Nejako nam to tu umiera, tak reku zalozim nieco po dlhom case aj ja . Povazujete manualnu/technicku zrucnost vo vztahu za deal breaker ? Ak je/nie je chlap technicky typ, kladiete tomu nejaky vyznam alebo je vam to jedno ?
ak je manuálne alebo technicky zručný, je to určite veľké plus, ale nevyžadujem to a nezakladám si na tom
ak je ľavý, nemáme si čo vyčítať a zavoláme si odborníka, no big deal.
Skopírujem to co mi naposledy napisalo jedno dievca ktore som spoznal, napisal som jej ci to radsej neukoncime a ona:
Myslim, ze to tak bude najlepsie. Mne bolo s tebou velmi fajn, a si super chalan. Mas vela dobrych vlastnosti, vela veci ktore robis sa mi pacia a vieme sa na nich zhodnut, si tiez velmi sikovny, len hodnotovo sa rozchadzame, a to je velmi podstatne. Ak by ti to nevadilo, ja by som sa s tebou velmi rada kamosila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nechcel by som investovat zbytočné peniaze a čas na platenie a volanie "hodinoveho manzela", zakaždým ked si kúpim novu policku z ikey.
ak je ľavý, nemáme si čo vyčítať a zavoláme si odborníka, no big deal.
Myslim, ze to tak bude najlepsie. Mne bolo s tebou velmi fajn, a si super chalan. Mas vela dobrych vlastnosti, vela veci ktore robis sa mi pacia a vieme sa na nich zhodnut, si tiez velmi sikovny, len hodnotovo sa rozchadzame, a to je velmi podstatne. Ak by ti to nevadilo, ja by som sa s tebou velmi rada kamosila.
Hodnoty su ku*va dolezite HODNOTY!
Je to sympatické a viem to oceniť. ale nič hrozné sa nedeje, ak to nevie