pri tej osobe. Ak chce pri nej trpiet, to je jeho problem. Ja som to skusal, nefunguje to. Treba prerusit kontakt aby sa rany zacelili.
Rozhodne hned byt jej kamaratom by pre neho bolo prilis bolesitve. A ty chces aby toto spravil. A nam hovorite, ze nerozumieme citom. Ja ExPeRt Na lasku...
akoze mozme si pisat co chceme, ona si aj tak urobi po svojom ze ho bude nutit aby s nou bol kamarat namiesto toho aby sa od neho na chviolku oddialila
NAJLEPSIE kamaratstvo (diskretne priatelstvo by sa to dalo aj nazvat) neexistuje medzi chalanom a babou, pokial su heteraci... vzdy bude niekto z tych dvoch kto chce viac, POKIAL NIESU ZADANI!!!!!
@0majlo0 ty ako to myslis vazne sa s nim prestat bavit??? pocuvaj.. moja segra s nim chodi aj domov ..Proste sme spolu stale si predstav ze budem kuli nim muset byt zavrita v izbe dojde nepozdravit a tak to je ako nomralne??
Ja to napriklad poznam tiež ale len z kože tej kamaratky...a uvedomujej si fakt, že človek ktorý chce lásku sa s kamaratstvom jednuducho neuspokoji...A ak sa s tym nevie uspokojit tak by mohol skusit bojovat o jej lásku...Viem ako to funguje Takže ma nepoučaj...A ty si mysliš, že ona nebude trpiet???...ked sa k nej tak ten chalan správa???...Ked ho ma nenormalne rada???...OCH...Ale toe v podstate jedno lebo ja tu pišem o niečom inom aj ty...Ty ExPeRt na lásku...
@56 iba do chvile,kym sa o tom spolu neporozpravaju a nedohodnu sa na niecom inom @57 pozri ak vies,ze ho nechces,tak nemas problem ho zdravit,ale ak sa o nieco pokusi tak mu daj jasne najavo,ze uz sa rozhodol pre inu tak nech si da pohov.
To ze ho denne stretavas moze byt problem len vtedy ak by si s nim nieco chcela zacat.
@61 Hej ja som pisal o tom ze ked mu da na istu dobu pokoj, tak sa ten chalan unormalni a mozu sa kamaratit dalej. Ty si povedala ze sa ma s nou kamaratit dalej aj ked vie ze nikdy nic viac mat nebude. Ja ExPeRt Na lasku...
Nech sa na to pozrem z AKEHOLKOLVEK uhlu, moje riesenie je dlhodobo prospesne pre OBE strany.
Tak lahko sa neda prestat Lubit...No tak ja si to zas neviem predstavi takto...Mam mu dat ako pokoj a potom ked sa ukludni tak sa s nim o5 kamaratit??? To mi pride čudne... U mna by to tak nešlo...Bud jedno alebo druhe...Ty ExPert na Lásku...
@66 cudne ti to prist moze, ale tak to jednoducho funguje. Ked za tebou pride /vytriezveny/, tak nebudes riesit ze preco, ale budes rada, ze ta chce ako kamaratku.
Mozes tvrdit opak kolko chces, ale zato ze mi povies trebars ze Zem je plocha, ti verit nebudem.
ZAVER: Nepodala si mi ani jeden argument preco by mal byt tvoj nazor prijatelnejsi, a moje argumenty si bud potvrdila alebo nevyvratila.
@72 dalsi priklad toho,ze skusenost je neprenosna.
Ano mam 21 , vela faciek od zivota, a nevidel a nezazil som vsetko,ale mam svoj rozum a viem rozoznat skutocne city.
Iba chceme poradit,aby ste neboli blbi a spravali sa normalne,ale tak ked chcete trpiet,paci sa...vaz zivot,vasas volba,ale potom nepytajte rady, lebo si aj tak nedate povedat...
@72 tak ked to beres takto... @small_angel chcel iba poradit, ale jak uz pisal, robte si co chcete, nakoniec je potom tato diskusia akurat tak na velku (_._)...
nedate si poradit deturence moje... :/ ale uvidite sami...
@0majlo0 , ale nahodou @Sarah1 napisala, ze vyskusa /nasu/ variantu. Aj ked sme len styria (tusim) co jej to povedali. A osobne som necakal, ze nas co i len vypocuje.
Ja si myslim, že nie len ty si si prežil nejake tie facky...A všetci tu spominate čo by bolo najlepšie pre neho...lebo vy to beriete z jeho stranky...mali by ste sa na vec pozriet aj z jej stranky...No možno sa snažite čo to poradit aby z toho prosperovala aj ona...Ale si uvedomte aj fakt, že on možno nevychladne...Lebo vy chalani mate svoju hrdost...A nerob zo mna hlupanu len preto, že si mysliš...že si toho prežil viac...aj ked to nepopieram...
@77@sarah1 pochopila snad... @73 bude mat hrdost dovtedy, pokial nebude ina dostupna na obzore, to mi ver...tipujem tak do mesiaca, dvoch, viac tomu nedavam... a pokial by sa s nim ona bavila furt, on by sa jej nevzdal, trapuil by sa, a ona by bola oka... pokial by sa nebavili, obydvoch by to preslo, on by si nasiel inu a ona by tu chvilku hadam prezila, nie?
@74 precitaj si este raz prispevok @72 @76 nerobim z teba hlupanu, ak on nevychladne tak tym duplom ho treba prefackat,lebo je vo vztahu s jej sestrou tak nema sa pokusat o nu.
Nikto sa ho nezastava,davame rady len jej aby tu nevzniklo zas milion diskusii o tom ako sa kto slamal v laske.
To ze ta zivot ofackal je len dobre, a bude fackat dovtedy kym sa nenaucis riesit veci naporiadok.
Ja viem v tom veku radi poučujete mladých...vás to tak či onak prejde...A na cinterach budete hodnotit...kto jak prišiel na pohreb oblečeny...Klebetit na lavičkach v parku aka je dnešna mladež hlupa...a ako si ničia životy...a nikdy sa nepoučia...A ty si uvedom, že par 21 ročných teepkov...nezmeni zmyšlanie...milionov teenegerov...Väčšina z vás su aj tak deti ktorý sa snažia byt dopselými...Tu na internete...nie vonku, nie v škole...ale tam kde su v anonymite...chcela by som vediet ake veci stváraš s kamošmi vonku...ked tu sa hraješ na Pána Dospelého...
Predstavte si ze som vas vypocula a ani som mu neodpisala ked ho stretnem sa mu vyhnem..Nakoniec nebudem trpiet ani ja ..A ked vychladne a spameta sa uz ho nebudem mat ani rada.. Potom mu poviem ze spravil chybu on nie ja..Najdem si lepsieho kamosa.Aj ekd mi potrva si zviknut a stale chodi z moju segru takze tak
Lenže jej nešlo o ineho kamarata ale o toho jedneho...OCH TO ako keby si chcel Mars mali by ho v obchode ale ty by si si kupil Twix...Lebo Mars ma škaredy obal
Pocuvajte:: on sa do mna buchol je buchnuty ale chodi z moju segru chapete?? zadny rozchod nebude a este mi pekne dava..Nadava mi a tak a on mi napisal prvy
@sarah1 Tvoj problém je dosť zamotaný. Ťažko Ti radiťž z niekoľkých dôvodov.
1. načrtla si problém, ale aj tak neviem stále dobre o čom je reč. Vieme len to, že sa Ti najprv páčil sestrin priateľ, potom že cítiš k nemu kamarátstvo a on Ti nadáva. To je zaokruhlene všetko, čo vieme.. Preto odporúčam najskôr presne popísať stav,prečo Ti nadáva.
2. Nevysvetlila si nám postoj sestry. Aký názor ma na celú vec Tvoja sestra.
3. Snažila si sa vôbec zistiť príčinu prečo Ti nadáva? Súhlasím so všetkými vôbec sa nevyznáš vo vlastných vzťahoch.
@Sarah1 , konkretne @84 \Predstavte si ze som vas vypocula a ani som mu neodpisala ked ho stretnem sa mu vyhnem..Nakoniec nebudem trpiet ani ja ..A ked vychladne a spameta sa uz ho nebudem mat ani rada.. Potom mu poviem ze spravil chybu on nie ja..Najdem si lepsieho kamosa.Aj ekd mi potrva si zviknut a stale chodi z moju segru takze tak\
Tymto si to len cele dojebala. Znizila si sa na jeho uroven a nechala si sa ovladnut chutou po pomste, ze aj ty mu budes nadavat potom.
Toto uz nema cenu nijak riesit. Kazdy chce len pre seba to najlepsie riesenie bez ohladu na toho druheho. Potom sa necudujte ked vy raz budete tahat za ten kratsi koniec, ze si s vami niekto nepekne zahra a posle vas tazko do pice. Zacarovany kruh toto.
takze nezalubila som sa do neho ani trosku nadava mi preto lebo chce na mna zabudnut . A sestra sa s nim tez hada ano ste to zle pochopili..Proste chce na mna zabudnut a preto mi nadava aby som sa ne naeho nahnevala
@sarah1 a co mas robit...ojebat segru ci toho kokotka co ho nazivas kamosom a on sa sprava jak jebly pubertak...co vas chce jebat do 3ky ci co?..jeb na nho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
kolko ma on? a kolko ma ona?
Alebo sa s nim mozes prestat bavit, pockat niekolko tyzdnov/mesiacov/rokov kym to lahne popolom a bavit sa s nim znova ked bude vsetko v poriadku. Ale toto samozrejme bude tebe "ublizovat"
Sa rozhodni komu chces ublizit. Sebe alebo jemu. Neni to o nicom inom.
Ale vy si ani neuvedomujete co vlastne citite,mate pekny bordel v citoch.
Ako moze tuzit po tebe ked sa rozhodol pre nu? vobec neviete o com vlastne vztahy su,takze dufam,ze vas zivot este poriadne ofacka...deti blbe.
HAHAHA. Skusala si? Lebo tak sa mi zda, ze nie Si myslis ze laska je nejaky slachetny cit? Je to tvrdy konkurencny boj ako vsetko ostatne a ide sa cez mrtvoly ak je clovek naozaj zaslepeny.
A to ze ty chces byt s nim ako kamaratka, tak to ho absolutne nezaujima.
Ublizis jej tak,ci tak. Tym ze zacal tuzit po inej,nanestastie po tebe tak ten vztah s tvojou sestrou unho uz skoncil,je to obycajny neskroteny hajzel.
Tak vzhladom na to, že ty si to skušal Och ake krasne slova dobre len sa neposerme...BOJ hhh počkaj ty to velmi nechapeš ja si nemyslim, že lasku sa da vybojovat pomstou "Bitkou", či "prechádzkou" cez mrtvoly alebo podobne ako to skuša ten chalan...Je to určite z jeho strany čo ja viem? Bolest?...Ano to je to slovo ak ju naozaj lubi Ty ExPeRt Na lásku...
Maš pravdu...Ja by som sa s tym nedokazala zmierit... ani nedokažem...
Bola si niekedy zamilovana do niekoho kto s tebou chcel len kamaratstvo? To je presne to iste. On sa tiez s tym nedokaze zmierit. Bud vsetko alebo nic.
Tak na jeho mieste sa snažim...aby sa do mna asi zalubila nie???Ked si povedal, že je to už o tom boji s konkurenciou...Nikto sa nechce uspokojit s kamaratstvom ked toho druhého lubi...A ty si musiš uvedomit, že aj tak život funguje...Nie len tak ako si to napisal ty...Je to o kompromisoch...ExPeRt Na Lásku...
''najlepsie kamaratstvo neexistuje medzi chalanom a babou, pokial su heteraci... vzdy bude niekto z tych dvoch kto chce viac, ak nejsu zadani...''
Kamaratstvo je skvele ale vazny vztah je o niecom inom.
Ja som nepovedala, že by som si začala...ACH sme dost konzervativny štat... hah A ešte otazka prečo nie???Ak by som ho lubila aj on mna...A moja sestra by to pochopila tak asi sa nebudem trapit jak debil...lenže ja som tu rozpravala resp. pisala o niečom inom...
To uz je o individualnom rozhodnuti. Ja len viem z vlastnych skusenosti, ze clovek ktory chce nieco viac a dostane len kamaratstvo bude len a len trpiet pri tej osobe. Ak chce pri nej trpiet, to je jeho problem. Ja som to skusal, nefunguje to. Treba prerusit kontakt aby sa rany zacelili.
Rozhodne hned byt jej kamaratom by pre neho bolo prilis bolesitve. A ty chces aby toto spravil. A nam hovorite, ze nerozumieme citom. Ja ExPeRt Na lasku...
Tak potom neviem prečo sa s nim kamaratiš???
NAJLEPSIE kamaratstvo (diskretne priatelstvo by sa to dalo aj nazvat) neexistuje medzi chalanom a babou, pokial su heteraci... vzdy bude niekto z tych dvoch kto chce viac, POKIAL NIESU ZADANI!!!!!
Ponuknut kamaratstvo tomu,kto chce lasku je ako dat smädnemu chlieb.
Vsetko je to o voli a o tom ako sa clovek dokaze vysporiadat s citmi,tuzbami a myslienkami.
Ja to napriklad poznam tiež ale len z kože tej kamaratky...a uvedomujej si fakt, že človek ktorý chce lásku sa s kamaratstvom jednuducho neuspokoji...A ak sa s tym nevie uspokojit tak by mohol skusit bojovat o jej lásku...Viem ako to funguje Takže ma nepoučaj...A ty si mysliš, že ona nebude trpiet???...ked sa k nej tak ten chalan správa???...Ked ho ma nenormalne rada???...OCH...Ale toe v podstate jedno lebo ja tu pišem o niečom inom aj ty...Ty ExPeRt na lásku...
@57 pozri ak vies,ze ho nechces,tak nemas problem ho zdravit,ale ak sa o nieco pokusi tak mu daj jasne najavo,ze uz sa rozhodol pre inu tak nech si da pohov.
To ze ho denne stretavas moze byt problem len vtedy ak by si s nim nieco chcela zacat.
Nech sa na to pozrem z AKEHOLKOLVEK uhlu, moje riesenie je dlhodobo prospesne pre OBE strany.
Tak lahko sa neda prestat Lubit...No tak ja si to zas neviem predstavi takto...Mam mu dat ako pokoj a potom ked sa ukludni tak sa s nim o5 kamaratit??? To mi pride čudne... U mna by to tak nešlo...Bud jedno alebo druhe...Ty ExPert na Lásku...
nesrandujem... ako teraz napisal @smichi , nestratis ho naveky, iba pokial ho prejde a budete sa bavit ako pred tim...
@small_angel pekny citat.. a naprosto pravdivy
A on možno nevie...že z toho nič nikdy nebude...A možno raz sa prelomia lady...To keby...bolo by všetko krajšie...
Mozes tvrdit opak kolko chces, ale zato ze mi povies trebars ze Zem je plocha, ti verit nebudem.
ZAVER: Nepodala si mi ani jeden argument preco by mal byt tvoj nazor prijatelnejsi, a moje argumenty si bud potvrdila alebo nevyvratila.
Ja sa hadať nebudem...Nikto za tebou nepride s tym, že chce byt tvoj kamarat...
HAH Dalši všetko videl, všade bol a všetko vie...lebo ma za sebou 21 rokov života...
Ano mam 21 , vela faciek od zivota, a nevidel a nezazil som vsetko,ale mam svoj rozum a viem rozoznat skutocne city.
Iba chceme poradit,aby ste neboli blbi a spravali sa normalne,ale tak ked chcete trpiet,paci sa...vaz zivot,vasas volba,ale potom nepytajte rady, lebo si aj tak nedate povedat...
nedate si poradit deturence moje... :/ ale uvidite sami...
Ja si myslim, že nie len ty si si prežil nejake tie facky...A všetci tu spominate čo by bolo najlepšie pre neho...lebo vy to beriete z jeho stranky...mali by ste sa na vec pozriet aj z jej stranky...No možno sa snažite čo to poradit aby z toho prosperovala aj ona...Ale si uvedomte aj fakt, že on možno nevychladne...Lebo vy chalani mate svoju hrdost...A nerob zo mna hlupanu len preto, že si mysliš...že si toho prežil viac...aj ked to nepopieram...
Deturence??? To sa trochu vylučuje kedže to piše 17 ročny chalan
@73 bude mat hrdost dovtedy, pokial nebude ina dostupna na obzore, to mi ver...tipujem tak do mesiaca, dvoch, viac tomu nedavam... a pokial by sa s nim ona bavila furt, on by sa jej nevzdal, trapuil by sa, a ona by bola oka... pokial by sa nebavili, obydvoch by to preslo, on by si nasiel inu a ona by tu chvilku hadam prezila, nie?
@76 nerobim z teba hlupanu, ak on nevychladne tak tym duplom ho treba prefackat,lebo je vo vztahu s jej sestrou tak nema sa pokusat o nu.
Nikto sa ho nezastava,davame rady len jej aby tu nevzniklo zas milion diskusii o tom ako sa kto slamal v laske.
To ze ta zivot ofackal je len dobre, a bude fackat dovtedy kym sa nenaucis riesit veci naporiadok.
Ja viem v tom veku radi poučujete mladých...vás to tak či onak prejde...A na cinterach budete hodnotit...kto jak prišiel na pohreb oblečeny...Klebetit na lavičkach v parku aka je dnešna mladež hlupa...a ako si ničia životy...a nikdy sa nepoučia...A ty si uvedom, že par 21 ročných teepkov...nezmeni zmyšlanie...milionov teenegerov...Väčšina z vás su aj tak deti ktorý sa snažia byt dopselými...Tu na internete...nie vonku, nie v škole...ale tam kde su v anonymite...chcela by som vediet ake veci stváraš s kamošmi vonku...ked tu sa hraješ na Pána Dospelého...
No ved to, že ty ho už potom nebudeš mat rada...len to som tym chcela povedat :/...Ach jaj...
Lenže jej nešlo o to aby ho nemala rada...ale aby nadalej bola jeho kamaratka...
1. načrtla si problém, ale aj tak neviem stále dobre o čom je reč. Vieme len to, že sa Ti najprv páčil sestrin priateľ, potom že cítiš k nemu kamarátstvo a on Ti nadáva. To je zaokruhlene všetko, čo vieme.. Preto odporúčam najskôr presne popísať stav,prečo Ti nadáva.
2. Nevysvetlila si nám postoj sestry. Aký názor ma na celú vec Tvoja sestra.
3. Snažila si sa vôbec zistiť príčinu prečo Ti nadáva? Súhlasím so všetkými vôbec sa nevyznáš vo vlastných vzťahoch.
Tymto si to len cele dojebala. Znizila si sa na jeho uroven a nechala si sa ovladnut chutou po pomste, ze aj ty mu budes nadavat potom.
Toto uz nema cenu nijak riesit. Kazdy chce len pre seba to najlepsie riesenie bez ohladu na toho druheho. Potom sa necudujte ked vy raz budete tahat za ten kratsi koniec, ze si s vami niekto nepekne zahra a posle vas tazko do pice. Zacarovany kruh toto.
Odo mna vsetko k tomuto... Dovi.