ja mám väčší problém ako ty... až teraz si púšťam nový album Napalm Death aj ked ho už mám doma strašne dlho a nezakladám o tom forum ale dakujem že si mi dala možnosť sa vyrozprávať
@kreda vieš, niektoré podobné... pohlavne zdravotné diskusné otázky čo sa tu na birdzi vyskytujú sa ešte dajú pochopiť, že "deje sa niečo mierne divné ale nechcem ísť za doktorom lebo gynekológ je už z definície nepríjemný"...
...ale toto? zaprvé, prvý výsledok googlenia "silný zapáchajúci vaginálny výtok" okamžite hovorí o tom že sa jedná o príznak nejakej choroby, zadruhé už aj bez googlenia by mi to asi na tvojom mieste bolo jasné, rovnako ako to že na diskusnom fóre na teenagerskom portáli mi k tomu nikto nemá čo poradiť.
ak stále nie je jasné čo som sa týmto snažil povedať, tak to bolo "padaj k doktorovi"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
...ale toto? zaprvé, prvý výsledok googlenia "silný zapáchajúci vaginálny výtok" okamžite hovorí o tom že sa jedná o príznak nejakej choroby, zadruhé už aj bez googlenia by mi to asi na tvojom mieste bolo jasné, rovnako ako to že na diskusnom fóre na teenagerskom portáli mi k tomu nikto nemá čo poradiť.
ak stále nie je jasné čo som sa týmto snažil povedať, tak to bolo "padaj k doktorovi"