Takže....kde začať... V skratke...na mojej novej strednej škole som minulý rok (keď som bola prváčka, teraz idem byť druháčka) stretla jedného chalana, ktorý sa mi neskutočne páčil. Z jeho strany sa mi zdalo že je to podobne, a raz mi sám od seba napís
@jeko Proste to nedokážem...nemôžem mu z ničoho nič všetko vyklopiť...on na mňa pozrie ako na blbú...a potom ešte "choď do školy a tvár sa normálne" ..nie ?!...nedokážem to proste...snažila som sa o to viackrát.. nejde to..A nechem ho stratiť ako kamaráta..už keď nič iné...
@lensynka skús vieš čo .... nikto to nerobí rád ale nič za to nedáš žiarlivosť ked k tebe niečo cíti a si všimne že po nom tak nekukaš ani nič a kecáš z iními tak snad si premyslí či sa chce z tebou stretnuť aleb nie ale tiež môže sa stať že ked uvidí ako flirtuješ z inými že sa na teba vykašle .... ale ako skúsiť môžeš ... ja som skúsil raz ale z holkou a vyšlo mi to
...a kto hovorí že mu to musíš povedať rovno? stačí ho trošku vyprovokovať, aby z neho niečo také vyletelo... prinajmenšom dvojzmyselné poznámky so sexuálnym podtextom zvláda každý, a chlap sa ich ochotne chytí, ak sa mu aspoň páčiš, a nič viac než to či sa mu páčiš z toho síce nezistíš, ale aspoň niečo, nie? a možno ťa to trochu zbaví toho neopodstatneného strachu, atď atď...
tí na vyššom leveli zvládajú aj dvojzmyselné poznámky s rôznymi inými podtextami, ktoré sú na to čo chceš zistiť ty ideálnejšie, ale ktovie, či vieš?
základ je že musíš vôbec niečo skúsiť, aby si vedela či to vyjde, nikdy sa nedozvieš či niečo vyjde predtým ako to skúsiš
To je v riti, keď ho nechceš zavolať von a zistiť, aký je v skutočnosti. Alebo si príliš hanblivá, alebo Ti vyhovuje takáto virtuálna komunikácia s ním.
Ty čakáš, že sa chlapec rozhýbe prvý, ale to sa možno načakáš veľmi dlho, prípadne Tvoje čakanie vyjde navnivoč. Keď som šla von s mojím starým-a to sme spolu ešte nechodili-tiež som nevedela, na čom u neho som. Bavili sme sa, smiali sme sa (dokonca naživo si predstav!) a keď mi už šlo na nervy to, že chlapec sa nemal k činu (ku ktorému sa možno ani nechcel mať, vtedy som to nevedela), jednoducho som si povedala, že maximálne ma môže odmietnuť a ja sa budem cítiť ako najväčšia tupaňa. Bozkala som ho a odvtedy mi visí na krku
Neskôr mi sám povedal, že mi za to moje ,,prepadnutie" ďakuje, lebo on váhal to urobiť dve hodiny. DVE HODINY! Mňa by porazilo. Zavolaj ho von, nemusíš ho hneď bozkávať, stačí, keď spolu začnete tráviť viac času a potom sa to samo nejako vyvinie.
Hlavne nečakaj, že sa veci pohnú bez Tvojej iniciatívy. Môžu, ale istota je guľomet.
hlavne netlac na pilu ..... skus mu par dni neodpisovat ak mu na tebe naozaj zalezi tak sa o teba bude zaujmat o to viac a ak budes mat moznost skus spomenut v rozhovore nejakeho chalana ze aky je super a zabavny aby zacal ziarlit
Ani newiem ako mam začat ale jetoasi tak mam 16rokov a nemala som ešte ani raz frajera .......No konečne som našla niekoho kto sa mi fakt pááči a nie len vyzorovo a vo všetko len sa bojim ako byna to ten chalan zareagoval onnewie ze sami pači............proste newiem co mam urobit aby som ho nejako zaujala ............ newiem čo mam robyt stale na neho myslim a rozmyšlam nad nim ,.......... a preto by som ho chcela nejako zaujat chcela by som ho dostat ....................PROSIM HELP !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len musíš byť trieda!!
laska nie je ziadna veda
zdá sa mi to divné... takéto lásky končia rýchlo
nepride mi to popravde ako dobry napad (ach)
aj ked neviem si predstavit ako sa takto dokazete obchadzat ked chodite na jednu skolu.
máš uňho šancu?
...ak mu to nepovieš tak nie
...a kto hovorí že mu to musíš povedať rovno? stačí ho trošku vyprovokovať, aby z neho niečo také vyletelo... prinajmenšom dvojzmyselné poznámky so sexuálnym podtextom zvláda každý, a chlap sa ich ochotne chytí, ak sa mu aspoň páčiš, a nič viac než to či sa mu páčiš z toho síce nezistíš, ale aspoň niečo, nie? a možno ťa to trochu zbaví toho neopodstatneného strachu, atď atď...
tí na vyššom leveli zvládajú aj dvojzmyselné poznámky s rôznymi inými podtextami, ktoré sú na to čo chceš zistiť ty ideálnejšie, ale ktovie, či vieš?
základ je že musíš vôbec niečo skúsiť, aby si vedela či to vyjde, nikdy sa nedozvieš či niečo vyjde predtým ako to skúsiš
Ty čakáš, že sa chlapec rozhýbe prvý, ale to sa možno načakáš veľmi dlho, prípadne Tvoje čakanie vyjde navnivoč. Keď som šla von s mojím starým-a to sme spolu ešte nechodili-tiež som nevedela, na čom u neho som. Bavili sme sa, smiali sme sa (dokonca naživo si predstav!) a keď mi už šlo na nervy to, že chlapec sa nemal k činu (ku ktorému sa možno ani nechcel mať, vtedy som to nevedela), jednoducho som si povedala, že maximálne ma môže odmietnuť a ja sa budem cítiť ako najväčšia tupaňa. Bozkala som ho a odvtedy mi visí na krku
Neskôr mi sám povedal, že mi za to moje ,,prepadnutie" ďakuje, lebo on váhal to urobiť dve hodiny. DVE HODINY! Mňa by porazilo. Zavolaj ho von, nemusíš ho hneď bozkávať, stačí, keď spolu začnete tráviť viac času a potom sa to samo nejako vyvinie.
Hlavne nečakaj, že sa veci pohnú bez Tvojej iniciatívy. Môžu, ale istota je guľomet.
Koniec mojej poradne.