Ahojte, chcela by som sa spýtať na túto prírodnú kozmetiku. Aké sú vaše skúsenosti? Rozdiely medzi klasikou z drogérie? A čo šampóny? Aké sú najlepšie ? Aká je pivná alebo vínna kozmetika?
1. veľmi prírodná kozmetika to nie je
2. žiadny rozdiel medzi klasikou z drogérie
3. nekupuj to, vyhodené peniaze
(a osobná skúsenosť dosť zlá - sprchový gél mi trošku dosť vyžral pokožku na rukách, takže ak hľadáš niečo prírodnejšie, zďaleka sa tej kozmetike vyhni...a viem, že nie som jediná s takouto skúsenosťou)
Milujem od nich vsetko pivne a ten balzam na vlasy je najlepsiii a este je super telove mlieko ribezlove ci ake to je..
Vinovy mam teraz sprchovy ale nie je to vonco
+ vyhoda, ze netestuju na zvieratach
zo slovenských značiek som mala dobrú skúsenosť s ponio, cenovo je to myslím podobne ako manufaktura
najlepšie bude, keď si spravíš asi vlastný research prírodnej kozmetiky, vyhýbaj sa sls-ku, parabénom, rope a pod., obzeraj sa či má tá ktorá značka prípadne nejaký (dôveryhodnejší) certifikát + nekupuj nič, čo nemá na nete vypísané zloženie a nájdi si o konkrétnom prípravku aj nejaké recenzie
táto baba recenzuje aj prírodnú kozmetiku, len sa jej treba trochu prehrabať po blogu lebo sa tam dajú nájsť aj recenzie na avon a pod. veci čo má od prírodnej kozmetiky dosť ďaleko » bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. žiadny rozdiel medzi klasikou z drogérie
3. nekupuj to, vyhodené peniaze
(a osobná skúsenosť dosť zlá - sprchový gél mi trošku dosť vyžral pokožku na rukách, takže ak hľadáš niečo prírodnejšie, zďaleka sa tej kozmetike vyhni...a viem, že nie som jediná s takouto skúsenosťou)
Vinovy mam teraz sprchovy ale nie je to vonco
+ vyhoda, ze netestuju na zvieratach
najlepšie bude, keď si spravíš asi vlastný research prírodnej kozmetiky, vyhýbaj sa sls-ku, parabénom, rope a pod., obzeraj sa či má tá ktorá značka prípadne nejaký (dôveryhodnejší) certifikát + nekupuj nič, čo nemá na nete vypísané zloženie a nájdi si o konkrétnom prípravku aj nejaké recenzie
táto baba recenzuje aj prírodnú kozmetiku, len sa jej treba trochu prehrabať po blogu lebo sa tam dajú nájsť aj recenzie na avon a pod. veci čo má od prírodnej kozmetiky dosť ďaleko » bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/...
a mám napr. dobrú skúsenosť s týmito balzamami » bangbag.cz/10-balzamy-hurr...
nejaké prírodnejšie značky si môžeš mrknúť a inšpirovať sa keď tak aj tu:
» alternativashop.cz/...
» www.naturalisvita.sk/...
» www.bellua.sk/...
» www.organic-beauty.cz/...
» www.biokrasa.sk/...
» www.zelenazeme.cz/...